dorutudj Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 astept pareri pro si contra despre utilajul meu, are putin peste 10000km, in rest ce se vede, ce nu se vede in plus fata de una obisnuita ar fi filtru de aer sport si power commander, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 '' deci....'' filtru de aer sport o sa-l cureti des, plus ca nu ai ce face cu powercomander. arata bine, sa o stapanesti sanatos, si multe mii de km pe asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) ce nu se vede in plus fata de una obisnuita ar fi filtru de aer sport si power commander, deci... Si toba arrow si rimstripes Editat Iunie 10, 2008 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 bravo, ai cel mai tare motor din falticeni!e bine asa, ti'au murit laudatorii? sa nu fim rai. omul e mandru de jucaria sa mai ales ca are power commander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutudj Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) sa nu fim rai. omul e mandru de jucaria sa mai ales ca are power commander si cam pe unde mi-am manifestat eu mandria fata de power commander??? de jucarie chiar sunt mandru bravo, ai cel mai tare motor din falticeni!e bine asa, ti'au murit laudatorii? nu cred ca e cel mai tare si in primul rand nu cred ca e asa important acest lucru am si o rugaminte poate imi spune cineva unde gasesc un telescop(sau amortizor de ghidon) OHLINS reglabil evident pe yamaha mea Editat Iunie 10, 2008 de dorutudj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Un cuvant pot zice:Traznet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 unde il gasesti pe yamaha ta? cauta pe la ghidon, p'acolo.. geba cauta...ca nui...tre sa-i puna...amice @dorutudj incearca pe net ca la Yamaha romania e cam 700 euro... banuiesc ca ti-a pierit kef-ul la banii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 unde il gasesti pe yamaha ta? cauta pe la ghidon, p'acolo.. nu inteleg de ce iei omul la misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutudj Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Nu mai ia ohlins, ia lsl ca e mai ieftin si tot ia.Cum, sa se uite prietenii la motor si sa'l ia la misto ca nu are amortizor de ghidon? nu iau amortizorul doar ca sa se vada acolo frumos, il iau pentru ca am trecut cu bine peste un goblaj si chiar nu vreau sa mai simt ce am simtit '' deci....'' filtru de aer sport o sa-l cureti des, plus ca nu ai ce face cu powercomander. arata bine, sa o stapanesti sanatos, si multe mii de km pe asfalt uscat multumersc pentru urari, totusi de ce spui ca nu ai ce face cu power commander, eu am facut o proba cu si fara el si mi se pare ca in ture rupe mai tare cu PC, e ca o explozie undeva mai sus de 6000 ture, nu am incercat sa-i setez fuel-ul mai mare in ture mai joase sa vad cum se comporta oricum ma gandesc ca totusi degeaba nu o fost pus el acolo, asa am luat motorul din italia, are o harta de injectie facuta de un service care facea tuning in italia testata pe dino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 nu iau amortizorul doar ca sa se vada acolo frumos, il iau pentru ca am trecut cu bine peste un goblaj si chiar nu vreau sa mai simt ce am simtit multumersc pentru urari, totusi de ce spui ca nu ai ce face cu power commander, eu am facut o proba cu si fara el si mi se pare ca in ture rupe mai tare cu PC, e ca o explozie undeva mai sus de 6000 ture, nu am incercat sa-i setez fuel-ul mai mare in ture mai joase sa vad cum se comporta oricum ma gandesc ca totusi degeaba nu o fost pus el acolo, asa am luat motorul din italia, are o harta de injectie facuta de un service care facea tuning in italia testata pe dino. se numeste voblaj sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ba da ce carcotasi sunteti cu totii ... sa mor io .... de ce dreaq dati si voi ca niste lei in bietul om ... voi nu ati fost mandri cand v-ati luat mobrele sau voi erati indiferenti ... romani bashiti cu rahatel in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutudj Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 ba da ce carcotasi sunteti cu totii ... sa mor io .... de ce dreaq dati si voi ca niste lei in bietul om ... voi nu ati fost mandri cand v-ati luat mobrele sau voi erati indiferenti ... romani bashiti cu rahatel in cap eh...., oricum pe mine ma distreaza fiecare parere si nu e cu suparare,orice persoana are dreptul sa-si exprime parerea asa cum crede de cuviinta, oricum nu e primul motor dar asta chiar imi place, cat despre VOBLAJ scuze de greseala in rest nimic de obiectat in continuare poate ma ajuta cineva cu un LSL sau OHLINS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Vede ca e mai nou si il iau la mijto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 e piz .doasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 @dorutudj, ti-ai tras super motocicleta, s-o stapinesti sanatos si ai grija de ea . Ia neaparat amortizor de ghidon, e un "must have" pe o mobra supersport. In rest bafta si sa te bucuri de ea ! P.S. Nu lua in seama rautatile ca nu are rost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutudj Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 da, da , da AMORTIZOR NEAPARAT mai ales ca am simtit si am trecut cu bine peste o experienta, asfalt uscat tuturor si mai ales fara evenimente nedorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate