Baiazid Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 cine cand are de gand sa plece ?pentru vineri seara pun la dispozitie casca si loc semiconfortabil pe ural contra loc in cort 206874[/snapback] Vrei sa iti imprumut un cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) Eu mi-am gasit driver si casca ..asa ca ramane sa ne vedem acolo Multumesc ninja ... Editat Iulie 21, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 baiazide ar fi o chestie ; damn daca nu am fost hotarat ieri cand m-a intrebat skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Bai tare ash veni shi eu... hai ca nu mai zic ca vin shi sa nu vin, dace e zic maine pe la pranz ca plec shi gata.... presupun ca se lasa cu , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Stai ca mai am pasagere de dat...Toni-miu de pe forum...si mai gasesc eu Myando bine ca ti-ai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 A! Daca se gaseshte cineva, am shi eu un loc liber pe mobrean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 irina te faci agentie de ... voiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Sal!Pleaca cineva sambata dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 tinand cont de vreme, s-ar putea sa plece unii si sambata dimineata http://www.weather.com/activities/travel/b...ur=2&begDay=203 cica dupamiaza-noaptea maine o sa ploo in zona plioesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 baiazide ar fi o chestie ;damn daca nu am fost hotarat ieri cand m-a intrebat skija 206895[/snapback] Poi ai telefonul meu in semnatura si daca il vrei azi / maine ma gasesti si vii sa il iei. Avantajul e ca stau aproape de barbu vacarescu (langa ninja skija) si e in drum spre ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iulie 21, 2005 Autor Share Postat Iulie 21, 2005 o sa va instiintez cat pot de des si de precis de vremea care va fi la Mizil astfel incat sa stie fiecare ce-l asteapta oricum vremea sper sa nu fie un impediment oricum noi va steptam asfalt uscat si va salut cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Feuille de route Atlas Routier © 2003 Loxane pour Micro Application 1 / E60 / Piata Arcul de Triumf vers Boboci 1H17 102 KM 6 € 0 m 00:00 DEPART de 1 / E60 / Piata Arcul de Triumf prendre vers l'ouest la 1 / E60 / Piata Arcul de Triumf (120 m) 120 m 00:00 continuer sur la 1 (49 km) 49 km 00:34 ETAPE à 1 / E60 à 1 / E60, prendre la 1 / E60 (270 m) 49 km 00:34 continuer sur la 1 (6,8 km) 56 km 00:39 à droite, prendre la 1B (35 km) 91 km 01:05 ETAPE à Mizil à Mizil, à gauche, prendre la 102D (4,2 km) 95 km 01:10 à gauche, prendre la 102M (7,0 km) 102 km 01:17 ARRIVEE à Boboci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Pentru @myando: VEZI MAI CA E LA DREAPTA MIZILUL FATA DE PLOIESTI? Ieri la arc: Cum mai Baiazide sa fie la dreapta? E la stanga!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 depinde de unde te uiti/gandesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 @armaghedon: ce gasim acolo ? -camping -motel -mancare -bautura -muzica ... sau doar iarba verde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iulie 21, 2005 Autor Share Postat Iulie 21, 2005 omu' ma duc in seara asta sa aflu ultimele detalii in principiu au piscina (apa nu stiu daca e) o sa vina o formatie (sau mai multe) este destul loc de camping, sunt si camere da nu stiu ce este cu ele (rezervate sau nu) in rest distractie, bautura speram ca si mancare... distractie si voie buna dau replay maine dimineata cu ultimele detalii sper si niste poze de ansamblu, eventual si niste poze ale drumului (intersectii si sensul de mers) vrem ca si noi organizatori si voi cei care o sa ne vizitati sa fiti multumiti si sa ne mai intalnim si anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 pleaca cineva de vineri seara pe la 730 8? de la arc? hai ca n-am chef singur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) @armaghedon: ce gasim acolo ?-camping -motel -mancare -bautura -muzica ... sau doar iarba verde ? 207111[/snapback] Aaaaa... femei??? Bai sunt chitit, daca maine dimineatza mobreanu' se prezinta satisfacator shi nu ploo in draci plec incolo pe la 10-11, o sa va zic maine exact Editat Iulie 21, 2005 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 La ce ore se pleaca din bucuresti vineri seara si sambata dimineata? La ora asta am un loc liber pe ij si in cort pt un pasager cat mai usor, posesor de casca si dornic sa ma ajute sa micsorez costurile deplasarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Ieri am zis ca nu vin dar m-am sucit ca prea frumos a fost anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judge Aris Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 SEDATIV va fi acolo! Speram sa fiti alaturi de noi in numar cel putin la fel de mare ca anu' trecut! We will rock u! SEDATIV confirmation! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 @Matei: EU PLEC LA 19.30!!!! Si poate vine si Mihai CBR cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 INCA CEVA: E ZIUA MEA SI A LUI MATEI. Nu avem bani sa o sarbatorim cum trebuie dar ... incercam si noi Nu stiu cum se intampla dar si anul trecut, ziua mea a picat "De Mizil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 iata si ultimele detalii piscina are apa este loc numai de camping, camerele fiind ocupate intrarea este de 5 lei vremea este frumoasa, aseara a burat putin drumul de la sosea la bai este destul de greu, s-a pus pietris mare atentie in cadrul localitatilor, curbe dificile si stranse, precum si foarte multe animale pe sosea, atentie si la copiii de pe marginea soselii va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 pentru posesorii de comuniste sau alte lenese: cand plecam in grup ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate