sasser Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Imi place cand va vad comentand moartea altora, parca ati fi niste babe d`alea care stau pe banca la paorta si nu le scapa minic ne barfit dar uitati un lucru important ... mai bine sa previi decat sa .. tratezi sau mai rau ... aprinzi lumanari Incercati sa dati o mana de ajutor si AICI la Motto pentru sticker PS: Imi asum raspunderea pt locul topicului , nu este nevoie de comentarii inutile fara rost (aviz amatorilor) , daca aveti ceva de comentat comentati in link-ul de mai sus Clar nu va pasa si CLAR nu meritati sa se zbata nimeni pt a se infaptui ceva 300+ views .. si 3 reply-uri ... Va complaceti in starea voastra ? Editat Iulie 13, 2008 de sasser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Imi place cand va vad comentand moartea altora, parca ati fi niste babe d`alea care stau pe banca la paorta si nu le scapa minic ne barfit dar uitati un lucru important ... mai bine sa previi decat sa .. tratezi sau mai rau ... aprinzi lumanari Incercati sa dati o mana de ajutor si AICI la Motto pentru sticker PS: Imi asum raspunderea pt locul topicului , nu este nevoie de comentarii inutile fara rost (aviz amatorilor) , daca aveti ceva de comentat comentati in link-ul de mai sus Clar nu va pasa si CLAR nu meritati sa se zbata nimeni pt a se infaptui ceva 300+ views .. si 3 reply-uri ... Va complaceti in starea voastra ? te plictisesti teribil,nu? get a life, get a job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 te plictisesti teribil,nu?get a life, get a job Te-ai trezit si tu sa dezgropi tampenia asta dupa aproape 3 luni... Mai arunca un ochi si la data ultimului post... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Te-ai trezit si tu sa dezgropi tampenia asta dupa aproape 3 luni... Mai arunca un ochi si la data ultimului post... Ce face ploaia din super membri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimmjow Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ce face ploaia din super membri... e de la presiunea atmosferica scazuta, nu de la ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 hmm daca e asa hai sa facem un concurs...cine gaseste si dezgroapa primul topic de la accidente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) hmm daca e asa hai sa facem un concurs...cine gaseste si dezgroapa primul topic de la accidente? Huh...Frate, imi statu inima in loc cand citii "...cine gaseste si dezgroapa primul..." Ma gandeam la alte alea.... Hai ca de marti cica se face frumos si putem iesi si pe afara... Editat Octombrie 5, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Huh...Frate, imi statu inima in loc cand citii "...cine gaseste si dezgroapa primul..."Ma gandeam la alte alea.... Hai ca de marti cica se face frumos si putem iesi si pe afara... mda o expresie destul de ciudata am folosit...nici nu vreau sa stiu la ce te-ai gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate