crazy_mouse_87 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 In primul wekend din iulie...defapt pe 4.5.6 se merge la munte....sunt eu cu moto un xt125 si prietenii cu un logan.. mergem la Bolboci plecarea are loc din Bucuresti(dimineata )...de acolo vreau sa urc cat mai sus (cred ca sambata pe 5)....doamne ajuta poate ajung la Babele cine doreste sa vina este invitat. PT CEI CARE AU FOST ACOLO ..astept sfaturi saru'mana numai bine daca ma cazez cu cortu pe acolo ma manaca ursii?! cine a mai fost pe la Bolboci.Padina.Pestera.Zanoaga si ce mai e pe acolo.astept detalii..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 daca ma cazez cu cortu pe acolo ma manaca ursii?! ca si recomandare personala... mai bine dute si dormi la cabana. Anul trecut cand eram intr-o tura prin Bucegi si am stat la Caraiman ( 30 min de Babele ) o tipa a fost omorata de un urs. A trebuit sa facem o echipa de >30 oameni ca sa alungam ursul de pe trupul ei... cum/de ce/etc... nu e important.. dar e cunoscut ca ursii pot fi o problema in Bucegi.. don't push your luck... dormi la cabana Cat timp esti pe motocicleta n-o sa se apropie nici dracu de tine... dar noaptea cand e liniste se plimba martinez . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf2linux Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Nu ar fi o problema sa stai cu cortul dar va trebui sa fiti mai multi, sa faceti paza noaptea cu schimbul si sa tineti focul aprins. In felul asta nu cred ca veti avea probleme iar daca totusi apare ursul oricum nu va ia pe nepregatite. Bafta si distractie placuta. Poate o sa venim si noi cu 2 transalpuri. alf2linux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Nu ar fi o problema sa stai cu cortul dar va trebui sa fiti mai multi, sa faceti paza noaptea cu schimbul si sa tineti focul aprins. In felul asta nu cred ca veti avea probleme iar daca totusi apare ursul oricum nu va ia pe nepregatite. Bafta si distractie placuta. Poate o sa venim si noi cu 2 transalpuri. alf2linux ar fi frumos sa fim mai multe motoare... voi daca veniti va cazati la cabana sau preferati cortul? eu vreau sa-mi cumpar cort si sac de dormit..(inca nu posed)...si de aceea intrebam... mai ales ca pe 11.12.13 plec pe transalpina...uitati o harta... si ar fi o investitie buna sa-mi iau cort?! Editat Iunie 27, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 poate pe Transalpina ne strangem mai multi... cred ca o sa facem un topic separat sa nu amestecam turele, baga-l si pune si harta, eu am mai fo pe acolo si e fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) poate pe Transalpina ne strangem mai multi...cred ca o sa facem un topic separat sa nu amestecam turele, baga-l si pune si harta, eu am mai fo pe acolo si e fain. o sa postez si pt plimbarea de pe 11.iulie(transalpina+transfagarasan)....intai sa vad pe unde ne campam/cazam:)...traseul acela facut de mine are 730 km...daca ai idei mai bune pt traseul acela...astept idei:) Editat Iunie 27, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Pai pe E67C e simplu intrarea fie din Obarsia Lotrului si apoi mers spresud pana in Ranca - Novaci de unde incepe asfaltul sau invers. Dar deschide topicul ala ca sa nu mai bruiem aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Pai pe E67C e simplu intrarea fie din Obarsia Lotrului si apoi mers spresud pana in Ranca - Novaci de unde incepe asfaltul sau invers.Dar deschide topicul ala ca sa nu mai bruiem aici gata am postat separat... vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiD Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 eu vreau sa-mi cumpar cort si sac de dormit..(inca nu posed)... Nu uita de izoprene... sunt foarte utile... Distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Nu uita de izoprene... sunt foarte utile...Distractie placuta ! bre, io n-am dat doi bani nicioadata pe izoprena...salteaua de plaja e sfanta...dormi pe ea ca-n pat, si izoleaza, evident calatorie placuta si lipsita de incidente va urez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Nu uita de izoprene... sunt foarte utile...Distractie placuta ! da...nu am uitat mi-am luat cortu si sacu ieri din carrefour...si izoprene nu aveau...defapt mai era unu pe raft si ala gaurit ms bre, io n-am dat doi bani nicioadata pe izoprena...salteaua de plaja e sfanta...dormi pe ea ca-n pat, si izoleaza, evident calatorie placuta si lipsita de incidente va urez mi-ai dat idei:) eu am o saltea de plaja DECI DIN CATE SE PARE O SA PLEC SINGUREL POATE MA PRINDE VREO URSOAICA SI MA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Urca pe varianta Targoviste - Moroieni - Sanatoriu si coboara pe Dichiu - Cuibul Dorului - Sinaia - Ploiesti . Stai la o cabana sau in un grup cat mai apropiat de cabana (care are caini) , ursul nu se teme de oameni si vine noaptea dupa mancare . Nu risca , multi din cei ce au scapat au ramas schilozi pe viata . Nu face drumul singur , poti intalni si caini de la stane . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Urca pe varianta Targoviste - Moroieni - Sanatoriu si coboara pe Dichiu - Cuibul Dorului - Sinaia - Ploiesti . Stai la o cabana sau in un grup cat mai apropiat de cabana (care are caini) , ursul nu se teme de oameni si vine noaptea dupa mancare . Nu risca , multi din cei ce au scapat au ramas schilozi pe viata . Nu face drumul singur , poti intalni si caini de la stane . MS MULT DE SFATURI sa vad ce fac...ca pana acuma vad ca nu vine nici un motorist... am un preten care nustie daca vine sau nu sa vedem... daca vine cainele il musc de ureche si ma lasa cu parere de rau postez asha ceva.... nu mai are rost s dau detalii important este k pe 15 il dau jos si o sa recuperez eu...ma revansez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate