Florin Daniel Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Salutari.....Sambata se pune de o excursie la Ruse (bulgaria) cu plecare de la ora 09,00 din OMV City mall . Se merge pana la ruse se papa ceva pe acolo dupa care se vine in tarisoara noastra draga. Bugetul alocat este unul infim cam 10 euro ce mancam pe acolo si inca ceva pentru benzina (170 km.) Pana acum suntem 4 persoane un VMAX , UN FZR SI 2 FZ. Viteza de croaziera este una undeva in jur de 80km/h. oricum mergem la plimbare asa ca este binevenit oricine. . Editat Iulie 17, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 da da, vmaxul vine sa confirme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Hmmmm...interesant...cred ca ma bag si eu si poate o conving si pe prietena...deci vreo 2 motoare. Dar sambata nu este 19 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Hmmmm...interesant...cred ca ma bag si eu si poate o conving si pe prietena...deci vreo 2 motoare. Dar sambata nu este 19 ? Mare dreptate ai normal ca este 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mare dreptate ai normal ca este 19. Cam subtire croaziera dar... Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Va recomand sa va duceti in Nicolovo pe marginea lacului..sunt niste restaurante acolo iar peisajul e superb Dar asta nu prea suna a excursie ci a plimbarica Distractie placuta Editat Iulie 18, 2008 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Va recomand sa va duceti in Nicolovo pe marginea lacului..sunt niste restaurante acolo iar peisajul e superb Dar asta nu prea suna a excursie ci a plimbarica Distractie placuta Pe unde este ? da-ne ceva detalii cum ajungem pe unde? ,multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Si eu m-am bagat...Cam putini doritori, sa-nteleg ca nu s-a saturat lumea de oras ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Deci, inca 2 motoare - Un zx6 si un er5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Deci, inca 2 motoare - Un zx6 si un er5. Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se poate trece in Bulgaria cu buletinul model vechi (nu format card)valabil,s-au unde as putea sa ma interesez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se poate trece in Bulgaria cu buletinul model vechi (nu format card)valabil,s-au unde as putea sa ma interesez? Daca este valabil, eu cred ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 tentant. va anunt diseara dupa ce ajung acasa daca ma alatur sau nu si eu grupul. ps: Florine, vezi ca Nadia nu are FZR, are FZS!!!! e o mica diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 tentant. va anunt diseara dupa ce ajung acasa daca ma alatur sau nu si eu grupul. ps: Florine, vezi ca Nadia nu are FZR, are FZS!!!! e o mica diferenta fzr atunci scuze Deci, inca 2 motoare - Un zx6 si un er5. Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se poate trece in Bulgaria cu buletinul model vechi (nu format card)valabil,s-au unde as putea sa ma interesez? am sunat eu aici si au zis ca nu se poate decat cu carte identitate sau pasaport http://www.politiadefrontiera.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 am sunat eu aici si au zis ca nu se poate decat cu carte identitate sau pasaporthttp://www.politiadefrontiera.ro/ Eu ma mir, ca este valabil acel document...acum trebuie sa-si schimbe imediat ? Nu il schimba nimeni daca nu e furat, pierdut...etc...pentru ca inca este valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 wknd asta e un festival de muzica electro, la ruse. detalii aici http://www.rokolectiv.ro/thebridgefestival/index.html . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 wknd asta e un festival de muzica electro, la ruse. detalii aici http://www.rokolectiv.ro/thebridgefestival/index.html . Te bagi ???? ca aseara nu ai venit asta ca sa te iertam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se poate trece in Bulgaria cu buletinul model vechi (nu format card)valabil,s-au unde as putea sa ma interesez? I-mi pare rau dar nu pot merge din cauza BI ( se poate iesi din tara doar cu CI) dar oricum poate ne vedem diseara la CAREFOURE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ps: Florine, vezi ca Nadia nu are FZR, are FZS!!!! e o mica diferenta Ms mult,uite ca eu nici nu am observat ... Cat despre festivalul de muzica electro suna tentant , acum,depinde cum o sa stam cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Va recomand sa va duceti in Nicolovo pe marginea lacului..sunt niste restaurante acolo iar peisajul e superb Dar asta nu prea suna a excursie ci a plimbarica Distractie placuta ne dai ceva repere despre cum se ajunge la chestia asta? Editat Iulie 18, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 ne dai ceva repere despre cum se ajunge la chestia asta? am vazut acum pe harta din ruse ar mai fii cam 15km pana la Nikolovo mai jos o poza cu zona respectiva ca sa stim toti de treaseu, eu nu mai sunt la birou si acasa nu am imprimanta cine are o poate printa sa o luam cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 am vazut acum pe harta din ruse ar mai fii cam 15km pana la Nikolovo mai jos o poza cu zona respectiva ca sa stim toti de treaseu, eu nu mai sunt la birou si acasa nu am imprimanta cine are o poate printa sa o luam cu noi done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 la cat se pleaca, de unde si care e viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) la cat se pleaca, de unde si care e viteza de croaziera? Sambata se pune de o plimbare la Ruse (bulgaria) cu plecare de la ora 09,00 din OMV City mall ATENTIE sa aveti la voi carte de identitate sau pasaport si nu uitati de CARTEA VERDE. Se merge pana la ruse se papa ceva pe acolo dupa care se vine in tarisoara noastra draga. Bugetul alocat este unul infim cam 10 euro ce mancam pe acolo si inca ceva pentru benzina (170 km.) Pana acum suntem 6 persoane un VMAX , UN FZS SI 2 FZ Un zx6 si un er5. Viteza de croaziera este una undeva in jur de 80km/h. oricum mergem la plimbare asa ca este binevenit oricine. Editat Iulie 18, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Eu va recomand sa mergeti la Veliko...la Ruse nu e mai nimic interesant. Uitati excursia mea la Veliko si detalii despre drum.../index.php?showtopic=233099&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Eu va recomand sa mergeti la Veliko...la Ruse nu e mai nimic interesant.Uitati excursia mea la Veliko si detalii despre drum.../index.php?showtopic=233099&hl= Ba este - este un concert ceva acolo...am vb cu Lyubo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate