B01LER Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Buna, Eu sunt Andrei (BOILER). In noaptea de 1 iunie 2008, pe DN1, in dreptul localitatii Ciolpani (langa Bucuresti) am fost acrosat de o duba care a parasit locul accidentului. Am fost proiectat in afara carosabilului intr-o zona neiluminata. Eram fara cunostinta, aveam o fractura deschisa de tibie, maneta de ambreaj infipta in coapsa si un umar luxat. Din fericire, pe acolo a trecut un motociclist care a oprit deoarece a observat ceva pe camp. Foarte probabil, daca nu oprea el, acum as fi fost mort. De atunci il caut sa ii multumesc ca m-a ajutat. Politistii nu stiu numele lui, dar mi-au spus ca avea o motocicleta Honda neagra, sport, cu numar de IS. Au mai spus ca parea un model nou si avea 3 tevi de esapament sub sha, in genul Augusta. Am tot incercat sa il gasesc, dar ... fara prea mult succes. Cineva mi-a sugerat sa fac un post pe acest forum. Sper sa citeasca cineva si poate sa imi ofere mai multe informatii despre el. Va multumesc anticipat, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Buna, Eu sunt Andrei (BOILER). In noaptea de 1 iunie 2008, pe DN1, in dreptul localitatii Ciolpani (langa Bucuresti) am fost acrosat de o duba care a parasit locul accidentului. Am fost proiectat in afara carosabilului intr-o zona neiluminata. Eram fara cunostinta, aveam o fractura deschisa de tibie, maneta de ambreaj infipta in coapsa si un umar luxat. Din fericire, pe acolo a trecut un motociclist care a oprit deoarece a observat ceva pe camp. Foarte probabil, daca nu oprea el, acum as fi fost mort. De atunci il caut sa ii multumesc ca m-a ajutat. Politistii nu stiu numele lui, dar mi-au spus ca avea o motocicleta Honda neagra, sport, cu numar de IS. Au mai spus ca parea un model nou si avea 3 tevi de esapament sub sha, in genul Augusta. Am tot incercat sa il gasesc, dar ... fara prea mult succes. Cineva mi-a sugerat sa fac un post pe acest forum. Sper sa citeasca cineva si poate sa imi ofere mai multe informatii despre el. Va multumesc anticipat, Andrei o prietena mi-a zis ca cunoaste pe cineva,cu numar de IS,cu 3 tevi sub sha.stii cumva tot numarul ? Editat Iulie 14, 2008 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Frumoase gesturi. Un om a salvat absolut dezinteresat alt om. Salvatul isi cauta salvatorul. Respect deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salut Boiler! Insanatosire cat se poate de rapida iti doresc! Eu sunt din Iasi. Am sa ma interesaz si cum aflu cine-i tipul te anunt imediat. E doar o chestiune de timp. Despre dubita nu stii nimic??? Sper sa infunde puscaria nenorocitul ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Foarte frumos gestul.... "poate acel motociclist era chiar ingerul tau pazitor" Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koba Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 tu esti bine acum? l-ai gasit pe ala cu dubita? si eu am fost ajutat in urma cu doi ani de un baiat din iasi, ciprian. sufletisti baietii din iasi. sanatate multa iti urez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Sanatate maxima tie,mult respect salvatorului si multa vinovatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 pe el cred ca il cauti /index.php?showuser=17775 il cheama Florin. e din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Foarte frumos gestul.... "poate acel motociclist era chiar ingerul tau pazitor" Toate cele bune foarte frumos zis ,ingerul tau pazitor ,ce bine suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) am vazut aseara motoreta despre care vorbeai in dreptul localitatzii snagov se intorcea de la ploiesti spre bucuresti, honda cbr 600 Rr eagra 2003-2005 ,2 tobe sub sha laser , eu sunt din Pucheni daca o sa.l mai vad o sa.i spun despre tine , in genul asta era motoreta Editat Iulie 14, 2008 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Robert intradevar are motocicleta cu 3 tobe sub sa ,marca Laser, dar el are numar de Bucuresti, nu de Iasi.Bafta la cautari si recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 am vazut aseara motoreta despre care vorbeai in dreptul localitatzii snagov se intorcea de la ploiesti spre bucuresti, honda cbr 600 Rr eagra 2003-2005 ,2 tobe sub sha laser , eu sunt din Pucheni daca o sa.l mai vad o sa.i spun despre tine , in genul asta era motoreta omu a zis de 3 tobe nu 2 sper sa dea de el totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B01LER Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 ca sa raspund cuiva care m-a intrebat: din pacate, nici eu, nici politia nu a reusit sa identifice duba care m-a lovit. multumesc tuturor, nu ma asteptam sa imi raspunda asa multa lume. sper sa ma ajutati in continuare sa il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Am ramas impresionat de poveste, insa tind sa cred ca i-ai multumit destul. In mod normal, dupa cum a reactionat si el, nelasandu-si datele, probabil e un tip modest caruia nu-i place sa-i fie facuta publicitate din necazul altuia. Mai mult, nu cred ca va recunoaste deschis ca el e. Si, de ce nu, poate ca misterul motociclistului care te-a salvat e bine sa ramana un mister. Fiecare din noi sa fie Hondistul din Iasi cu trei tevi sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Am ramas impresionat de poveste, insa tind sa cred ca i-ai multumit destul. In mod normal, dupa cum a reactionat si el, nelasandu-si datele, probabil e un tip modest caruia nu-i place sa-i fie facuta publicitate din necazul altuia. Mai mult, nu cred ca va recunoaste deschis ca el e. Si, de ce nu, poate ca misterul motociclistului care te-a salvat e bine sa ramana un mister. Fiecare din noi sa fie Hondistul din Iasi cu trei tevi sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 La comunitatea din Iasi ai incercat? Insanatosire grabnica. Intr-adevar un gest nobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B01LER Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 La comunitatea din Iasi ai incercat? Insanatosire grabnica. Intr-adevar un gest nobil. buna idee... multumesc o prietena mi-a zis ca cunoaste pe cineva,cu numar de IS,cu 3 tevi sub sha.stii cumva tot numarul ? din pacate nu stiu mai mult decat ce am spus aici poti sa o intrebi pe prietena ta mai multe detalii te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ia d-aici! sper ca esti bine si te-ai refacut! /index.php?...22249&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B01LER Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 ia d-aici! sper ca esti bine si te-ai refacut! /index.php?...22249&st=20 Stephon multumesc mult, esti The Man... dau un metru de bere. se pare ca l-am gasit.... acum stie cineva cum il cheama si cum as putea da de el ? si poate cineva il si cunoaste mai bine, sa imi dea o idee cum sa ii multumesc.... banii nu sunt o problema... nu vreau sa par telenovelist, dar omul asta mi-a salvat viatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 hai sa iti mai dau un hint! daca nu gresesc...userul Anarchy(care este a scris si pe topicul acela) il cunoaste pe baiat! Anul trecut am iesit cu el la cateva plimbari dar...sincer...nu imi mai amintesc cum il cheama! Trimite-i un PM sa vezi daca stie ceva! Bafta multa in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ti-am raspuns eu pe prima pagina, vad ca n-ai citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ti-am raspuns eu pe prima pagina, vad ca n-ai citit. exact! el este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B01LER Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 ti-am raspuns eu pe prima pagina, vad ca n-ai citit. acum mi-am dat seama ... iti multumesc mult, nu stiam ca e aceeasi persoana. ii dadusem PM si nu mi-a raspuns multumesc tuturor pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 pai...nu ti-a raspins pt. ca nu a mai intrat pe forum de pe 11 iulie! deci..mai asteapta putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 am fost astazi la honda bucuresti sa schimb releul la pompa de injectie , motocicleta de iasi este in service acolo la baietzi , nu am apucat sa faq rost de nr de tel de pe foaia de service a motocicletei , daca te duci sa vorbesti cu seful de acolo poate faci rost de nr baiatului ( fost adusa ieri in service ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate