Vici Biker Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 un cangur gen ala din avataru tau ? ) sau ala e dino-cangur ? sau dinozaur ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 un cangur gen ala din avataru tau ? ) sau ala e dino-cangur ? sau dinozaur ? ) e tirex, d'ala cu oute mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Cred ca soferul de 28 de ani al loganului asculta o manea la maxim si fiind absorbit de notele muzicale superbe a uitat sa se asigure cand a virat la stanga si a acrosat motocicleta... manelista.. iti dai seama ca se putea sa asculte un cantec al lui guta in timp ce se ciocnea cu fiul lui . ca intr-un film de kusturica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ma jur ca nu l-am vazut. astept multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Da ...gata ,hai sa spargem gasca ,incepuse misto topicul asta dar vad ca au aparut si aici super experimentatii motociclisti moralisti .Sa lasam tanara generatie sa abereze aici in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 da..deci e pe bune! http://www.protv.ro/stiri/eveniment/fiul-d...ara-permis.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Oare e bine daca zic ca mai bine era tacsu' pe motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Pune mana pe limba gramatica si nu mai posta toate prostiile ce ti se par interesante!Inca ceva: nu te mai oboseste sa imi raspundesti. Cat despre ceilalti care au inteles ca le doresc moartea ... Nicidecum, le'am raspuns cu aceeasi moneda, cand un idiot doreste moartea altei fiinte nu prea am de ce sa il menajez. Si eu urasc tiganii, dar nu ii bag pe toti la un loc, il urasc p'ala de pute pe strada sau ma fura in tramvai, p'ala ce merge cu gipu' ca si cand strada ar fi a lui sau isi bate femeia pe strada, nu il urasc p'ala care apare intr'o stire si habar n'am cine e si ce face. Nu cred ca am fost deloc dur, multi motociclisti au postat facand pe interesantii, dar pentru mine sunt mai josnici ca orice tigan din lume care isi vede de treaba lui si nu doreste moartea unui copil. Tu cine mortii ma'tii esti ba dobitocule? Este foarte grea, iti dau dreptate, chiar si pentru tine ... La cum te exprimi imi dai de inteles ca esti tare mic....minuscul as putea spune. Frustrari? Cu siguranta. Sanatate sa ai si asfalt uscat! Ca de restul nu duci lipsa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 filmul accidentului http://www.youtube.com/watch?v=_qZG7LnEm2s...feature=related Macar anunta si u ca puteam ramane cu urmari neplacute dupa urmarirea clipului Eu mai aveam si castile pe urechi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Dream...Ruff Rider,ca ei nu o sa faca nici odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Bai rasistilor! ' Eu urasc suporterii de fotbal da' nu-s rasit - as interzice fotbalul prin lege (ca manelele o sa dispara singure odata cu cresterea vanzarilor de carne). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate