vane Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Adunarea la locul standard ... pe urma, Jack, OK ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 no jack ..........J&B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 no jack ..........J&B J&B is for pussies, real men goes for Jack! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Whiskey nu este decat cel scotian si cel irlandez. Aia de la americani e zama de plosnita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Whiskey nu este decat cel scotian si cel irlandez. Aia de la americani e zama de plosnita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 Whiskey nu este decat cel scotian si cel irlandez. Aia de la americani e zama de plosnita. Adica J&B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) Adica J&B Vino tu cu o sticla de J&B ca mai vin si eu cu una. Numa' sa ne primeasca Ripperu' la el sa le bem! si mai aduc si pungi de gheata. Editat Noiembrie 18, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Jack e localul, satanistilor (sau ingerilor, dupa caz ! ) Iar eu intrebam daca ne vedem la Academie sau direct la bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 la academie bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Vane, daca ajungi la Academie si nu mai suntem acolo, da un telefon sa-ti zicem unde suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 ZEILOR si la voi e liniste ??de fapt e soare si sunteti pe afara probabil..eu ma plictisesc la munca si mai facui un post in curtea voastra care ne incantati cu prezenta joi la academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2009 Je. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Dau si eu cu subsemnatu'. Dar s-ar putea sa se contureze ceva de munca, si nu stiu cum ajung, in principiu o sa ma descurc eu sa ajung mai devreme sau mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CCN Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Dau si eu cu subsemnatu'. Dar s-ar putea sa se contureze ceva de munca, si nu stiu cum ajung, in principiu o sa ma descurc eu sa ajung mai devreme sau mai tarziu. Eu ajung "mai devreme". Daca stii ca nu ajungi, da un telefon... Stii tu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Da-da-da: Venim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Posibil sa vin si eu, e in f. de cand scap si cum reusesc sa ajung. Nu de alta dar vreau sa vad si Jack Florine, ti-ai luat GS ? Ca vad ca esti foarte activ la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2009 Florine, ti-ai luat GS ? Ca vad ca esti foarte activ la ei pai daca ma tradati la intalniri, ma lipesc si eu de cine pot si de cine ma primeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Lasa ma, ca Zircon merge asa, pe muteste, numai cu R1. Noroc ca l-am vazut sambata ca altfel credeam ca a murit. Cojo de bine, de rau, mai da cate un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Incredibil, m-a vazut. Am incercat eu sa ma strecor discret (mers in paralel, turat motor, uitat prin viziera lui) dar era impasibil. Privirea inainte, pozitie corecta in sa. Stana de piatra. De fapt nu mai mersesem pe R1 de doua-trei saptamani. Iar vineri expira RCA-ul si asta e, pana la primavara. In schimb FZ6 e motocicleta de zi cu zi Editat Noiembrie 25, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Incredibil, m-a vazut. Am incercat eu sa ma strecor discret (mers in paralel, turat motor, uitat prin viziera lui) dar era impasibil. Privirea inainte, pozitie corecta in sa. Stana de piatra. De fapt nu mai mersesem pe R1 de doua-trei saptamani. Iar vineri expira RCA-ul si asta e, pana la primavara. In schimb FZ6 e motocicleta de zi cu zi Te-am vazut de cum ai iesit, te-am recunoscut dupa... casca, si m-am luat dupa tine, dar cei cu care eram nu prea aveau chef de alergat, asa ca am ramas sa-i astept pe ei. Dupa ce am trecut de tine, am mers usurel, am vazut ca n-ai mai venit. Noi ne-am dus pana la Fundulea si ne-am intors ca incepusera se se aprinda becurile de la benzina Eu as fi tinut drumul drept, ca deh, aveam plinul facut, dar nu era dupa mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Eu eram 15km in rezerva si Petromul pe langa care am trecut nu mi-a inspirat suficienta incredere. Am oprit sa vad daca o luati spre Pustnicu sau mergeti in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 ...... GS ? Ca vad ca esti foarte activ la ei e doar taticul lor, are grija de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 La cat e intalnirea si unde mergeti dupa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pai o sa incepem sa ne adunam pe la 5 si stam acolo pana ne goneste frigul. Dupa aia nu stiu unde mergem, saptamana trecuta n-am fost decat eu cu Cristi in "the Jack" si apoi a venit si Vane si a baut o bere cu noi. Astazi nu stiu pe unde o sa ne ascundem sa ne incalzim oasele. Tu vino la Academie, si vedem unde o apucam dup'aia, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pai o sa incepem sa ne adunam pe la 5 si stam acolo pana ne goneste frigul. Dupa aia nu stiu unde mergem, saptamana trecuta n-am fost decat eu cu Cristi in "the Jack" si apoi a venit si Vane si a baut o bere cu noi. Astazi nu stiu pe unde o sa ne ascundem sa ne incalzim oasele. Tu vino la Academie, si vedem unde o apucam dup'aia, ha! deci ati schimbat ora pe la 7 fara ceva era pustiu. am trecut si pe la 6 fara ceva, am vazut cateva motoare , dar nu am putut sa vin atunci si am crezut ca ramaneti macar pana la 7. am fost doar eu si elefantii de la BGS , ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate