Dan Popescu Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 salutam pe toti si toate avem nevoie de : 1 burete din cel gros(cam 10 cm) si tare sa nu taseze prea mult cand stai in fund pe el, 2 bucati de 2 x 1 m 2 vinilin negru, cam 170-200 mp, subtire nota: buretele poate fi si fara acte, vinilinul nu! multumim pentru sutele de informatii pe care le voi primi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Cauta topicul "Confectionat Sei Acasa". Actualmente e in sectiunea "Articole si tutoriale", dar suspectez ca va fi mutat. (scuze daca l-ai citit deja) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 E o firma care aduce vinil de toate felurile pe str. Delea Veche dar am uitat numarul. Aduc en-gros si a trebuit sa ma rog mult de ei sa-mi taie numai un metru pt sha, dar daca am citit bine suprafata, de ei ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Vinilin sau imitatie de piele la Obor de care vrei tu ce culoare vrei tu, iar burete undeva pe Pantelimon in spatele blocului cu Orange e ceva fabrica si iei si acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Depozite de materiale textile gasesti in incinta Metaloglobus langa Antrefrig,str. Fantanica nr.37.Mai exact in Pantelimon,pe sos. Pantelimon,la Biserica Capra.Strada care iese in Sos Pantelimon la biserica este Fantanica.Mergi pe ea vreo 3-400 de metrii si gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 delea veche, cam pe unde? o scurta descriere, ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate