Joe Black Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 STIM TOTI MOTIVUL CARE M-A DETERMINAT SA DESCHID ACEST POST AICI LA GRUPUL CHOPPERISTILOR (ESTE CEVA CE VITEZANII NU VOR "VEDEA" NICIODATA, IAR TALENTUL SI ENTUZIASMUL NU SUNT DEMNE DE "CHESTII DISTRACTIVE") ...DIN MOTIV DE TIMP(MEU) SI SPATIU(MOTO.RO), AM RUGAMINTEA DE A VIZITA DUMNEAVOASTRA LINKUL SI SA LASATI O IMPRESIE... http://bikerodnkustom3.homestead.com/cover6_03.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 NU CRED CA POT FI CONDUSE PE DRUMURILE NOASTRE PENTRU CA SUNT GROPI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Nu-mi deschide pagina. Si nu sunt "vitezist"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Now thats sum cool shit, dog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 suntem la chopperishti aici, alegetzi shi voi ceva sa se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Mie imi place foarte mult genul asta de biciclete; dar atata timp cat raman in limitele bunului simt si sunt practicabile; sa nu fie facute doar pentru "oaaa...". Nu-mi plac accesoriile puse aiurea fara nici o destinatie practica si doar de aspect (ex. rezervorul). Am avut destul timp un MTB complet rigid, si m-am dat cu el fara probleme, am prieteni cu semi/cursiere care tot pe drumuri romanesti se dau, deci nu vad de ce n-ar fi ok si astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 ia aruncati o privire aici sa vedeti ce am facut eu... /index.php?...topic=9990&st=0 unii dintre voi o stiti deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate