Rareshamico Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Am un motot de CZ de 250 cmc...si nu am ce sa fac cu el...ii trebyuie platina cred si e NOU compresie cutie tot e bun...il dau pe 2 milioane poate si mai putin dak e astept oferte!poate si combinatii...am nevoie de un motor de minsk (anuntu de jos) sau de un minsk complet de piese poate si acte hai asfalt uscat cum se zice:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Am un motot de CZ de 250 cmc...si nu am ce sa fac cu el...ii trebyuie platina cred si e NOU compresie cutie tot e bun...il dau pe 2 milioane poate si mai putin dak eastept oferte!poate si combinatii...am nevoie de un motor de minsk (anuntu de jos) sau de un minsk complet de piese poate si acte hai asfalt uscat cum se zice:)) ti-am raspuns eu pe celelalte doua topicuri deschise tot aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Am un motot de CZ de 250 cmc...si nu am ce sa fac cu el...ii trebyuie platina cred si e NOU compresie cutie tot e bun...il dau pe 2 milioane poate si mai putin dak eastept oferte!poate si combinatii...am nevoie de un motor de minsk (anuntu de jos) sau de un minsk complet de piese poate si acte hai asfalt uscat cum se zice:)) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...993-103336.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ti-am raspuns eu pe celelalte doua topicuri deschise tot aiurea. ce-ai ma? Lasa-l ca e nou, si eu am fost prastie cu forumul cand am intrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ti-am raspuns eu pe celelalte doua topicuri deschise tot aiurea. Vezi ca ti s-a raspuns si tie, tot in acelasi duh! Cine seamana vant culege furtuna! Nu mai sta crispat cu ochii pe topicurile incepatorilor. Iesi in oras, bea o bere, sparge o samanta, poate-ti vine si somnul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Vezi ca ti s-a raspuns si tie, tot in acelasi duh! Cine seamana vant culege furtuna! Nu mai sta crispat cu ochii pe topicurile incepatorilor. Iesi in oras, bea o bere, sparge o samanta, poate-ti vine si somnul... Asa sa fie, cum zici tu, numai ca "tipul" cu minsk-ul e tot funny. lasa ca va convingeti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 un minut! e vorba de mine? doamne, pe langa toate cele rele mai esti si paranoic. hai ca devine amuzant. doamne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 hai s-o punem d-un topic d-ala mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 un minut! e vorba de mine? doamne, pe langa toate cele rele mai esti si paranoic. hai ca devine amuzant. doamne! hai s-o punem d-un topic d-ala mare!! Caragiale, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 neata lume ce mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 neata lume ce mai faceti? Intarata-i drace ca si mie-mi place,nu? Sau ai gresti topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 ti-am raspuns eu pe celelalte doua topicuri deschise tot aiurea. Ce vrei frate? mai gresim si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Intarata-i drace ca si mie-mi place,nu? Sau ai gresti topicul? nu l-am gresit ma... va simteti bine? Ce vrei frate? mai gresim si noi! minsku ce mai face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate