cristi cbr Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 vopseaua de pe jante.in afara de sablare( ca nu face nimeni in amaratu asta de oras) si smirgheluire( ca ma apuca pandiliile la cata munca e. stie cineva o solutie mai simpla? chiar i-as fi recunoscator. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) Exista la magazinele cu vopseluri o substanta numita Decanol care aplicata cu pensula inmoaie vopseau de pe suprafata respectiva. Atentie mare sa nu dai si pe carene sau alte chestii de plastic pt ca e posibil sa ti le dizolve. Alta solutie ar fi flex/bormasina cu perie de sarma Editat Iulie 13, 2008 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 la faza cu peria de sarma pusa pe bormasina m-am gandit si eu numai k s-ar putea sa zgarie tare aluminiu. decanol o sa merg maine sa caut . ms deocamdata. janta fatza am facuto cu smirghel , dupa asta am luat pasta( mai mult ca o creta) de aia verde de pute urat si pasla la mana si am obtinut luciu, nu am dat nici un lac nimic si dupa 3 zile inca mai straluceste nu si-a pierdut din luciu deloc si nici aluminiu nu pare sa se fi innegrit sau ceva. acum vreau sa o fac si pe aia spate insa cand imi aduc aminte de primele 3 degete de la mana dreapta cand lucram la janta fata cu smirghel imi vine sa ma las lehamete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gazo Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 cauta Paint Remover 700, este testat de mine si functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 vopseaua de pe jante.in afara de sablare( ca nu face nimeni in amaratu asta de oras) si smirgheluire( ca ma apuca pandiliile la cata munca e. stie cineva o solutie mai simpla? chiar i-as fi recunoscator. ms incearca cu carpe imbibate cu diluant, eventual nitrodiluant pentru spritz-chit (e un diluant foarte tare) , carpe pe care le asezi pe zonele vopsite ce urmeaza a fi indepartate, le lasi cateva minute si, apoi, vopseaua ar trebui sa se exfolieze singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 confirm, Decanoul e sfant. Il gasesti la Policolor de exemplu in recipient ca de vopsea albastru cu alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 o sa merg maine sa caut. ms deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate