Zircon Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Hahaha. Gata, am rezolvat si eu instalatia electrica de pe FZ6. Nu stiu de ce a sarit siguranta aia, am desfacut tot ce lucrasem marti si nu era nimic in neregula. Alta siguranta si acum nu mai are nici o problema ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Schimbare de planuri. Apar si eu joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 deci joi, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 deci joi, da? deci, decat da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Sa nu fie Joi dupa Miercurea Ciuc, da ? Ca sunt multe subiecte pe tzeava ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 Sa nu fie Joi dupa Miercurea Ciuc, da ? Ca sunt multe subiecte pe tzeava ! JOI, prezent !!!!.vane vezi ca vin sa ti o iau iara la incins..........motorul bre nu la ce va ganditi voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Am motorul cel mai hot ! Toti vor sa-ncinga o tura cu el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 ba eu il am cel mai beton si nu il dau la nimenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Cat de tare va fi maine ! Vedem si un hold-up de FZ6, live !!! vs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 Da, vedem azi al cu-i este mai frumos !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Da, vedem azi al cu-i este mai frumos !!!!! al meu si a lu` Metal Heart. Singurul argintiu si singurul rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 al meu e cel mai laser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Bah, partea proasta e ca inca nu am carena gata Asta e, o sa vin cu motorul in varianta binecunoscuta de "Cerb". Ne vedem dupa 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 Bah, partea proasta e ca inca nu am carena gata Asta e, o sa vin cu motorul in varianta binecunoscuta de "Cerb". Ne vedem dupa 6. Aha, al meu o sa-l eclipseze cu frumusetea lui pe al tau ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) Aha, al meu o sa-l eclipseze cu frumusetea lui pe al tau ...... Asta e... azi e randul tau BTW, sa veniti cu ele spalate, ca am camera dupa mine, sa facem poze frumoase. Daca e, o sa-i lasam si pe GS-isi sa-si faca poze cu motoare adevarate macar de data asta! Editat August 20, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 Asta e... azi e randul tau BTW, sa veniti cu ele spalate, ca am camera dupa mine, sa facem poze frumoase. Daca e, o sa-i lasam si pe GS-isi sa-si faca poze cu motoare adevarate macar de data asta! Da da da!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 no, vin si eu atunci cu aparatu foto sa mi-l pozez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Foarte tare intalnirea de azi ! La ce aparate foto au adus baietii, n-am avut nerusinarea sa fac poze cu telefonul ! Poate baga ei ceva material vizual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 si eu astept poze a fost prima oara cand am venit si sper sa am timp sa ajung si altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) Poze... N-am mai fost asa de multi din vremurile bune! Maine o sa urc pe transfer si arhiva cu highresurile, asa ca nu va chinuiti sa le downloadati. Hai Florine si tu cu ale tale. Editat August 20, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Poze... N-am mai fost asa de multi din vremurile bune! Maine o sa urc pe transfer si arhiva cu highresurile, asa ca nu va chinuiti sa le downloadati. Hai Florine si tu cu ale tale. Multumim pentru poze ! Sunt absolutamente misto. Pacat doar ca "ne-ati facut" la prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 POZE 403 FORBIDDEN Imposibil de procesat solicitarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 mie imi merge mai este cineva care nu ii merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 mie imi merge mai este cineva care nu ii merge? Nici mie nu-mi merg. Asadar, fa mataluta o arhiva cu totate pozele la rezolutia originala, si pune-le pe un transfer.ro, sa la iau si eu mari si frumoase. O sa le descarc inca odata si eu si o sa le urc si postez aici linkul cu toate pozele facute aseara. Ce am postat e o selectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate