m0nique Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Stie cineva ce s-a intamplat? Am trecut ieri in jurul orei 19 pe centura din Constanta si avusese loc un accident intre o motocicleta de cross albastra si un Mercedes cu numere de Constanta. Era Politia, televiziuni, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Dobitocul cu mercedesul era tot numai un zambet si foarte relaxat spunea cum a intrat motociclistul in el.Noroc ca au fost martori si de fapt politia a ajuns la concluzia justa ca masina a intors fara sa se asigure.Din pacate motociclistul a decedat la spital.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 eu sunt din cta...nu stiam nimic...dumnezeule...ce oribil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Azi abia aflu, incredibil... Rest in peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Dobitocul cu mercedesul era tot numai un zambet si foarte relaxat spunea cum a intrat motociclistul in el.Noroc ca au fost martori si de fapt politia a ajuns la concluzia justa ca masina a intors fara sa se asigure.Din pacate motociclistul a decedat la spital.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! 215461[/snapback] tot asa sa zambeasca si in inchisoare in timp de altul i-o trage pe la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca Sofer dobitoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Doamne... Nu imi vine sa cred... Condoleante familiei si prietenilor Soferul zambaret merita pedeapsa maxima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Nu am auzit nimic. Condoleantze familiei shi prietenilor. PS: shtie cineva cum il chema? Nick pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 RIP Sofer dobitoc Merita pedeapsa maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 RIP Mai multe detalii va rog pentru soferul zambaretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bindianul Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Odihneasca-se in pace Imi pare f f rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Odhneasca-se in pace. Nu inteleg cum poti zimbi asa calm cind stii ca e vina ta, si pe deasupra ai omorit si un om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 ingrozitor....s-a mai dus unul dintre noi ....incepe sa-mi fie din ce in ce mai frica condoleante familiei si rudelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate