dealien Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Dupa ceva mai bine de un an de asteptare in care aproape am innebunit uitandu-ma pe preturi si pe tot felul de motoare si dupa ce am trecut prin urmatoarele stari emotionale : am ajuns acum sa fiu ::: pentru ca mi-am luat si eu::: Suzuki Gsxr 750 Srad.... Multumesc pe aceasta cale D-lui Octav Lica... Ia uitati cateva poze cand inca era la bucuresti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 un an juma' ? inseamna c-a meritat felicitari si urarile traditionale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Sa aveti grija unu de altu' Ma bucur ptr tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Prea tare omule sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 Multam... Mergem tare bine amandoi asa... Tre sa am grija de ea ca e tare frumosa si nu vreau sa pateasca ceva... see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Pare super ingrijita .. Sa o stapanesti cu multa placere si sa aveti parte amandoi numai de satisfactii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 frumos...sa ai grija de el si mie maine imi ajunge gsx`u de 600 iuhuu:)) asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Traiascaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Sa o stapanesti sanatos....Arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Grija mare cu garantia care o ofera. E tipul de om care jupoaie si ultimul ban de pe tine, spunind ca sint consumabile, ca nu e vina lui, ca nu stie cum s-a purtat fostul proprietar cu ea, si alte motive din ce in ce mai stupide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denis Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Frumos de tot.... O intrebare stupida......pretul e undeva la 4000-5000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 :crack: ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 5500 m-a ajuns....E super ingrijita intr-adevar! Cat despre garantie : are garantie 6 luni! Va salut!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Ai grija, garantia se refera la motor si ambreiaj, mai putin discurile considerate consumabile. Asta mi s-a spus dupa 2 luni de la cumparare. Si din motor se exclud bujiile, uleiul, si multe alte consumabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Am garantie 6 luni...pe la 1500 km tre sa merg la revizie...Mi s-a spus ca am garantie pe motor si cutie... Probleme nu sunt cu motorul si nici nu cred ca or sa fie...dar......... Ma gandesc ca daca e in garantie nu am eu de platit nimic nu??? Oricum o sa-i schimb eu ulei si bujii si filtru ca sa-i dau din alea bune... Ce alte probleme ai mai avut cu ei? Scrie-mi pe private sau trimite un mail IPMAN!!! Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Tibi ma bucur ca ti s-a indeplinit visul.Sa aveti parte de momente fericite impreuna si ai grija nu o incorda prea tare ca pare foarte nervoasa.Vii la Tm la intrunirea din 14-17 iul?Sper sa ne vedem acolo si sa mai povestim.Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Si eu sunt in asteptare si in procesul de strangere a curelei dupa ce mi-am vandut primul motor, de abia astept sa vina clipa saltului in sha. Damn! Sa-ti traiasca si sa-ti ofere clipe sublime!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 9, 2005 Autor Share Postat Iulie 9, 2005 Am grija de ea Multam de urari!!! Din partea mea va doresc la toti sa va luati ce va pofteste inima!!! mie imi place sa fim multi !!! Ne vedem la drum see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 Felicitari!!! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 felicitari.sa ai noroc de ea si la cati mai multi km fara probleme da-mi un tel daca treci prin lugoj sa o vad mai bine. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Fa o stapanesti fericit si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate