MotĂśrizer Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 nici acum? http://picasaweb.google.ro/dracushorul/200...CLWws53T9KDWVg# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Acu' merg. Nu uita de arhiva cu highresuri, ca n-am chef sa downloadez fiecare poza-n parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 sunt la munca acum, sa vad cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 POZE HIRES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 tocmai cand am lipsit eu ( si app de motoarele noastre cele la fel de unde iimi cumpar si eu un parbriz touring pt modelul 2002 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Dupa succesul intalnirii de sapt. trecuta, cine se anunta pt maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 Dupa succesul intalnirii de sapt. trecuta, cine se anunta pt maine? Eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 shio ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 shio ! Atentie......vine militiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 vin sa imi fac poze iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Atentie......vine militiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 'Nea ! Yo ma imbrac asa tocmai ca sa nu fie nevoie sa strige nimeni atentie !! Hai ca-mi iau o pereche de tobe nesportive si neecologice sa nu te mai deranjez cu culori prea calde Editat August 27, 2009 de vane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Hai ca vin si eu... ce dreaq sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Daca vii fac cinste cu o bere ! O sa incerc sa ma misc cat de repede pot sa nu se incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 'Nea ! Yo ma imbrac asa tocmai ca sa nu fie nevoie sa strige nimeni atentie !!Hai ca-mi iau o pereche de tobe nesportive si neecologice sa nu te mai deranjez cu culori prea calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Dupa succesul intalnirii de sapt. trecuta, cine se anunta pt maine? Alex ... va e rusine sa va mai dati intalnire in aceeasi zi cu GS-isti, va complexeaza? d-aia v-ati mutat intalnirea maine? Editat August 27, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Alex ... va e rusine sa va mai dati intalnire in aceeasi zi cu GS-isti, va complexeaza? d-aia v-ati mutat intalnirea maine? adevarul ca ne cam faceti de ras, dupa ce v-ati bagat abuziv peste noi...dar suntem de treaba si va acceptam asa cum sunteti. am gresit si eu. ce vrei. dar lumea s-a prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 adevarul ca ne cam faceti de ras, dupa ce v-ati bagat abuziv peste noi...dar suntem de treaba si va acceptam asa cum sunteti. am gresit si eu. ce vrei. dar lumea s-a prins. atunci ne vedem mai pe seara...mai pe la 7 asa ... numai bine ... ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Alex - mare om, mare caracter ! Cine a fost la intalnire, stie de ce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 28, 2009 Autor Share Postat August 28, 2009 Alex - mare om, mare caracter ! Cine a fost la intalnire, stie de ce ! Dap, prima bere pe ziua de ieri am dilit o la academie !!!! Sa traiesti nene Alex cam 80 de ani ca-i suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) Alex - mare om, mare caracter ! Cine a fost la intalnire, stie de ce ! :) /index.php?...t&p=2073235 Editat August 28, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Hai ca vine primavara, acum de sfarsit sa vedem cate fz-euri au mai aparut ???? !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Hai ca vine primavara, acum de sfarsit sa vedem cate fz-euri au mai aparut ???? !!!!! joi prezent. Acum pe final de sezon poate ne strangem mai multi, ca in trafic am vazut destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Pai si eu, numa' sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Pai si eu, numa' sa nu ploua. Nu ploua, nu ploua......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 de noi xcum nu scapati ... facem un fel de "concurs" ... cu nr de participanti/participante ?! sa vedem care-si adjudeca jocul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate