Sari la conținut

Fiabilitatea Kawasaki

Sergiu 30
 Share

Postări Recomandate

A mai fost de nu stiu cate ori faza aia.

Sergiule la modul serios cate persoane pot afirma "toata viata mea numai Kawasaki imi voi lua" (sau Honda, Yamaha, etc)

Iti alegi motorul in functie de ce vrei de la el, de look, de finante si nu in ultimul rand de cel pe care ti se pune pata.

Nu stiu cate persoane se uita la cate trofeie are un anumit model castigate in competiile specifice inainte de a il achizitiona.

Oricum daca te incalzeste cu ceva 636-le din 2005-2006 ii una din TOP 3 la capitolul look dupa parerea mea. :kiss:

P.S. tu erai la Showroomul Honda si incercai sa dai motorul tau in sistem buy-back pentru un CBR 600 f4 ?

Imi poti da lista cu acel TOP, daca exista vreuna ... sau un link.

PS: dupa 2004 2005 cred ca toate sunt fiabile, nu prea am auzit de proprietari care sa se planga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 540
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

uite aciea ma Sergiule cu ce se confrunta baiatu..... /index.php?...p;#entry1386799

du-te pe la bardak motors, acolo daca vorbesti cu ei, iti vor arata 4 motoare honda de vitezane facute praf...asta ca idee.

deci 4 > 1 - honda sucks. :kiss:

Editat de Survolaj
Link spre comentariu

Imi poti da lista cu acel TOP, daca exista vreuna ... sau un link.

PS: dupa 2004 2005 cred ca toate sunt fiabile, nu prea am auzit de proprietari care sa se planga.

Acel TOP se refera la preferintele mele personale. Ii un TOP subiectiv.

TOP 3 motocicleta in ceea ce priveste look-ul = Honda CBR 1000 RR Repsol Replica, Kawasaki ZX-R 636 (2005-2006) si Suzuki GSX-R 600 (2004-2005).

Parerea mea iar topul ii doar pentru look deoarece momentan mi s-a pus pata pe o motocicleta din alta clasa XR 650 SuperMotard.

Link spre comentariu

si eu sunt mort dupa culoarea verde, chiar si ochii imi sunt verzi...... sincer, chiar si acum am tricou verde pe mine si sunt mort dupa kawasaki. :kiss:

nu uita ca, cu verdele ala era sa dai coltzu

Link spre comentariu

nu uita ca, cu verdele ala era sa dai coltzu

Si bineinteles ca era sa dea coltu' din cauza motocicletei, ca nu-i fiabila. Bre, ma lasi? Am Kawasaki si merge brici dupa 39000 de km. Bineinteles, cu uleiul si restul de consumabile schimbate la timp si toate de calitate. Singura problema pe care am avut-o a fost la frane, si aia din cauza de user incompetent (adica eu). Nu unsesem tijele pe care aluneca etrierii cu vaselina de care trebuie si normal ca s-a intarit porcaria aia si nu se mai miscau etrierii. Acum ca am remediat tampenia mea, totul merge perfect.

Link spre comentariu

Si bineinteles ca era sa dea coltu' din cauza motocicletei, ca nu-i fiabila. Bre, ma lasi? Am Kawasaki si merge brici dupa 39000 de km. Bineinteles, cu uleiul si restul de consumabile schimbate la timp si toate de calitate. Singura problema pe care am avut-o a fost la frane, si aia din cauza de user incompetent (adica eu). Nu unsesem tijele pe care aluneca etrierii cu vaselina de care trebuie si normal ca s-a intarit porcaria aia si nu se mai miscau etrierii. Acum ca am remediat tampenia mea, totul merge perfect.

vulcanu stiu ca e fiabil.... jos palaria pt el, am multi prieteni cu VN-uri. noi aici generalizam mai mult pe speeduri :kiss:

Link spre comentariu

Visez la Honda , imi doresc un gixer ... dar primul motor pe care mi-l aduc aminte e un ninja .. Honda e fiabilitate , servicii snap-on , Yamaha is pusi pe cat mai putine kile si cati mai multi cai , Suzuki au fost primii care au dat iama in sosea de pe circuit ... Dar Kawasaki e pasiune , nebunie .. zgomot .

In concluzie luati-va Ducati :D

Link spre comentariu

Visez la Honda , imi doresc un gixer ... dar primul motor pe care mi-l aduc aminte e un ninja .. Honda e fiabilitate , servicii snap-on , Yamaha is pusi pe cat mai putine kile si cati mai multi cai , Suzuki au fost primii care au dat iama in sosea de pe circuit ... Dar Kawasaki e pasiune , nebunie .. zgomot .

In concluzie luati-va Ducati :D

....asa si eu imi doresc gixer :P; si si la mine primul speed adevarat pe care l-am vazut era un ninja de 750 ....asta era : http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_zxr_750_r_1992.php

Sau Aprilia :P .....sau BMW :D

Editat de RaceTuning
Link spre comentariu

verde era saracul,dar nu m-am uitat la proprietati oricum decat deloc e bun.Multumesc pentru ajutor my friend :D

Nu trebuie neaparat sa fie verde, ci doar ce spune acolo...eu mi-am facut schimbu iarna trecuta.

Link spre comentariu

si eu am schimbat absolut toate lichidele in primavara,dar eu am vasul de expansiune putin fisurat si mai scapa pe acolo

kawasakiiiiiiii

am glumit... :D ia niste poxilina, sau il dai jos si il lipesti cu un letcon, sau pistol de lipit. practic gaura aia o acoperi cu plasticu din jurul ei.

Link spre comentariu

nu nu , nu este de la Kawasaki fisura , :D este de la ultima tranta de anul trecut,dar tot am ignorat pt ca nu a pierdut lichid pana acum.Oricum cand am completat aseara ,nu cred ca am pus 200ml. :P

Link spre comentariu

Kawasaki.... :D

Fara suparare toate pe care le stiu is cu probleme.

da pe proprietari ii stii?nu de alta, da ia uite ce zice colegu forumist in quote-ul de mai jos, si zice bine:

majoritatea care mai sunt pe drumuri au stapani care niciodata nu au citit cartea de service si nu au facut ce scrie acolo.... fisurile in cadru au aparut pt ca ala a fost adus dupa un "mic " incident reparat si vandut ca "bun"......

:P

ce tot la deal la vale.......... sunteti invidiosi ca hondele sunt mai bune si gata. faceti un sondaj si sa vedem care iese first.

'onda e 'onda, asa e, dar nu poti spune ca sunt mai bune...depinde la ce te referi cand zici "bun"...viteza?fiabilitate in exploatare, frane, stabilitate in viraje, blablabla...

sondaj facut in romania?hahaha :D

cand in tara asta, aproape jumatate care se apuca de motociclism habar n-au cu ce se mananca un motor, ce inseamna intretinere, si mai se dau si mari si tari ca ei sunt mari motociclisti ca baga kilometrii, iar la 40 de mii le vand ca nu mai merg ca inainte(adica dau tepe), nu are rost un asa sondaj...nu de alta da vorba cuiva de pe acest topic...duzina de motoare la service si la vanzari, care n-au pupat intretinere si s-au stricat...motoare de diferite marci

asculta ce zice @Baiazidu, ce zici altii din strainatate referitor la marcile de motoare si la clasament(nimeni nu se plange).de ce?pt ca oamenii din alte parti se pare ca nu numai ca-s mai civilizati, dar poarta si un respect mai mare fata de motorul pe care il calaresc

orice motor e bun daca e intretinut si folosit cum trebuie, si spun asta din prisma unui om care inafara de o jawa din 94, cea mai noua motoreta este din 80 si ceva, iar cea mai batrana din 60...si cu aia din 60 am mers pana sa intre in restaurare, si mergea foarte fain :P

ma repet: de ce se strica honda mai rar decat kawa la noi in tara?pai, nu trage de jos :D

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu

da pe proprietari ii stii?nu de alta, da ia uite ce zice colegu forumist in quote-ul de mai jos, si zice bine:

:P

'onda e 'onda, asa e, dar nu poti spune ca sunt mai bune...depinde la ce te referi cand zici "bun"...viteza?fiabilitate in exploatare, frane, stabilitate in viraje, blablabla...

sondaj facut in romania?hahaha :D

cand in tara asta, aproape jumatate care se apuca de motociclism habar n-au cu ce se mananca un motor, ce inseamna intretinere, si mai se dau si mari si tari ca ei sunt mari motociclisti ca baga kilometrii, iar la 40 de mii le vand ca nu mai merg ca inainte(adica dau tepe), nu are rost un asa sondaj...nu de alta da vorba cuiva de pe acest topic...duzina de motoare la service si la vanzari, care n-au pupat intretinere si s-au stricat...motoare de diferite marci

asculta ce zice @Baiazidu, ce zici altii din strainatate referitor la marcile de motoare si la clasament(nimeni nu se plange).de ce?pt ca oamenii din alte parti se pare ca nu numai ca-s mai civilizati, dar poarta si un respect mai mare fata de motorul pe care il calaresc

orice motor e bun daca e intretinut si folosit cum trebuie, si spun asta din prisma unui om care inafara de o jawa din 94, cea mai noua motoreta este din 80 si ceva, iar cea mai batrana din 60...si cu aia din 60 am mers pana sa intre in restaurare, si mergea foarte fain :D

ma repet: de ce se strica honda mai rar decat kawa la noi in tara?pai, nu trage de jos :P

cineva pe la 40-50 de ani care e plecat de dinainte de 89, acum are zx 10r, a avut numai motoare noi. el mi-a zis ca toate sunt bune. asta daca le iei tu noi si stii tu pe ce pui mana. daca iei una sh, nu ii poti sti istoria, din germania da ca au carte service etc etc.

Link spre comentariu

cineva pe la 40-50 de ani care e plecat de dinainte de 89, acum are zx 10r, a avut numai motoare noi. el mi-a zis ca toate sunt bune. asta daca le iei tu noi si stii tu pe ce pui mana. daca iei una sh, nu ii poti sti istoria, din germania da ca au carte service etc etc.

asa e, dar mai e o smecherie de care multi nu tin cont...

un motor, cand ti-l cumperi, se asculta, si i se fac unele probe pe loc...sunetul si uleiul spun tot despre mobra aia, iar din pacate multi care habar n-au mecanica(e si normal sa nu stie, ca doar nu suntem toti mecanici) se duc singuri, fara a lua cu ei pe cineva care stie sa asculte un motor, si isi iau teapa.motor cu batai in ambielaj, cu zornaiala la distributie, cu ambreiaju dus, etc...

Link spre comentariu

asa e, dar mai e o smecherie de care multi nu tin cont...

un motor, cand ti-l cumperi, se asculta, si i se fac unele probe pe loc...sunetul si uleiul spun tot despre mobra aia, iar din pacate multi care habar n-au mecanica(e si normal sa nu stie, ca doar nu suntem toti mecanici) se duc singuri, fara a lua cu ei pe cineva care stie sa asculte un motor, si isi iau teapa.motor cu batai in ambielaj, cu zornaiala la distributie, cu ambreiaju dus, etc...

spre exemplu.... la a mea... cand am luato, motorul rece, nu batea nu nimic. am ascultat motorul la rece, nu la cald. nu se auzea nimic, si am fost si cu baiazid si motorul a fost okei. acum se aude un pic distributia, acest sunet aproape dispare cand e cald motorul. asta e boala lor, distributia. :D in rest toate bune si frumoase. deci daca vrei sa stai fara griji,ori iti iei nou, ori ti-l iei de la cineva care l-a avut de nou si stii cei de capu ei.

Link spre comentariu