stulewa Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 nu ati inteles nimic... sau cei ce au inteles au tacut... era doar un semnal de alarma! cei de la antena 3 au pus totul intr-o alta lumina. cu siguranta v-ati distrat dar ce a aparut la tv a fost o palma pt mine daca voi nu o simtiti e problema voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Eu unu n-am vazut nici MOTOCICLISTI APROAPE DE COMA ALCOLICA INSIRATI PE MOTORETE sau MOTOCICLISTI BETI VANDALIZAND MASINI, SI ALTE FELURI DE DEPRAVARE... O idee, ca sa nu te mai simti lezat de statutul de motociclist, ar fi sa treci la trotineta P.S. Felicitari Tg. Secuiesc, eu unu m-am simtit bine.... MARE DREPTARE AI WOLFULE, MARE DREPTATE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) http://entertainment.webshots.com/album/564052287FCqrhA Primele 300 de poze. Nu am mai stat sa scriu si comentarii la ele sau sa le prelucrez. Ce a iesit din camera, asta am pus. Asa ca, scuze daca unele sunt neclare, sau sunt facute in rafala si par identice. Vizionare placuta! http://entertainment.webshots.com/album/564052287FCqrhA Gata. Le-am pus pe toate. La intoarcere am trecut prin Poiana Brasov si apoi am fost la Cheile Rasnovului, unde vroiam sa sarim cu coarda. Nu a fost posibil, asa ca s-a spart gaska, eu si un prieten am plecat sa vizitam Cetatea Rasnovului si apoi spre casa pe Cheia, iar ceilaltzi au plecat la Azuga la Hashu la un gratar. Editat Iulie 9, 2008 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) http://entertainment.webshots.com/album/564052287FCqrhA Gata. Le-am pus pe toate. Foarte faine pozili, ma gandeam io ca tre' sa apar, macar in una. Mi s-a parut fain ca am pozat exact aceeasi treaba, dar la momente foarte diferite... o fi ceva si cu motociclistii astia, poate chiar avem ceva in comun in afara de 2 rotzi... Hai noroc, ne vedem la Turda! Editat Iulie 10, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Alte poze........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 O arhiva pe rapidshare sau alte hosturi, daca se poate... cu marimile lor orginiale, bineinteles. Multam. DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Alte poze........ faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Hai mai baietzi si fete, punetzi poze, sa se oftice cei ce au lipsit de la exorcizarea anuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Mai pun numa sa scoata Dragos(pletosu cu burta:D) pozele ca nu stiu ce ii are aparatu... Arpopo... poze de la baie nu mai are nime' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Hai mai baietzi si fete, punetzi poze, sa se oftice cei ce au lipsit de la exorcizarea anuala. si de la vasluieni cateva satanisme rusinoase...boierule merci de pontul cu aripa fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdemeter Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 13, 2008 Admin Share Postat Iulie 13, 2008 viata dulce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oki_inchisi Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) cam astea sunt cele mai dragute... enjoy! Editat Iulie 15, 2008 de oki_inchisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 De ce nu ne lashi pe noi a decidem care sunt mai dragutze? Pune toate pozele, ca ai facut sute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ...de la baia de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 domnilor nu am nimic cu intrunirile moto, nu am nimic cu consumul bauturilor alcoolice in cantitati mari... nu am nimic cu spiritul liber al biker-ului DARR AM CEVA DE COMENTAT CAND SUNT DIFUZATE PE POSTURILE NATIONALE <ANTENA 3> IMAGINI CU : MOTOCICLISTI APROAPE DE COMA ALCOLICA INSIRATI PE MOTORETE, MOTOCICLISTI BETI VANDALIZAND MASINI, SI ALTE FELURI DE DEPRAVARE. Nu sunt un sfant dar sincer nu cred ca stirile de duminica m-au pus intr-o lumina prea buna... a trebuit sa imi iau repejor casca si sa ies din barul in care ma oprisem sa beau un suc pt ca toata lumea se uita cudat la mine... daca vreti sa imi raspundeti va rog sa o faceti public pe site nu pe PM; astept comentarii. Prea mult suc strica intotdeauna! (din invataturile stramosilor daci). Incearca sa vezi lumea cu mai multa imaginatie, daca tot te-ai bucurat de privilegiul de care alti doritori nu au avut parte de a te afla la una din cele mai adevarate intruniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patko Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ce atre e poza in care ti mana lu' alalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 poze si filmulete si aici http://blog.ceplm.com/2008/12/intrunire-targu-secuiesc/ update: linkul s-a modificat e valabil asta acum http://blog.ceplm.com/intrunire-targu-secuiesc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate