Metal Heart Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 de noi xcum nu scapati ... facem un fel de "concurs" ... cu nr de participanti/participante ?! sa vedem care-si adjudeca jocul de intalnire? Maaa, pe tine te mananca, si nu stii cum sa te scarpini! ) ) Pai, ca sa fie numaratoarea corecta, la fiecare doua GS-uri numarati un Fazer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 de noi xcum nu scapati ... facem un fel de "concurs" ... cu nr de participanti/participante ?! sa vedem care-si adjudeca jocul de intalnire? prietene, vezi ca ai gresit sectiunea. Incearca aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 prietene, vezi ca ai gresit sectiunea. Incearca aici. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Zircoane, vad ca stai cu ochiul pe aici... miercuri poate ne onorezi si pe noi cu prezenta, ca nu te-am mai vazut demult pe Fazer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Zircoane, vad ca stai cu ochiul pe aici... miercuri poate ne onorezi si pe noi cu prezenta, ca nu te-am mai vazut demult pe Fazer. sa vina joi, zic...asta daca nu cumva vrea sa sa bata cu ducatristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 Zircoane, vad ca stai cu ochiul pe aici... Sa vina cu R-ul sa-l incingem si noi putin .......adica eu........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 sa vina joi, zic...asta daca nu cumva vrea sa sa bata cu ducatristii. Pai sa vina si miercuri cu aia alba (sa vaza si ducatistii ce-i ala motor) si joi cu aia neagra! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Poate vine cineva si cu semnalele OEM de pe stanga (am auzit ca multi le-au schimbat cu aftermarketuri - le cumpar eu pe alea vechi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Miercuri ? Ati acaparat Academia in ambele zile sau ce ? Am umblat mai mult pe R din motive de scurt instalatie electrica si lipsa ITP la FZ. Bine, nici acum n-am ITP-ul facut, sa vad cum il pot aranja ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 dar intalnirea celor cu r6 nu e sau nu stiu eu? ca incep sa ma simt diferita printre FZ-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 dar intalnirea celor cu r6 nu e sau nu stiu eu? ca incep sa ma simt diferita printre FZ-uri Pai fz-ul incepand cu 2004 are motorul de pe r6, asa ca nu trebuie sa te simti rau. Plus ca la intalnirile de fz esti bine venita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 dar intalnirea celor cu r6 nu e sau nu stiu eu? ca incep sa ma simt diferita printre FZ-uri Mi s-a parut mie ca esti putin diferita, dar nu-mi explicam de ce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 hai ca poate joia asta apuc si eu sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Am inceput sa spamez lumea pe PM, poate poate se aduna gasca maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 vin si io maine sa ma laud ca-mi vand jucaria http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62584 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 vin si io maine sa ma laud ca-mi vand jucaria http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62584 Asa sa-i ucidem pe aia cu General Scuter GS-URILE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Salutare. Maine o sa apar si eu cu ea, belita si zgariata, dar deplasabila, plus ca vreau tot maine sa ajung si la firma de asigurari sa deschid si eu dracu odata dosarul de dauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Pai, ca sa fie numaratoarea corecta, la fiecare doua GS-uri numarati un Fazer. si daca pe un GS vin 2 tipe ... ala il pui cat 2 fazer-e ? ) daca tot vrei corectitudine .... Mesaj completat Salutare. Maine o sa apar si eu cu ea, belita si zgariata, dar deplasabila, plus ca vreau tot maine sa ajung si la firma de asigurari sa deschid si eu dracu odata dosarul de dauna. SDS-ule vino cu GS-ul ala de ti-l tunashi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) si daca pe un GS vin 2 tipe ... ala il pui cat 2 fazer-e ? ) daca tot vrei corectitudine .... Stii bancul ala cu blondele, camila si exclamatia de la final: "Uite o camila cu doua pisde?" Insert GS in loc de camila . Salutare.Maine o sa apar si eu cu ea, belita si zgariata, dar deplasabila, plus ca vreau tot maine sa ajung si la firma de asigurari sa deschid si eu dracu odata dosarul de dauna. SDS-ule, da-l dreaq de plastic, ca ala se face, moralul tau sa nu fie sifonat... si vorba aia, Academia a mai vazut Fazere sifonate . Mesaj completat Si bancul, pentru cine nu-l stie. Doua blonde intr-o oaza in Sahara inchiriaza o camila sa faca o excursie. Se suie amandoua pe camila si ajung la alta oaza unde innopteaza. Peste noapte camila fuge, asa ca astea o iau la picior in continuare, pana la urmatoarea oaza unde reclama disparitia camilei. Ala de acolo le intreaba "Ceva semne particulare, ca sa identificam camila?" Una din blonde, dupa un timp de gandire: "Are doua cocoase". Cetateanu': "Stiti, la noi cam toate camilele au 2 cocoase" Stau blondele si se mai strofoaca "Aaa, stim, are 2 piz*e!" Cetateanu':"Nu se poate doamnelor, cine v-a zis asa ceva???" Blonda:"Pai in oaza de plecare l-am auzit pe unul zicand: <<Uite o camila cu doua piz*e!>>" Editat Septembrie 2, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 cred ca trec si eu maine pe acolo appo ce atatea bancuri cu blonde pe topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 mai uite unul scurt "Doua blonde conversau la telefon: -Ce faci fata, ai fost aseara in club? -Lasa-ma draga, ca m-a durut capul, am avut 39 cu 1 !!! -Bravo fata...si eu am avut 69 cu 2!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) Nu-i a bine. Cer inapoi banii de benzina pana la Academie! Pai ce facem, ma carambolesc pana acolo cu tot cu Pisi proaspat spalata si dau doar de doua fete, o GSista si o R6ista. O adevarata rusine! Speram si eu sa-mi descant ochiul cu ceva prezenta feminina si cand colo tot felul de barbosi care mai de care mai vesel. Plus ca au aparut si uratii cu hondele touring si se stie ca femeile fug de astia ca dracu' de tamaie! Editat Septembrie 3, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Doua, da' bune! Frumos de data asta... multe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Doua, da' bune! Frumos de data asta... multe motoare. tu vorbesti ? care ai fugit primu ? ia ziceti, careva politica ? careva sulina ? Â uite cateva poze si aici http://picasaweb.google.com/cornhholio/Fazeristii# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Nu-i a bine. Cer inapoi banii de benzina pana la Academie! doua fete, o GSista si o R6ista. O adevarata rusine! ai scris pe 2 topicuri dupa ce ca deja ne simteam jignite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate