omu_negru Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ....Titlul spune tot...multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am 2 giga de poze. O sa le prelucrez, sa fie mai mici si le incarc. Super distractzie ca de fiecare data, mancare buna, bautura din belsug si pe alese... Multzumesc mult organizatorilor si ne vedem anul viitor. Mai e mult pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am 2 giga de poze. O sa le prelucrez, sa fie mai mici si le incarc. Super distractzie ca de fiecare data, mancare buna, bautura din belsug si pe alese... Multzumesc mult organizatorilor si ne vedem anul viitor. Mai e mult pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 http://www.tanga-moteurs.ro/forum/index.php?showtopic=1361 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Faina treaba, felicitari organizatorilor! Voi mai veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Buna treaba,felicitari organizatorilor,a fost bine,bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 http://www.tanga-moteurs.ro/forum/index.php?showtopic=1361 Pacasac pune pozele si aici ca pe tanga nu are toata lumea access sa le vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nebunie....sooper cool..revin cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ce mica e lumea, m-am recunoscut intr-o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 hm... super distractie am facut PENTRU COPII, si nu numai...) Plimbare cu ATV, pe o pista separata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 boierule...baga pozele...ati fost beton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Alte poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 3 poze.. si revin cu mai multe.. mai p seara sau maine....depinde cum am timp.. hai bai nenilor. .bagati aici toti. .k s-au facut tone de poze.. si d la parada nimic ? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Targu Secuiesc, ca de obicei, super-distractie. Ne vedem la anu'. Garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 citeva exponate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Salutare... Mai slaba locatia si "facilitatile" decat la Gilau(care ramane no.1 in Romania), dar atmosfera pe masura Pozele vorbesc de la sine... Misule... spre Targu Mures ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Nici vremea nu a fost prea buna, dar distractie cat cuprinde, am sa revin si eu cu poze si cateva filmulete eventual !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 cum am promis.. poze.. bagam de ieri seara dar nu mi-a permis optinetu......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 FAIN! Ce pacat ca nu am putut ajunge ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cinta bine trupele unguresti (chiar daca nem tudok romano). Mi-a placut ca organizatorii nu au permis turbatilor in care se umflase gulasul, sa tureze motoarele toata noaptea. La asta a ajutat un pic si vremea din noaptea de simbata spre duminica. Buna treaba, FREE FROGS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 da.. a fost chair fain... dar hai cu poze.. mai multe.. mai multe!!! doar asa putine s-au facut ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nu te lua de viata mea Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 mai Edy cei drept a fo super fain si stai lin ca la sibiu o sa fie si mai si....a sper sa te mai gasesc in toane la fel de bune ca atunci cand mi-ai pus cheile in fata si mi-ai dat-o pe zuza(zuza fiind motoru) si totusi chiar daca era sa intru in lumea de la terasa ,au fo dragutzi si m-au incurajat batand din palme si spunandu-mi "hai ca poti" nu ca alti care comentau pe la spate iar e tare in gura....apropo sa nu uitati da sunt tare in gura din 1990 si mi place sa fiu neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate