Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) sa zici unde trimit chitanta... mobra mea e star... faci poza, platesti as zice eu ca tu tre sa dai bani la mine...sunt fotografa asa ca platesti. sau imi arati documentul de privat object cu hotararea de confidentialitate (nu am voie sa fac poza) Editat Iulie 5, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) oooops, never mind....hai o lasam asa cum a picat un schimb de beri e mai la obiect... Editat Iulie 5, 2008 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 oooops, never mind....hai o lasam asa cum a picat un schimb de beri e mai la obiect... deal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Care mai sunteti prin Bucuresti, haideti si in seara asta. O sa fie cea mai tare seara. POate iese si de o parada la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Cativa ne intalnim diseara la Mc'Unirea la ora 21 si plecam spre show. Cine vrea poate veni la acest loc de intalnire, daca nu ne vedem direct acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) ultima seara de ARTIFICII;a fost SUPER! multi motociclisti , concert Loredana cu o mega orchestratie ; BRAVO organizatorilor si regizorului pt ca s-a gandit sa ne invite si sa stam "in primul rand"; hai la poze : http://ro.fotoalbum.eu/fotoflorad/a91411 Editat Iulie 6, 2008 de ghostrider_fl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 ultima seara de ARTIFICII;a fost SUPER! multi motociclisti , concert Loredana cu o mega orchestratie ; BRAVO organizatorilor si regizorului pt ca s-a gandit sa ne invite si sa stam "in primul rand"; hai la poze : http://ro.fotoalbum.eu/fotoflorad/a91411 Da intradevar, spectacolul a fost superb, mai frumos ca in seara 2, parerea mea. Mihaela Radulescu super de treaba, ii multimim pentru gandul la noi si pentru complimentele aduse noua motoristilor. Hehe...ghostrider merci! apar si eu in sf intr-o poza O sa le pun si eu pe ale mele mai tarziu aici. Am si cateva filmari, dar sunt f mari...am sa le micsorez si le voi uploada pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Intr-adevar tare. Nu ma dau in vant dupa Loredana, parce Brenciu a fost mai entertaining cu o seara inainte... dar focurile geniale. Italia a castigat pe bune. Imi imaginez ce nebunie ar fi un festival cu 15-20 de echipe participante. Bravo Mihaela. Imi retrag toate mistourile la adresa ei din alte topicuri. I stand corrected. Sa ne vedem cu bine la urmatoarele editii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Pozele de aseara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorina Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Super show! Multumim organizatorilor pentru invitatie si asteptam astfel de invitatii si la alte evenimente un filmulet: si niste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 De mare exceptie show'ul! Multumiri organizatorilor dar si lui @ali baba et. comp. ca daca nu vedeam postul stateam acasa si frecam duda Si cum spunea si Loredana, te iubesc moldoveanco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzrina Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 mi-a placut mult showul... iar mihaela.... cred ca o sa se fereasca de motocicliste de acum incolo.... m-am dus la ea sa o pup si am uitat ca am casca pe cap.. reactia ei- auuuuuuuuuuuuuuuu ups! in concluzie....marfa frate-mai vreau din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) ultima seara de ARTIFICII;a fost SUPER! multi motociclisti , concert Loredana cu o mega orchestratie ; BRAVO organizatorilor si regizorului pt ca s-a gandit sa ne invite si sa stam "in primul rand"; hai la poze : http://ro.fotoalbum.eu/fotoflorad/a91411 in poza 37 este baiatul care a trebuit sa ma suporte cateva minute inainte sa intre in curtea organizatorilor cu F4i (MULTUMESC!).... eram impreuna cu baietelul meu de 2 ani si nu intelegea de ce noi suntem cu masina parcata la mama naiba si baietii astia trec cu motoretele pe langa noi. A facut cu mana cam la jumatate din motociclistii care au intrat in curtea aia! cand am ajuns acasa dupa ora 11 seara a stat 10 min pe motoreta mea in fata blocului! o seara placuta! Editat Iulie 7, 2008 de dragoss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 @all Frumoase poze, care mai aveti, mai bagati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 http://www.antena1.ro/index.php?page=webca...ow&item=102 undeva dupa minutul 1:35:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 1:35? toata emisiunea are 1:24... e vreo greseala ca nu resist sa ma it la tembelii astia o ora rectificare... fix dupa prima ora. 1:01, 1:02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 rectificare... fix dupa prima ora. 1:01, 1:02 da imi pare rau am indus lumea in eroare ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate