unnamed Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 am fost azi la politie sa-mi iau cazierul si era un politist acolo care vorbea in statie si am auzit ca a avut loc in bucuresti un accident grav, "cu victime", in care a fost implicat un motociclist. am inteles ca s-a intamplat in iancu de hunedoara, dar nu sunt sigur. nu stiu nimic mai mult... daca aflati ceva va rog sa scrieti, sper da nu a fost nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leso Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 (editat) am fost azi la politie sa-mi iau cazierul si era un politist acolo care vorbea in statie si am auzit ca a avut loc in bucuresti un accident grav, "cu victime", in care a fost implicat un motociclist. am inteles ca s-a intamplat in iancu de hunedoara, dar nu sunt sigur. nu stiu nimic mai mult... daca aflati ceva va rog sa scrieti, sper da nu a fost nimic grav 196636[/snapback] Dimineata m-a sunat cineva care lucreaza intr-o cladire de pe Iancu de Hunedoara la Piata Victoriei chiar inainte de pasaj. Mi-a spus ca un motociclist a intrat intr-o masina asezata aproape perpendicular pe sosea. Masina se pare ca se deplasa dinspre Obor spre Victoriei. Motociclistul la fel. Motocicleta era pe jos, masina avea bara din spate cazuta, motociclistul era in picioare dar se vaita. Cred ca soferul masinii a intors fara sa se asigure. Trebuie facut ceva, ca nu se mai poate! Editat Iulie 5, 2005 de leso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Pe motociclist il cheama Iulian si are clavicula rupta. Va fi operat maine la spitalul Floreasca. Un turc la volanul unui mertan a intors de pe contrasens fara sa se asigure. Motocicleta nu avea viteza, deoarece tocmai oprise la o trecere de pietoni 30 de metri mai inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 ma bucur ca nu a fost foarte grav, cand am auzit ce vorbea politistul in statie, cu victime, etc, am crezut ca s-a intamplat ce e mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Nu e grav, clavicula insa nu se repara total, este printre oasele pe care nu ai cum sa le imobilizezi..Imi pare rau sa aud iar d'astea.Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Altu... Bai nene, dar e sezon negru asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Rau frate, rau. Nu mai e de circulat in oras. Cand ceva din corpul tau se rupe nu e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Bai, da' nu se mai poate. Insanatoshire grabnica motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 E cumva vb de Iulian Padurariu cu Aprilia RSV? Sa se faca bine cat mai repede, oricum! Am facut si eu o vizita la Floreasca acum 6 zile! Vorba voastra: NU SE MAI POATE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Nu vreau sa ma gandesc cand o sa se dubleze numarul motociclistilor de la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 eu cred ca daca se vor dubla si soferii de masini vor fi mult mai atenti si intr-un final se vor reduce si numarul accidentelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 nu prea cred, daca nu se schimba legislatia, nici atitudinea soferilor nu se va schimba, ieri la piata victoriei mi-a iesit un bou in fata, m-am luat dupa el si i-am spus sa fie mai atent, ca in locul acela a murit in aceleasi conditii un motociclist, si m-a trimis la plimbare cu un gest pe care l-am tradus "ma doare in c.. de voi!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate