adolphyno Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Am R1 Culoare: Albastru An : 03 / 1999 Km : 17.667 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Am R1 Culoare: Albastru An    : 03 / 1999 Km   : 17.667 200294[/snapback] Felicitari! 'jdemii de km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Multi km frumosi...... Sa ramai intact..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Bravos, de mult il doreai! Sa bagi poze si multi km cu el. Si pentru inceput mergi mai lejer(adica ma incet) o perioada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Super Tare! Sper sa ne vedem sa zici impresii... Sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Sa-ti traiasca, si tu langa el Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata:) Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Vreau si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Niste poze ca sa iti putem lauda "bicicleta" Grija mare la dobitocii din trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 felicitari man..........multi km inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Sa fie intr-un ceas bun si fara evenimente neplacute, metre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Sa manince multi kilometri pe piine cu stapinul pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 (editat) Bravo! sa te bucuri de ea si sa nu ai parte de evenimente neplacute Nucu Editat Iulie 12, 2005 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Multumesc pentru urari dragii mei. Cand am postat topicul eram foarte emotionat (nu aveam cui sa ma laud... ) Am niste poze cu "dansa" in stadiul in care a fost cumparata (plasticele sparte) pe care am sa le atasez cat de curand. Acum am dus carenele la service si cand va fi gata va voi tine la curent cu "noua infatisare" Credeti-ma pe cuvant chiar e frumoasa foc si merge impecabil Dupa cum stiti ca va iubesc pe toti , am sa tin cont de sfaturile voastre si am sa merg cuminte. Pana voi fii in stare sa ii platesc vama si sa o inmatriculez va salut ca "pieton" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Am gasit niste poze facute in Germania. In poza nr 3 e toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 felicitari esti sigur ca nu-i magarita la kilometraj? 17k in 6 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 esti sigur ca nu-i magarita la kilometraj? 17k in 6 ani? 201928[/snapback] Tinind cont de ce fel de om era vanzatorul (cel pe care il vedeti in poza 3 in dreapta) si cum este intretinuta motoreta (discuri de frana ,cum suna si trage ), tind sa cred ca km sunt reali . Drept e , ca nu prea cunosc multe despre R1 ...Dupa ce o "imbrac" ma voi duce la service cu dansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Bravo! Bine ca nu ti-ai luat alte vaci dupa cum vroiai .O sa ma feresc sa te intalnesc, ca sunt tare invidios pe tine .Parca vad ca scot la mezat ambele acareturi S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate