karpatenwolf Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Si Arly Darlinson pe ce loc este,...si e tot ptr femei? Prea brute nu-s da au o vibratie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Toate japo sunt super fiabile daca le intretii (nu mai zic de BMW - boxer) Pana si KTM e fiabil acum. Oricum monocilndricele se repara usor si ieftin - nu intra in discutie. Depinde si de regimul de functionare - nu poti sa compari o motocicleta de curse alergata pe circuit cu un GS 1200. Orice productie exceptand CHINA e OK. Nu stiu mare lucru de coreene dar ce am vazut pareau destul de ingrijit facute. Chestia cu Honda e marketing. Intradevar la plastice sunt parca mai bine facute dar in rest nu e nici o branza. De fapt problema nu e fiabilitatea ci costurile de intretinere curenta si calitatea service-ului (pentru cine apeleaza la el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vass_alexandru Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Toate japo sunt super fiabile daca le intretii (nu mai zic de BMW - boxer) Pana si KTM e fiabil acum. Oricum monocilndricele se repara usor si ieftin - nu intra in discutie. Depinde si de regimul de functionare - nu poti sa compari o motocicleta de curse alergata pe circuit cu un GS 1200. Orice productie exceptand CHINA e OK. Nu stiu mare lucru de coreene dar ce am vazut pareau destul de ingrijit facute. Chestia cu Honda e marketing. Intradevar la plastice sunt parca mai bine facute dar in rest nu e nici o branza. De fapt problema nu e fiabilitatea ci costurile de intretinere curenta si calitatea service-ului (pentru cine apeleaza la el) Nota 10 pentru aceste raspunsuri Chestia cu fiabilitatea e realtiva la multi din cei care vorbesc gen honda e honda --- poate ca au investit mai mult in publicitate Ceva gen first bike cred ca nu se pot numi motociclete ----doar copii facute la 10 centi bucata ( am un coleg care si-a cumparat un scuter si dupa 4000 km a trebuit segmentat. Am cautat segmenti aproape 5 luni inclusiv la ei. Noroc ca am gasit ceva apropiat de la o drujba -Stil si am impachetat motorul. Cineva a luat un cioper tot de la ei ceva de 200cm3 sincer toate cacaturile lucitoare zornaiau pe el. Deci Nu CUMPARATI CHINA Si sa nu ne ametim cu apa rece motocicleta e fiabila si te tine in momentul in care ii dai ce trebuie si la timpul potrivit. E adevarat ca exista si defecte din fabricatie sau vicii ascunse dar nu cred ca e vreo problema indiferent de MARCA sa-ti inlocuiesti piesa. Normal ca un motor in V tine mai mult decat unul in linie ca durata de exploatare deoarece lucreaza la turatii mult mai mici . Daca ai o honda si o tii in 15 000 de ture/min tot timpul si se duce dupa 3 luni atunci sa vezi cum honda nu-i mai honda . Totul tine de exploatare. Pot sa-ti spun ca si o comunista daca-i dai ce trebuie e fiabila-- dar nu ai performanta. Tu cum esti incepator ar trebui sa te orientezi la ce motor sa-ti cumperi nu la firma ---parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Daca ai o honda si o tii in 15 000 de ture/min tot timpul si se duce dupa 3 luni atunci sa vezi cum honda nu-i mai honda . Totul tine de exploatare. Tu cum esti incepator ar trebui sa te orientezi la ce motor sa-ti cumperi nu la firma ---parerea mea CORECT!..gandeste-te la una de inceput care te ajuta la ciclistica si cu care poti invata sa calaresti ceva mai mare ulterior.Nu neaparat brandul conteaza..mai degraba cum o intretii sau cum a fost intretinuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Daca faceti ca profesoru' asta... cea mai fiabila motocicleta este bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 honda as zice,,,,dar si la honda cateva modele ar fi mai bune , ca ntv , transalp . africa twin.etc.....excluse sunt motoarele in linie mai ales cbr care se dezmembreaza si la aprozar asa ceva kawasaki........cine are kawasaki e mare mecanic......omu asta nu ramane niciodata in drum bmw....jos palaria mai putin modelu de 650 ala stil enduro asa monocilindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate