moshulik Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Salutare. Dupa experienta recenta cu "capra" mea la drum lung, mi-am dat seama ca imi trebuie neaparat un soi de parbriz montat cumva pe motocicleta, ca e nasol rau sa dau piept cu vantul asa... vreo ora in continuu... Asadar din ce se face parbriz/cine a mai facut ? Eu am reusit o data sa fac rost de un plexiglass termo-formabil, din care mi-am facut o viziera, la o casca veche. Era o foaie cam de marime A4, am bagat-o in apa fiarta - a devenit foarte maleabila, am intins-o pe casca si dupa ce s-a racit asa a ramas. Plasticul ala l-am gasit prin Pitesti, la un atelier de productzie de firme luminoase. Prin Bucuresti insa nu prea cunosc unde as putea gasi asta. Aveti vreo sugestie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Salutare.Dupa experienta recenta cu "capra" mea la drum lung, mi-am dat seama ca imi trebuie neaparat un soi de parbriz montat cumva pe motocicleta, ca e nasol rau sa dau piept cu vantul asa... vreo ora in continuu... Asadar din ce se face parbriz/cine a mai facut ? Eu am reusit o data sa fac rost de un plexiglass termo-formabil, din care mi-am facut o viziera, la o casca veche. Era o foaie cam de marime A4, am bagat-o in apa fiarta - a devenit foarte maleabila, am intins-o pe casca si dupa ce s-a racit asa a ramas. Plasticul ala l-am gasit prin Pitesti, la un atelier de productzie de firme luminoase. Prin Bucuresti insa nu prea cunosc unde as putea gasi asta. Aveti vreo sugestie ? 205378[/snapback] in militari dupa intersectia cu apusului cu blvd pacii pana-n autogara din militari pe partea dreapta la parterul unui bloc este un gagiu (NICU) care face stopuri, faruri, viziere etc., care are asemenea plastic, am luat eu de la el o bucata. uite aici si numarul lui de telefon: 0722703062 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Linga Petromul de la piata Galati -Eminescu e un atelier de mase plastice . Am facut un parbriz acolo si e ok. 0722557675 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 intreb si eu tot dparbriz: baietii de mai sus fac din plexic sau policarbonat. Au si posibilitatede dubla curbura cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 intreb si eu tot dparbriz: baietii de mai sus fac din plexic sau policarbonat. Au si posibilitatede dubla curbura cumva? Cei de pe eminescu de langa benzinarie au...doar ca trebuie sa le duci model, sa faca matrita..te cosa ceva mai mult. Moshulick, daca te deranjeaza vantul mergi mai incet Ce, pe Simson te deranja? E pacat sa strici un enduro perfect valabil cu parbrize si diverse plastice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Simsonul avea un tankbag special care atunci cand crestea intensitatea vantului baga un limitator special si rezolva problema . La 'onda nu-i cer mai mult de 120, dar la 100 deja vajaie prea rau. Deocamdata e in tratament de "stradificare" xl-ul. Tocmai am fost si i-am mai inmuiat suspensia - desfacut o piulitza cateva ture - destins deci arcul si voila - alta motocicleta, zboara peste denivelari asa cum ar trebui, nu le mai simte. La babriz poate renuntz, ca am facut rost de o casca mai jmechera. Mai ramane shaua de buretizat un pic si-i gata si de drum lung, nu numai de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 salut ! , am si eu o intrebare legate de viziere ...tipi care se ocupa de produs viziere fac si dintr-alea care au un soi de cremaliera (la extremitatile de prindere ale vizierei)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 salut ! , am si eu o intrebare legate de viziere ...tipi care se ocupa de produs viziere fac si dintr-alea care au un soi de cremaliera (la extremitatile de prindere ale vizierei)? 206283[/snapback] N-ai putea sa re-folosesti cremalierele de la viziera veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 salut pana la urma unde se poate face in bucuresti, din ce si la ce bani ? si de unde stiu cat sa il fac de mare, cat de inclinat, ce forma ... sa fie si aerodinamic, si eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate