Sari la conținut

Chitilei - Pod Constanta


Oryon
 Share

Postări Recomandate

Asam.

 

Azi in jurul orei...sa zic 17:15? ajung in capul strazii mele (Spicului, exact in gura podului, vis-a-vis intrarea pe Chitilei). Acolo, ambulanta SMURD, motopolitai, o Yamaha (Sa zic R6...nu sunt sigur) alb-albastra, numar de inmatriculare MH 03 WAA, si mai incolo pe trotal un camion mare de gunoi, parcat.

 

Patania, dupa cum am dibuit dupa aceea de la nenea motopolitaiul, nenea Catalin_Chivu, nenea conducator de dumpster truck, etc.

 

Motociclistul (Marius Pasaliuc din cate am inteles), iesea de pe Str. Spicului cu intentia de a face stanga pe sub pod, sau inainte pe Chitilei, dar putin probabil, fiindca trebuie sa intri pe contrasens din pozitia aia destul de serios ca sa o iei inainte pe Chitilei.

 

De sub pod venea dumpster trucku. Motociclistul opreste. Dumpsterul opreste sa se asigure in stanga (nu stiu dupa ce, dupa vreunul de intra pe strada probabil, sau poate visa, pana mea, nush). Motociclistul vede si se gandeste ca-i da lui voie sa iasa, si se baga in fata dumpsterului. EXACT in fata dumpsterului. Unghi mort etc. Dumpsterul....porneste. Motociclistul face poc.

 

Urmari:

 

Fizic, am inteles ca baiatul este bine, ceva asfaltita pe piciorul drept. Statea in ambulanta cu o protectie de-aia la gat, dar se misca si era constient. Deci bene.

Motorul, scarita stanga rupta, capac polizat, carene zgariate, crash pad dreapta rupt din prindere (i-a salvat carenele). Inca un cap de maneta si-un semnal zgariat, ah si da, toba un pic polizata. Si cam atat. (Desi cateva posibil sa fi fost dinainte).

 

Morala povestii care sa fie...

 

Imi pare rau de baiat, dar e cam vina lui.

 

1. Nu avea ce cauta sa iasa de pe strada aia. Chiar daca nu era sens unic (din sensul celalalt), tre' sa te feresti de ea ca de ciuma, chiar si cand intri. Pe langa faptul ca e muci (numa cratere si pamant, comparativ cu cealalta asfaltata), e EXACT in gura podului, unde se strang masini pe 3 coloane. De FIECARE data cand am dat sa intru pe-acolo pateam sa se opreasca prima masina, si celelalte 2 coloane ulterioare treceau ca rachetele fara sa se uite. Daca nu te bagi, stai juma de ora. Si daca te bagi, faci buba. Numai pe ailalta intru si ies, cu tot cu sensul ei interzis la intrare. Much safer.

 

2. A intrat voit in unghiul mort al camionului. Nu l-a vazut. Asta este, era atent in alta parte.

 

3. Protectii: Avea casca, sortz si adidasi. Daca mergea sa moara de cald cum mor eu, nu mai pleca cu salvarea.

 

 

In alta ordine de idei, MARE lui bafta, (si ar trebui sa fie constient de asta si sa multumeasca cui i-o multumi) a fost ca din intamplare lucrau 3-4 baieti la liniile de tramvai la 1 metru de unde a cazut, si au urlat la trucker cand l-a pocnit, ca la ditai basculanta n-a simtit/vazut nimic.

 

Daca nu erau aia acolo, era roadkill (Nici o legatura cu respectivul :P )

 

Soferul de basculanta era nebaut. A fost cooperant, neostil, nu a dat din gura aiurea, etc. Politistii la fel. Facut poze, masurat, constatat etc.

 

Atasat "poza" explicita, oarecum exacta.

 

post-27560-1214948379_thumb.jpg

Editat de Oryon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci asta a fost, eu am trecut pe acolo cand deja se consumase tot, dar inca se circula aiurea, o salvare a trecut in viteza, erau niste masini oprite cu avariile puse, si chiar ma gandeam daca nu cumva... iar unul dintre noi...

 

Bine ca n-a fost mai rau, a avut zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh nu, oprisera circulatia sa ma trimita in mijlocu intersectiei cu capatu' meu de ruleta :P (am facut pe martorul la alcooltest si masuratori)

Salvarea aia care a trecut o stiu, nu era cu baiatul, aia plecase de vreo 15 min.

 

Deasemenea, mersi Adya76 ca ai oprit sa te interesezi, chiar daca erai plecat de la munca :jump:

Editat de Oryon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

off: ce frumos desenezi :jump:...am facut si eu unul care n-are nicio legatura cu accidentul asta...dar ar putea avea cu altele :P

 

:jump: spirydusa chiar deseneaza bine :jump:

 

ontopic >> ma bucur ca nu a patit mare lucru. Din asta cu siguranta va invata :jump:

Editat de gabibuton
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

off: ce frumos desenezi :jump:...am facut si eu unul care n-are nicio legatura cu accidentul asta...dar ar putea avea cu altele :P

da ce-ai patit?taman tu, sbz-ista, esti impotriva reisingului p-o roata? :jump:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit acum cu omul. E ok, piciorul drept umflat si raschetat de asfalt.

Carnetul luat pe o luna. Am inteles ca nu i-au facut dosar penal, dar mai aveau un pic. Ce ti-e si cu politia...te accidentezi si tot tu iti iei dosar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu

La cat de aglomerat e acolo mai bine o lua 100 de metri spre Pajura si pe urma intorcea, e mult mai sigur. Trec zilnic pe acolo (la 8.30 si la 7.00) si zici ca-s turbati toti, si daca nu gresesti se suie pe tine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stiu zona, locuiesc si muncesc in apropiere.

zona emana miros de accident in fiecare secunda.

traficul pe sub pod si mai ales marele santier de la metrou din zona (santier antic datand din 1987 !!!) precum si intersectia tip Y intre bucurestii noi si chitilei, fac adunate atat risc de belele incat te gandesti ca fiecare zi fara accident urat e un castig pentru tara si popor.

Unul din punctele negre ale bucurestiului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar eu care stau exact in gura podului...

 

Santierul ala nu e chiar din '87 din cate mi-aduc eu aminte. Sau cel putin pana in 2001-2002 sau ceva de genul nu era nici drumul ingustat, nici sinele de tramvai deviate, nici blocurile astupate.

 

Oricum, e urat.

 

Recomandarea mea pe-acolo, daca e absolut necesar sa treceti pe-acolo, e viteza mica. Pe ambele sensuri e ca dupa razboi, plin de cratere. Cel putin unul din ele fiind usor capabil sa puna in cap orice motocicleta. Si nu folositi strada din gura podului. Serios. E doar un factor de risc, si in plus, e un drum de tot rahatul. Luati-o pe ailalta, chiar daca-i interzis, macar aia nu te omoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...