ghost Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 a venit si randul orasului meu ......... prea multe nu pot sa spun pt ca nu stiu si nici nu m-am putut deplasa sa aflu, poate or stii alti fagaraseni despre asta........... in schimb am putut face cateva poze reieise din poze cine e vinovatul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Daca nici pe-o "comunista" nu mai esti in siguranta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Let me guess... U-turn ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nomad Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ma mir ca nu a putut sa franeze. Jawa are frane foarte eficiente. Probabil i-a fost frica sa nu blocheze fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Let me guess... U-turn ? asa se pare.eu pur si simplu nu inteleg,e vara,ai geamu deschis,chiar nu auzi ca se apropie o motocicleta de tine ??? ca doar se aude ce dracu,nu-i bicicleta ! neatentia costa,pacat ca nu-i costa pe ei,ci pe altii,nevinovati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 asa se pare.eu pur si simplu nu inteleg,e vara,ai geamu deschis,chiar nu auzi ca se apropie o motocicleta de tine ??? ca doar se aude ce dracu,nu-i bicicleta ! neatentia costa,pacat ca nu-i costa pe ei,ci pe altii,nevinovati nu prea se aude..decat f aproape..pacat ca s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 sa intelegem ca motociclistul e bine da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 sa intelegem ca motociclistul e bine da? Asa ne place sa credem...oricum nu pare prea avariat.....cel mai probabil motociclistul a reusit sa franeze foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ma mir ca nu a putut sa franeze. Jawa are frane foarte eficiente. Probabil i-a fost frica sa nu blocheze fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) asa se pare.eu pur si simplu nu inteleg,e vara,ai geamu deschis,chiar nu auzi ca se apropie o motocicleta de tine ??? ca doar se aude ce dracu,nu-i bicicleta ! neatentia costa,pacat ca nu-i costa pe ei,ci pe altii,nevinovati nu asa se pare.eu pur si simplu nu inteleg, e vara, nu ai geam, chiar nu vezi ca intoarce o masina in tine??? ca doar se vede ce dracu,nu-i matchbox ! hai mai las-o... Editat Iunie 30, 2008 de aoleks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) ce doamne iarta-ma cauta ala cu masina de-a curmezisul? Editat Iulie 1, 2008 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate