fast_arrow Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 In ultimul timp am constatat un consum de benzina ridicat. Desi trage la fel de bine, consumul a crescut cu 25%. Care ar putea fi cauzele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 In ultimul timp am constatat un consum de benzina ridicat. Desi trage la fel de bine, consumul a crescut cu 25%. Care ar putea fi cauzele? filtru de aer imbacsit, stil de mers mai agresiv, benzina proasta, temperatura mai ridicata afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 presiune mica in pneuri, reglajul carburilor samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 In ultimul timp am constatat un consum de benzina ridicat. Desi trage la fel de bine, consumul a crescut cu 25%. Care ar putea fi cauzele? schimba bujiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 1. Filtru de aer. 2. Bujii 3. Presiune roti. 4. Stil de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate