Ribo Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 In dreapta mi se pare mie sau e Geo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Da da, TNG, chiar el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 cum merg sesiunile pe Amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 CMD, cum am spus si mai sus, am avut parte de un weekend pe cinste. Soare, lume buna, atmosfera de nota 10. In pista, mai usurel si safe ca toti eram la reacomodare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Maine ma duc cu un prieten pe AMK , daca vrea sa mai vina cineva la o caterinca. Noi suntem amatori , noobi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Cred ca apar si eu daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Maine e toata lumea libera deci s ar putea sa fie mai aglomerat pe dupa-masa. Pe la ce ora va strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 10:00 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 E lume la karturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 A fost frumos , am fugit si de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Iunie 3, 2017 Share Postat Iunie 3, 2017 Am fost ieri la amk pe seara si ni era foarte aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Vine cineva azi pe Amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Rip amckart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Ce-a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 A luat foc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Tocmai ce m am intors de acolo, zicea cineva pe alt topic de niste serpisori de smoala cu care au fost umplute gaurile din circuit.. Cica au picat multi dar anuntasera ca e mai ok acum...ce vorbesti, Aluneca de n ai treaba, am facut o ora pe drum prin bucuresti ca sa ma dau 10 minute, pacat, era fun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Am fost ai eu acum o luna si putin si dupa doua ture de circuit am iesit. Toate crapaturile din asfalt au fost umplute cu smoala si alineci ca naiba. Mai rau e a sunt peste tot si nu poti sa le eviti » Post actualizat in 14 Sep 2017 15:15 Singura varianta aproape de buc ramane ata. Doar ca pretul e mare pt 10 min si nu poti de fiecare data sa imparti costul unei sesiuni cu mai multi motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Nu sunt pe trasele de moto. Se dau baietii 1:10 acolo de n-au treaba. Ce-i drept, daca iei trasele foarte larg si vii din exterior dai peste unii serpisori, dar daca ascuti trasele catre vibrator cum e normal, nu exista serpisori in cale. Eu am fost si weekendul trecut si celalalt cu niste baieti si s-a mers ca si cand n-ar fi existat Eu m-am bucurat ca nu sunt pe trase ar terbui sa circule moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Asa o fii, eu aveam impresia ca atunci cand vin dinspre exterior spre apex mereu trec peste unul,oricum,psihologic, dupa ce mi a fugit spatele la inclinare minima de cateva ori nu mai aveam nici un chef de fortat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Psihologica e toata treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 m-am dat si eu pe 12 sept, la inceput mi s-a parut aiurea cu serpisorii aia, nu neaparat ca fugea mobra, dar ii simteam; mai mult psihologic iti e teama de ei, asa cum zice colegul de sus, dupa ce m-am incalzit putin sa ma simt mai confortabil cu motorul si am gasit cateva trase pe langa ei sau unele pe care ii abordam mai perpendicular a fost ok, bine eu scot 1.27 - 28 ca atat imi e skill-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Salutari, Duminica se anunta vreme relativ buna, am sunat la circuit si nu au eveniment organizat. Este cineva interesat? Domnisoara de acolo a spus ca daca ne strangem mai multi timpul de asteptare este mai scurt. Eu o sa incerc sa fiu pe la ora 12 acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Salutari, Duminica se anunta vreme relativ buna, am sunat la circuit si nu au eveniment organizat. Este cineva interesat? Domnisoara de acolo a spus ca daca ne strangem mai multi timpul de asteptare este mai scurt. Eu o sa incerc sa fiu pe la ora 12 acolo. Poate venim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Du-te la 10 daca vrei sa prinzi mai liber. la 12 deja se umple de karturi chiar daca n-au nimic rezervat dinainte. Grija cu asfaltul rece si strangeti trasele la vibrator ca sa nu dati peste serpisorii de smoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Am ajuns, soare si putin cam aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate