fhchth Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 ...ghiciti ce motor e????? pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 cadru shi motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 eu zic Indian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 nu e indian.... mai cautati sunt vreo 2000 in toata lumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Norton ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 MA TROMBONISTULE CUM ZICI CA NU ESTE INDIAN CIND SE VEDE CLAR CA ESTE INDIAN...VAD CA AI DAT DEJA VOPSEAUA JOS DE PE CADRU...SPER CA VII LA SIBIU...EU AM SA VIN CU BONO TE SALUT SI NE VEDEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Shi dupa opinia mea e Indian. Cilindrii, tijele impingatoare shi transmisia finala... indian clar! Lamelele de racire de pe bloc indica un model pe care nu-l cunosc , da in rest sunt 100% convins ca e Indian. Oricum bafta la restaurat. ca de aratat pana acum arata bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 mda,sebastian, ar trebui sa le punem poze si de pe partea stinga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Bai eu zic, si sunt sigur ca nu o sa ma insel, ca e motorul prietenei lui. Cred ca s-a saturat saraca sa vina cu autobuzul la 11 noaptea pe la Basty, si cred ca nici pasager pe aripa de la Neapra lui nu mai vrea sa fie. Asa ca sa o felicitam pentru frumusetea pe care o sa o incalece. Basty, spor la treaba si sper sa ne vedem curand. P.s. M-am oprit atunci la tine, te-am asteptat putin, dar ne cam grabeam. O sa vin dupa 7 aug, sa facem ghidonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 CEEA CE E IN POZA : NU E O RESAURARE ( CADRU E GROUND ZERO) NU E UN INDIAN NU E MOTORUL PRIETENEI MELE )) BOBY AI GAFATO VA MAI LAS UN PIC )SA VEDEM DE UNDE SARE ASHCHIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Bai eu zic, si sunt sigur ca nu o sa ma insel, ca e motorul prietenei lui. Cred ca s-a saturat saraca sa vina cu autobuzul la 11 noaptea pe la Basty, si cred ca nici pasager pe aripa de la Neapra lui nu mai vrea sa fie. Asa ca sa o felicitam pentru frumusetea pe care o sa o incalece. Basty, spor la treaba si sper sa ne vedem curand. P.s. M-am oprit atunci la tine, te-am asteptat putin, dar ne cam grabeam. O sa vin dupa 7 aug, sa facem ghidonul... 212894[/snapback] MEY EA ARE UN AWO TREABA CU GHIDONUL E CAM DELICATA PT CA EU PT O LUNA NU VOI MAI PUTEA LUCRA DECIT 1 ORA PE ZI LA MOTORUL PRETENEI ORICUM POTI VENI PE AICI SA MAI STAM DE VORBA SHI SA ITI ZIC CARE E TREABA SHI SA MA INVET6I SAMI FAC SHI EU UN HAMAC CA DECIND MI-AIBAGAT BOALA CU HAMACULK NUMA LA ELE MA GINDESC BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Shi dupa opinia mea e Indian. Cilindrii, tijele impingatoare shi transmisia finala... indian clar! Lamelele de racire de pe bloc indica un model pe care nu-l cunosc , da in rest sunt 100% convins ca e Indian. Oricum bafta la restaurat. ca de aratat pana acum arata bestial! 211484[/snapback] STIE OMU CE STIE !!! ESHTI PE DRUMUL BUN ASTA E UN MOTOR CARE A FURAQT DE LA HARLEY SHI INDIAN CAM TOT DAR CINE STIE CUM SE CHEAMA?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 eu zic ca e ceva britanic....dar se poate totusi sa ma insel.Cat despre nume........nici macar pe site-uri de specialitate Indian nu am gasit mare lucru despre modelul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 N-O FI VREUN CROCKETT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 hy nu e CROCKER !!! sa va mai las??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Adevaru e ca m-ai facut supercurios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Cumva un Sokol de ala copie dupa indian?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 ma ne leshi odata cu tensiunea asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Si eu am cautat mult pe net dupa cudatenia asta. Oare, oare ... un IJ 750, din anii '30? Nu radeti, primul IJ era una de 750, copie dupa Indian. Dar au fabricat numai cateva zeci de bucate, asa ca nu prea cred... Oricum, Basty felicitari!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 a ghicit un cetatean sokol 1000 din anii 30 ) basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 215631[/snapback] ai o bere de la mine daca nu te mai dai asha rotund!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate