Alex The Ripper Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Florine, eu in locul tau , de rusine as baga capul in nisip ca strutul sau mai bine ar veni cu niste beri reci...fara alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Putem muta intalnuirea la mine la garaj, ce ziceti? : Daca ne omenesti de fiecare data cum se cuvine , nici nu se pune problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 sau mai bine ar veni cu niste beri reci...fara alcool. Sustin! O sa vin tare insetat de la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Sustin! O sa vin tare insetat de la munca! oricum nu va avea de dat decat cateva...si poate sa isi ia si el sa bea cu noi, ca nu ne suparam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Sustin! O sa vin tare insetat de la munca! Sa curga bereaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Ce as fi venit si eu in Otopeni cu voi, dar na, am rate de platit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2009 Autor Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Ce as fi venit si eu in Otopeni cu voi, dar na, am rate de platit! Vinde-le geaca aia si ai mai scos cam 2-3 rate !!!! Editat Iulie 30, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Vinde-le geaca aia si ai mai scos cam 2-3 rate !!!! Bai, pai cred ca asa o sa fac. Combinezonul cu totu' e 1100 E la Motorteam. Macar doua rate sa-mi scot si eu! Mai avem pe aici un Arai RX7 GP . Editat Iulie 31, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 Bai, pai cred ca asa o sa fac. Baga masura produsului si pret !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Uite-l aici http://www.motorteam.ro/echipamente/lista/1/1/31 E luat pe semnatura si nu de mine! Cand o sa-l predam, o sa te trimit la reprezentanta, poate-ti face un pret calumea la el, ca-i purtat. Sper doar sa nu-l tavaleasca nimeni pana atunci! Masura e 52. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 Cand o sa-l predam, o sa te trimit la reprezentanta, poate-ti face un pret calumea la el, ca-i purtat. Sper doar sa nu-l tavaleasca nimeni pana atunci! Masura e 52. Acum bre ca este nou, nu peste 1 an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) Ca sa nu mai fie confuziuni, ca data trecuta, bagam un Otopeni (din partea mea si un Snagov) joi seara, dupa ce ne strangem care ne strangem? Mergem incet daca e, sa se poata tina si GS-istii dupa noi! Editat August 4, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 Ca sa nu mai fie confuziuni, ca data trecuta, bagam un Otopeni (din partea mea si un Snagov) joi seara, dupa ce ne strangem care ne strangem? Mergem incet daca e, sa se poata tina si GS-istii dupa noi! Eu vin 110%. Trebuie sa ma intalnesc si cu cei cu care voi merge prin tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Eu vin 110%. Trebuie sa ma intalnesc si cu cei cu care voi merge prin tara. Pan' la urma care plecati in drumetie, in afara de tine si de SDS-ul. Eu maine ma gandeam sa dau o tura pe Cheia, asa subtire de miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Joi nu stiu daca ajung, iar daca ajung nu merg spre otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Nici eu nu stiu daca mai ajung maine seara! /index.php?...t&p=2040255 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 si eu vin diseara, (sunt ala cu fazeru albastru din 2002 ) si spuneti-mi care ia o pasagera sa o plimbe (face fata cinste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 si eu vin diseara, (sunt ala cu fazeru albastru din 2002 ) si spuneti-mi care ia o pasagera sa o plimbe (face fata cinste) Daca are casca, cu placere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Nu cred ca apar diseara. E prea urata motocicleta si nu merita sa stea printre ale voastre. Plus ca pe la mine pe aici s-a innorat destul de aprig. Dar saptamana viitoare o sa apar cu carena frumos reparata si proaspat vopsita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Nu cred ca apar diseara. E prea urata motocicleta si nu merita sa stea printre ale voastre. Plus ca pe la mine pe aici s-a innorat destul de aprig. Dar saptamana viitoare o sa apar cu carena frumos reparata si proaspat vopsita. Claudiule bine ca esti tu OK, mobra se repara, o sa devina ia frumoasa ca nu e asa de grav avariata Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) si eu vin diseara, (sunt ala cu fazeru albastru din 2002 ) si spuneti-mi care ia o pasagera sa o plimbe (face fata cinste) nu era 2001? la mine ploua. Editat August 6, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 (editat) nu era 2001? la mine ploua. Fratilorrrrrrrrrrrrr in Drumul Taberei nu se mai vede asfaltul la cata apa este pe sosele. O rupe pe ploaie. Editat August 6, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) Fratilorrrrrrrrrrrrr in Drumul Taberei nu se mai vede asfaltul la cata apa este pe sosele. O rupe pe ploaie. iata solutia... Editat August 6, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 iata solutia... super tare frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Si prin Pantelimon a dat-o pe ploaie, dar nu asa rau. ...de bine ce mi-am spalat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate