stoeanp Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 e superb cadrul, sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit. am si o intrebare daca se poate. la cat ajunge un motor facut de tine de la A la Z? ma refer la bani normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 bafta basti vezi ca vin pe la tine in concediu sper sa gasesc un loc de camping pe la tine in curte, nu stiu unde o sa tre sigur dar in brasov sigur.........vezi cem faci cu cei 3 cm de sudura ca io nu as avea ncredere. pe interiorul cadrului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 bafta basti vezi ca vin pe la tine in concediu sper sa gasesc un loc de camping pe la tine in curte, nu stiu unde o sa tre sigur dar in brasov sigur.........vezi cem faci cu cei 3 cm de sudura ca io nu as avea ncredere. pe interiorul cadrului... salt esti bine venit camping 9in toata regula am si rulota:) ce centimetri mah?? e superb cadrul, sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit. am si o intrebare daca se poate. la cat ajunge un motor facut de tine de la A la Z? ma refer la bani normal. salut motocicleta asta a costat cu tot ...inclusiv trecerea pe nume si cauciucuri noi 4000 euro apropo cu actele alea ce se mai aude?? poze de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 foarte fain ce faci tu acolo. tre sa fie un sentiment super sa faci ceva de la zero. respect! si multa bafta in continuare. astept si eu poze cu produsul final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 salt esti bine venit camping 9in toata regula am si rulota:) ce centimetri mah?? salut motocicleta asta a costat cu tot ...inclusiv trecerea pe nume si cauciucuri noi 4000 euro apropo cu actele alea ce se mai aude?? poze de azi am vorbit cu tipul caruia i-am vandut actele si i-am explicat. el inca nu a inregistrat-o la fisc pe numele lui, de aia nu putea sa o vanda. dupa ce o inscrie si bineinteles plateste amenzile aferente si taxele, apoi poate scoate fisa fiscala ca sa-ti poata face tie act de v-c. cum reusesti trecerea pe nume? sunt f curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 poze de azi ... aripa si rezervorul facute de la zero din tabla basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Nu te-ai lasat pana nu ai terminat aripa pana seara .Foarte bine.tine-o tot asa . Ptr userii forumului il recomand cu caldura pe Basty! :blink: . P.S: Basty am inceput sa ascult din nou cypress Editat Iulie 15, 2008 de Dumy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Bravo maestre! Pe 23 cobor pe uscat, si cat de curand te vizitez. Vreau sa stam la vreo 2 vorbe, legate de un cadru in care sa ingramadim 100 de calutzi japonezi. Spor! P.S. Sper sa nu uit sa iti mai aduc un hamac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_bb12 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 o frumusete....respect. Poti sa imi spui te rog niscaiva costuri pt cadru si furca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Bravo maestre! Pe 23 cobor pe uscat, si cat de curand te vizitez. Vreau sa stam la vreo 2 vorbe, legate de un cadru in care sa ingramadim 100 de calutzi japonezi. Spor! P.S. Sper sa nu uit sa iti mai aduc un hamac... k man te astept numa daca vrei sa faci ceva trebuie sa te gindesti eu in 6-9 luni mut definitiv atelierul in olanda ... da un semn inainte sa vii sa fiu in zona poze cu piesele vopsite si vopsitul basty Bravo maestre! Pe 23 cobor pe uscat, si cat de curand te vizitez. Vreau sa stam la vreo 2 vorbe, legate de un cadru in care sa ingramadim 100 de calutzi japonezi. Spor! P.S. Sper sa nu uit sa iti mai aduc un hamac... ) multzam ...am invatzat si eu sa mai sforaresc am facut unul da nu f reushit...poate o sa imi arati cum sa fac ...nu sa imi dai totul dea gata asha basty o frumusete....respect. Poti sa imi spui te rog niscaiva costuri pt cadru si furca ? multumesc cadrele sunt intre 500 si 1000 eu iar furcile cam la fel ... manopera la un moto facut cam de la 0 este de la 2000 eu in sus depinde de complexitate basty Nu te-ai lasat pana nu ai terminat aripa pana seara .Foarte bine.tine-o tot asa .Ptr userii forumului il recomand cu caldura pe Basty! . P.S: Basty am inceput sa ascult din nou cypress mda ..ma cam rupt da bine ca a ieshit ... mersi basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 pfoai cat de bine a iesit.nota 10+ basty.luni iti aduc o bere .sa inteleg ca poti incepe treaba la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 pfoai cat de bine a iesit.nota 10+ basty.luni iti aduc o bere .sa inteleg ca poti incepe treaba la mine? multzam treaba e inceputa sunt date la facut piesele pt cadru ...dar pina nu e gata la cheie dr-ul nu ma apuc de altceva ca nu va iesi nimic bine ... oricum inainte vreau sa stiu exact ce vrei, eu sa sa iti arat la ce ma gindesc eu ...si stabilim tot basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ok basty.pai ramane de vorbit pe luni.ptr restul utilizatorilor forumului care au in cap sa modifice ceva la motoare si vor sa aiba ceva unic,atunci RECOMAND cu caldura pe basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Superb!!! Cred ca toata lumea astepta cu sufletul la gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_bb12 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 salut...cum ai acoperit blocul motor...cu ce solutie...arata al drecu de bine....spor si respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 salut...cum ai acoperit blocul motor...cu ce solutie...arata al drecu de bine....spor si respect. e un spray special de cartere structurat care se da la temperatura trebuie incalzita piesa ....costa cam 15 euro unul in custom chrome sau w and w dealeri sunt cei de la daytona bucuresti sau bono cluj ...parca basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Excelent. De abia astept sa vad cum va fi gata. Spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_bb12 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 salut basty mersi de raspuns. arata fix pe sufletul meu respect again...si sper sa fiu io urmatorul pe lista ta...am vb la telefon si miai recomandat motor de cb..cum gasesc ceva sa ii placa sufletului meu...dau fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 salut bastymersi de raspuns. arata fix pe sufletul meu respect again...si sper sa fiu io urmatorul pe lista ta...am vb la telefon si miai recomandat motor de cb..cum gasesc ceva sa ii placa sufletului meu...dau fuga. salu eu deja am rezervate urmatoarele 2 luni ... sorry a fost cineva iute ..oricum daca te hotarasti si esti sigur ca vrei sa facem ceva trebuie sa vii la mine sa vorbim si sa fixam ce vrei ... dar numai dupa ce o sa termin urmatoarea motocicleta asta e cam in max 2 luni o sa fac topic cu urmatorul motor cind e gata asta si ma apuc poze mai recente basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 bravo Sebi,se pare ca ai ramas cam singurul care mai face asta,serios.... small bussines=good bussines Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) [quote name= small bussines=good bussines = romania bussines Editat Iulie 31, 2008 de Klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_bb12 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) man doar pot sa ma bucur la mine mai e de facut alte prostioare in capatana....spune mi te rog la ce folosesti extinctoru? ascunzi acolo electrica, bateria...sau ce? de abia astept poze finale si ceva filmulet pe youtube.... Editat Iulie 31, 2008 de sorin_bb12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Superb arata motorul! Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 man doar pot sa ma bucur la mine mai e de facut alte prostioare in capatana....spune mi te rog la ce folosesti extinctoru? ascunzi acolo electrica, bateria...sau ce?de abia astept poze finale si ceva filmulet pe youtube.... e tot rez de benzina ca nu pot sa ii fac rezervor de 2 litri .... bravo Sebi,se pare ca ai ramas cam singurul care mai face asta,serios....small bussines=good bussines multzam Monkey Bussiness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 basty daca mai pui multe poze deastea va trebui sa incep sa vin cu lazile de bere pe la tine.nu doar cu sticlele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate