dami3n Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Pfff, din ce sat uitat de lume esti in plm de nici macar nu sti sa scrii??? P.S. Prostia ta reprezinta o insulta pentru mine. Optiunea de autoban inca nu a fost introdusa pe forum , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Pfff, din ce sat uitat de lume esti in plm de nici macar nu sti sa scrii??? P.S. Prostia ta reprezinta o insulta pentru mine. Eu imi pot explica propozitia cu insulta intr-un singur mod: ai realizat ca ala e mai prost decat tine iar pana acum credeai ca esti numero uno. Ghinion frate, nici la asta nu esti bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Pfff, din ce sat uitat de lume esti in plm de nici macar nu sti sa scrii??? se scrie "stii". cu doi de "i". intelectualule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Pfff, din ce sat uitat de lume esti in plm de nici macar nu sti sa scrii??? P.S. Prostia ta reprezinta o insulta pentru mine. Daca nu faci diferente intre un post "la misto" si unul "Pe bune", fugi la culcare mai supermembru'...,asta inseamna ca ai peste 20 de cm mai p...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Eu am auzit ca in week-end a mai fost un accident la mare. O vitezana rosie,Suzuki parca. Ceva detalii? Nu de alta, dar am un amic in Constanta care are un Suzuki rosu si are telefonul inchis din week-end... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 wizzie da...a mai fost un accident ...eu stiam de un tip cu un fireblade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enash1981 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Stiu eu,alt topic inceput aiurea de user fara posturi.Si ca sa nu ma abtin ca nu mai rezist bai ,,, la ce ...mai deschizi in ...topic bai....daca nu sti nimik?Completeaza tu din imaginatie pauzele! nu te mai enerva ca-ti cade paru' si faci riduri!!!! da ce ....mea mah il deschide pa banii tai sau ce??? mai terminati dreaq ca numai sa va certati si sa criticati stiti peste tot ''ala nu facea ala nu purta ala fugea ala s-a dat p-o roata si e normal sa cazi ca sti noi motociclistii model mergem incet si prudent si nu facem tricuri si numa golanii fac d'astea si daia mor ca prostii...MARS MA D'AICI'' criticati ca dreaq degeaba doar sa va dati interesanti. Ma bucuram sa fie si aici,pe forum, ce se intampla pa strada intre motociclisti si ma refer la un sigur lucru RSPECT. in concluzie cu respect va spun ca de multe ori mi-e greata de ca spun unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 tu nu aveai ce sa musti si salivai la posteriorul meu ca sa implinesti postul numarul 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enash1981 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 tu nu aveai ce sa musti si salivai la posteriorul meu ca sa implinesti postul numarul 4? adevarul ca totul aici se rezuma la posturi si imi cer scuze ca nu am sute de posturi ca voi astia experimentati....oricum n-ai inteles nimic... pacat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Asa e cu noi astea mai in varsta,niste ignoranti.Pana la urma ai dreptate,nu am inteles nimic dintr-un topic deschis pt un accident la constanta care s-a intamplat la brasov.In schimb tie, ar trebui sa-ti dea de gandit felul in care te-ai exprimat asta ca sa nu cumva sa ti-o iei peste bot mai grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sauron Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 adevarul ca totul aici se rezuma la posturi si imi cer scuze ca nu am sute de posturi ca voi astia experimentati....oricum n-ai inteles nimic... pacat!! n-ai cu cine mah....niste... ai grija, are 100 kg in viu !!! (si sa-nchida careva topicu asta ca nu are legatura cu brasovul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enash1981 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 asta ca sa nu cumva sa ti-o iei peste bot mai grav... oricum foarte democrat forumu asta iti spui parerea si dupa esti amenintat... destul de interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 n-ai cu cine mah....niste... ai grija, are 100 kg in viu !!! (si sa-nchida careva topicu asta ca nu are legatura cu brasovul) eu n-am vazut in viata mea un rechin de c-ta la greutatea si etatea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 oricum foarte democrat forumu asta iti spui parerea si dupa esti amenintat... destul de interesant. nu mi-a placut modul tau de exprimare cum si in continuare nu-mi place de tine...eu ti-am raspuns civilizat cum de altfel ti-as vorbi si in fata,asa ca nu te teme de un rechin la greutatea si varsta mea ca nu alearga dupa pestisori,decat daca este absolut necesar:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate