djeeckx Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Zi Fanele tata, se mai tine cea mai tare intrunire din tara si cand ca ma pastrez pt ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Mai sunt 2 luni cel putin bah betivule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Mai sunt 2 luni cel putin bah betivule stiu coae dar nu s-a auzit nimic si ar fi pacat sa nu se mai tina.stii ceva ce nu stiu eu.scuipa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Normal ca se tine, cum sa nu se tina cea mai laser intalnire din tot anu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 ce bine ca am casa in breaza ma imbat si ma intorc usurel si dorm acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 daca se "anuleaza" si asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Chiar asa.., a iesit tatal tau primar, Stephane?! Sper ca da! In cazul asta vom avea si artificii,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 a iesit, deci iti dai seama ce paranghelie o sa fie. .. am mai vazut io un film cu zombie care ramaneau blocati cu ochii pe cer cand vedeau artificii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Chiar asa.., a iesit tatal tau primar, Stephane?! Sper ca da! In cazul asta vom avea si artificii,ok? ....a iesit, dupa cum se vede: http://www.presaonline.com/stire/nicolae-f...aza,295262.html Asteptam artificiile de anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 sper doar sa nu pice cu in acelasi timp cu noi (29-30-31 august)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 daca se "anuleaza" si asta .... Ba tu esti Kumuya? Cum sa se anuleze??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Rabdare dragii mosului! Rabdare! Cum dracu sa nu se mai tina??? Baldovine...faceti intrunire la sfarsitul lui August? zi-mi ceva ca sa stiu cum programez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Stephon, nu stiu de Silveri, dar Heavy Riders organizeaza festival pe 29-31 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Salut Hendrix! am vb astazi cu Poison si mi-a zis ca o sa organizati la sfarsitul lui august! Nicio problema! o sa fac inainte cu o saptamana sau urmatoarea saptamana! Editat Iulie 7, 2008 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Daca o faci dupa, venim cu totii acolo, sa ne revenim. Inainte s-ar putea sa fim prea prinsi cu organizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 fa si tu in primu uichend din septembrie ca nu s in tara si daca o sa regret ceva anu asta e intalnirea, sarmalele, branza cu slana de la inceput si tzuica si pacasac mort de beat in kktu ala african Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 fa si tu in primu uichend din septembrie ca nu s in tara si daca o sa regret ceva anu asta e intalnirea, sarmalele, branza cu slana de la inceput si tzuica si pacasac mort de beat in kktu ala african bah acelasi lucru zic si eu ... ce dreq vin si io de la holandia cu neshte gazon neshte alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Stephon .... KUMUYA zice bine... aduc si eu niste ciocolata poiana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 fa si tu in primu uichend din septembrie ca nu s in tara si daca o sa regret ceva anu asta e intalnirea, sarmalele, branza cu slana de la inceput si tzuica si pacasac mort de beat in kktu ala african Compoate, nu te lua de sutana mea ca ma apuc de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Compoate, nu te lua de sutana mea ca ma apuc de tine Sutana cu adidasi, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 A ramas stabilita, batuta in cuie sau...cum vreti voi...data intalnirii de la Breaza, Plaiul Talii 2008 22-24 August 2008 Voi reveni cu detalii intr-un topic nou in cel mai scurt timp cu putinta! VA ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 A ramas stabilita, batuta in cuie sau...cum vreti voi...data intalnirii de la Breaza, Plaiul Talii 2008 22-24 August 2008 Voi reveni cu detalii intr-un topic nou in cel mai scurt timp cu putinta! VA ASTEPT Re-ai al dreacu'! Pierd ziua maica-mii! Da vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 nu cred ca este ceva interesant la Giurgiu! plus de asta...si la anu' e ziua ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 nu cred ca este ceva interesant la Giurgiu! plus de asta...si la anu' e ziua ei! Mai bine o iau si pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate