Rareshamico Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salut tuturor...am 16 ani ...asa am un minsk care arata super tare...dar mi sa-u spart pinioanele din cutia de viteze,din cauza ca axurile pinioanelor erau strambe si imaginati-va...de unde iau un motor,sau un minsk complet dar mai ieftin! VA ROG MULT DE TOT,am gasit dar stau numai in zone ca,,,,campu lung si alte zone dastea la mama naibi..stau in bucuresti!a da si mi s-au spart si placutele de la ambreaj! va rog mult ajutati-ma asptet pareriile si oferte voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 cine dracu te-a mai adus ma si pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 mixi, imi pare foarte rau (pentru mine, ca nu reusesc sa ma abtin sa scriu pe forum) dar trebuie sa-ti spun ca esti prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ...credeti ca intereseaza pe cineva badaraniile voastre! Daca nu sunteti in masura sa puteti raspunde si se pare nu sunteti, atunci de ce nu va transmiteti "complimentele" pe topicuri create de voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Salut tuturor...am 16 ani ...asa am un minsk care arata super tare...dar mi sa-u spart pinioanele din cutia de viteze,din cauza ca axurile pinioanelor erau strambe si imaginati-va...de unde iau un motor,sau un minsk complet dar mai ieftin! VA ROG MULT DE TOT,am gasit dar stau numai in zone ca,,,,campu lung si alte zone dastea la mama naibi..stau in bucuresti!a da si mi s-au spart si placutele de la ambreaj! va rog mult ajutati-ma asptet pareriile si oferte voastre http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...993-103336.html Sper sa-ti fie de ajutor.Bafta Editat Iulie 15, 2008 de midenis76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Salut tuturor...am 16 ani ...asa am un minsk care arata super tare...dar mi sa-u spart pinioanele din cutia de viteze,din cauza ca axurile pinioanelor erau strambe si imaginati-va...de unde iau un motor,sau un minsk complet dar mai ieftin! VA ROG MULT DE TOT,am gasit dar stau numai in zone ca,,,,campu lung si alte zone dastea la mama naibi..stau in bucuresti!a da si mi s-au spart si placutele de la ambreaj! va rog mult ajutati-ma asptet pareriile si oferte voastre am cutie de viteze ,placi de ambreiaj, pot sati repar motorul,0723172823,,,0762260449.sunama si vedem noi cum o skoatem la kap, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Petrica le are domne, ce mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) cine dracu te-a mai adus ma si pe tine? e drept k unii noi aparuti pe forum posteaza aiurea dar acesta inca nu a facut nimic rau... fara suparare dar nu cred k trebuie sa dai cu paru avand in vedere k "poate" toti am fost asa...e totusi o varsta.. ai luat pana la urma simsonul ala dezmembrat?ma interesea si pe mine chiulasa de touren... Editat Iulie 15, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Bai Rareshe, Io te fuck in gura. Scrie dracului corect gramatical, ai sa ai mai mult succes daca oamenii nu te mai confunda cu un ... aveam pretentii de la tine. m-au durut ochii cand am citit postul tau. Sper sa nu se mai repete. Si suna-l pe Pedros, sa aud ca ai facut in sfarsit nenorocirea aia sa mai si mearga. P.S. daca il modifici te sparg la nara. si daca mai debitezi prostii, la fel. See u. Editat Iulie 15, 2008 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 e drept k unii noi aparuti pe forum posteaza aiurea dar acesta inca nu a facut nimic rau... fara suparare dar nu cred k trebuie sa dai cu paru avand in vedere k "poate" toti am fost asa...e totusi o varsta.. ai luat pana la urma simsonul ala dezmembrat?ma interesea si pe mine chiulasa de touren... Da, ai dreptate, si eu am fost nou, dar in nici un caz nu debitam in halul asta.Sa trecem peste, n-are importanta. Aseara trebuia sa plec la Brasov, numai ca au intervenit unele probleme si nu am mai putut pleca. Saptamana asta ajung sigur sa il iau, dar nu dau nimic din el, daca vrei chiuloasa, iti dau din alta parte, dar tot asa, cand ajung sa iau motorul, ala e mai incomplet.Pana acum am vreo 3 de cules.Nu te uit, stai linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Da, ai dreptate, si eu am fost nou, dar in nici un caz nu debitam in halul asta.Sa trecem peste, n-are importanta. Aseara trebuia sa plec la Brasov, numai ca au intervenit unele probleme si nu am mai putut pleca. Saptamana asta ajung sigur sa il iau, dar nu dau nimic din el, daca vrei chiuloasa, iti dau din alta parte, dar tot asa, cand ajung sa iau motorul, ala e mai incomplet.Pana acum am vreo 3 de cules.Nu te uit, stai linistit! Graba chair nu e, simsonul meu este functional.. insa am un set de touren si si lasi pune pe motor bineinteles cu chiulasa de touren pt k imi place mult mai mult la forma! succes la colectat fiare! si eu asi face asta daca asi dispune de banii necesari Editat Iulie 15, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) dati-i careva numaru lu gaspar pt piese, asa, pt viitor, macar pt discurile alea de ambreiaj @fanny & @mixi: bre, voua v-as deschide un topic pe urbanriders la fight club, da nu e fanny inregistrata Editat Iulie 15, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Bai Rareshe, Io te fuck in gura. Scrie dracului corect gramatical, ai sa ai mai mult succes daca oamenii nu te mai confunda cu un ... aveam pretentii de la tine. m-au durut ochii cand am citit postul tau. Sper sa nu se mai repete. Si suna-l pe Pedros, sa aud ca ai facut in sfarsit nenorocirea aia sa mai si mearga. P.S. daca il modifici te sparg la nara. si daca mai debitezi prostii, la fel. See u. M-ai uitat in legatura cu s8 daca intelegi!!!! mam saturat de asta frate...te rog eu hai sa...dami un beep ceva cand ai citit te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 nu, fara gashpar, a mai luat de la tunaru, degeaba, nu megre nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 mixi, imi pare foarte rau (pentru mine, ca nu reusesc sa ma abtin sa scriu pe forum) dar trebuie sa-ti spun ca esti prost. tare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 tare...... Supertare..,metaforic vorbind, fata so exprimat cat o putut de plastic!!! Eu ma dezic public de afirmatia donsoarei..,sunt oripilat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) nu, fara gashpar, a mai luat de la tunaru, degeaba, nu megre nimic pinioanele de la cutie nu stiu daca le va gasi, dar la tunaru, mai mult ca sigur va gasi segmenti si discuri de ambreiaj...segmentii sunt ok pt minsk, iar discurile, pe textolit, sunt si alea ok....atat dai, atat face, si nu e grav daca le schimbi mai des...bine, asta nu zilnic PS: la tunaru am gasit set de garnituri speciale pt minsk, foarte ok si ieftine, plus rulmenti Editat Iulie 16, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Supertare..,metaforic vorbind, fata so exprimat cat o putut de plastic!!! Eu ma dezic public de afirmatia donsoarei..,sunt oripilat! nu frate Jenele eu nu sant oripilat chiar mi-a placut raspunsul am lesinat de ras problema e ca tre sa invatam sa ne iertam greselile unii altora si atunci nu o sa mai vezi asa ceva aici multa pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Supertare..,metaforic vorbind, fata so exprimat cat o putut de plastic!!! Eu ma dezic public de afirmatia donsoarei..,sunt oripilat! La ce sa te astepti de la o punk-erista idioata, carmolista si ducand lipsa de pwla? punk-ista, ca iar ma trage de urechi mimoza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 La ce sa te astepti de la o punk-erista idioata, carmolista si ducand lipsa de pwla? punk-ista, ca iar ma trage de urechi mimoza. bre, vb frumos referitor la o fata pe care nu o cunosti... crede-ma ca-i ok daca o vezi in realitate, si super de treaba pe forum e altceva, mai facem caterinca, ne mai injuram, mai mintim ca suntem emo, ca doar suntem in spatele tastaturii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Salut tuturor...am 16 ani ...asa am un minsk care arata super tare...dar mi sa-u spart pinioanele din cutia de viteze,din cauza ca axurile pinioanelor erau strambe si imaginati-va...de unde iau un motor,sau un minsk complet dar mai ieftin! VA ROG MULT DE TOT,am gasit dar stau numai in zone ca,,,,campu lung si alte zone dastea la mama naibi..stau in bucuresti!a da si mi s-au spart si placutele de la ambreaj! va rog mult ajutati-ma asptet pareriile si oferte voastre >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< pinionele de viteza ..= 500.000 lei vechi si palci ambreiaj .." GRATIS "...SUNT DIN BUCURESTI ...0722132992..tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate