OLY Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) excelent! Mesaj completat da' de asta va mai amintiti??? da de asta va amintiti ? ) Editat Septembrie 5, 2009 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 district 9 cel mai bun film sf pe care l-am vazut in ultimul timp (terminator 4 nici nu se compara cu asta) year one o comedie usoara dar buna, cu michael cera si jack black (cea mai buna metoda de agatat o femeie - ii dai cu bata in cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 IMDB Un film absolut interesant care trateaza fenomenul caselor bantuite dintr-o alta perspectiva. Va las pe voi sa descoperiti... Finalul este grandios. Mesaj completat IMDB "I think we're still inside the game!" IMDB Un film de o originalitate nemaintalnita. O petrecere de "la revedere" pentru profesorul John Oldman se transforma intr-un interogatoriu misterios dupa ce profesorul in cauza le dezvaluie colegilor sai faptul ca este un nemuritor care traieste de peste 14 mii de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiamat Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 In filmul "Harley Davidson and the Marlboro Man" (1991) joaca si motocicleta mea (Honda Pacific Coast), intr-un rol episodic de politist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_act Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 "breaking the waves" de Lars von Trier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 alina act,cred ca multi au uitat de filmul asta.Bun pot. Se pare ca au scos trailerul de la Buffalo'66.Revin cu o faza: The Man Who Sued God,este o comedie super cu o tematica mai aparte Inglorious Basterds in regia lui Quentin Tarantino,care spune tot. Mesaj completat Tom Hanks intr-un old school movie produs in 2009 . Brici filmul. Mesaj completat http://www.imdb.com/title/tt1182345/ http://www.imdb.com/title/tt1179904/ http://www.imdb.com/title/tt1107860/ Mesaj completat http://www.imdb.com/title/tt1235142/ Mesaj completat http://www.imdb.com/title/tt0826559/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Doua filme din partea mea: 1." shine" cu geoffry rush intr-ul rol excelent 2. "lantana" un film interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Salutare. Am intrat in concediu si am chef de vizionat filme. Caut filme din genurile psihologice sau war si am ramas in pana de idei. Astept cateva propuneri. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Aveti idee de unde pot downloada seriile Gossip Girl ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Aveti idee de unde pot downloada seriile Gossip Girl ? Filelist Sauna mi se pare un film destul de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataene Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Inglorious Basterds. De vazut neaparat la cinema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Recomand : In the name of the father - R: Jim Sheridan The horse whisperer - R: Robert Redford Atonement - pentru cine nu l-a vazut, e nou Road to Perdition - R: Sam Mendes The Age of Innocence - R: Martin Scorsese Sunt filme pe diferite stiluri, ca gen toate sunt drame. Eu as vrea sa stiu de ce recomandati filmele despre care vorbiti. Inca o intrebare. Mai merge lumea la cinema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 I Love You Beth Cooper, o comedie cu liceeni in genul celor din anii 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 n-am citit toate paginile dar n-am vazut sa fi scris cineva de seria: Sons of Anarchy e foarte tare...e despre mc-uri. idealuri, legi nescrise, motoare, arme ....bikeri rai. a inceput si seria a doua. prima a avut parca 14 episoade. enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 n-am citit toate paginile dar n-am vazut sa fi scris cineva de seria: Sons of Anarchy e foarte tare...e despre mc-uri. idealuri, legi nescrise, motoare, arme ....bikeri rai. a inceput si seria a doua. prima a avut parca 14 episoade. enjoy! Am vazut prima serie si mi-a placut. Merci, nu stiam ca au scos si seria doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 cand eram in liceu rula pe tele7abc Renegade, mi-a placut mai mult decat Sons of Anarchy din care am vazut doua episoade si mi-a ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) ceva thrillere bune mai recomanda cineva? ultima oara am vazut "the orphan", filmul nu mi s-a parut deloc cine stie ce, interesant a fost doar sfarsitul cu fetita care nu era fetita de fapt,ci un adult de 33 ani(nu stiu ce boala rara),chiar nu m-as fi asteptat la un asemenea final Editat Octombrie 10, 2009 de roxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ceva thrillere bune mai recomanda cineva?ultima oara am vazut "the orphan", filmul nu mi s-a parut deloc cine stie ce, interesant a fost doar sfarsitul cu fetita care nu era fetita de fapt,ci un adult de 33 ani(nu stiu ce boala rara),chiar nu m-as fi asteptat la un asemenea final Oldboy, e filmul care m-a facut sa vad aproape toate filmele koreene de dupa 2000. daca vrei sa te bucuri intradevar de film iti recomand sa il descarci de undeva de pe net fara sa citesti review-urile sau povestea filmului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Oldboy, e filmul care m-a facut sa vad aproape toate filmele koreene de dupa 2000. daca vrei sa te bucuri intradevar de film iti recomand sa il descarci de undeva de pe net fara sa citesti review-urile sau povestea filmului. am notat! multumex! nu stiu sigur daca shutter( nu stiu daca am scris corect)-era coreean, dar mi-au trebuit 5 zile sa-l vad pe tot( vedeam 5 minute, ma speriam si inchideam) deci e adevarat ca te apuca bataiala la filmul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 am notat! multumex! nu stiu sigur daca shutter( nu stiu daca am scris corect)-era coreean, dar mi-au trebuit 5 zile sa-l vad pe tot( vedeam 5 minute, ma speriam si inchideam) deci e adevarat ca te apuca bataiala la filmul ala oldboy nu e de groaza (horror) ci thriller cu actiune japonezii fac filme de groaza de iti sta mintea in loc, de ex. Audition care e thriller spre horror - pe asta l-am vazut cu pauza din 5 in 5 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 oldboy nu e de groaza (horror) ci thriller cu actiunejaponezii fac filme de groaza de iti sta mintea in loc, de ex. Audition care e thriller spre horror - pe asta l-am vazut cu pauza din 5 in 5 min o sa-l vad si pe-asta chiar daca ma ascund dupa, suPt pat. un alt film pe care l-am vazut a fost "Final destination3"(mi-au placut primele2)-aviz astora mai sadici ,film care mi s-a parut o porcarie,dupa care l-am luat de pe net si l-am mai vazut o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Mie mi-a placut mult Blood and Bone De mult nu am mai vazut asa film bun de actiune... Editat Octombrie 12, 2009 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Un film mai recent ar fi Doghouse. Asta in cazul in care va place umorul englez cu zombies, gen Shaun of the Dead. PS: The battle of the sexes just got bloody... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 13 Tzameti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Am vazut cateva filme in ultimele zile care chiar mi-au placut si chiar sunt altceva: District 9 G Force 9. Super, mai ales 9 o animatie excelenta. Iar District 9 e un SF facut ca un documentar cu o invazie de alieni pe pamant gone...wrong de tot. Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate