Trumansky Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Un prieten m-a rugat sa ma interesez....Are un D1X si i-a picat opturatorul. Nus exact daca a incercat la Skin sau ce anume nu i-a convenit la ei. Am vorbit cu omu'...la Skin i-au cerut 1800ROn pe reparatie; l-a facut la un "mester" de la IOR cu 1000Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 o pisica melancolica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 o pisica melancolica Poate ii emo . Oricum are o privire pierduta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 o pisica melancolica Ai zapacit pisica aia! Oricum e simpatica rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 da, gata am gasit numele acestei poze emo-cromatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) o pisica melancolica Ceva diametral opus fata de matza emo.... Editat Decembrie 19, 2008 de Trumansky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 bad kitty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Ceva diametral opus fata de matza emo.... incercati sa le punteti fata in fata : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) aparentele la mine inseala nu ca o laud dar pe cat de emo pare pe atat de a draqu e Editat Decembrie 19, 2008 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Cine zice ca aparaul nu conteaza...Una din pozele facute de mine cu un Canon profi, al lui Hellryder. Merci mult Radu pentru ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) dacă tot ai pus un exemplu, zi Âşi cam ce ai reuÂşit să faci tehnic cu acel aparat profi Âşi nu ai fi putut cu unul mai slab aaaa Âşi ce aparat Editat Decembrie 22, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Faptul ca poza iese foarte clara desi lumina era slaba, blitzul lumina atat cat trebuia, focalizarea s-a facut perfect. Aceeasi poza cu aparatul meu nu a iesit, desi am avut ISO la fel, dar blitzul nu il pot regla, focalizarea se face greu si aiurea. Canon EOS 40D Editat Decembrie 22, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 bun, merci, deÂşi nu cred că am pus poze vreodată aici, urmăresc topicul ăsta Âşi consider că e bine să Âşi explicați când spuneți că o poză iese mai bine nu-Âş-cum. adică un începător, sau un om care vrea să-Âşi cumpere un aparat foto poate ar găsi util să Âştie în ce condiții se face o fotografie sau cum "iese" cu un aparat sau altul. spor la pozat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) bun, merci, deÂşi nu cred că am pus poze vreodată aici, urmăresc topicul ăsta Âşi consider că e bine să Âşi explicați când spuneți că o poză iese mai bine nu-Âş-cum. adică un începător, sau un om care vrea să-Âşi cumpere un aparat foto poate ar găsi util să Âştie în ce condiții se face o fotografie sau cum "iese" cu un aparat sau altul. spor la pozat ! Nu am postat si astfel de detalii tehnice pentru ca nu ma pricep, eu le fac si le compar pentru mine, numai dupa ochi. Atata tot...las pe cei cu adevarat priceputi sa comenteze vizavi de performantele unui aparat gen Canon 40D, cu unul de buzunar cum e al meu. Ce am vrut eu sa subliniez e ca acea poza nu e deloc prelucrata si a iesit exact asa cum am vrut eu, cu doar un simplu click si cateva setari generale in prealabil. Cu Olympusul meu FE20 nu as fi reusit. Probabil faceam poza, si o prelucram gen: culoare, crop, sharpen, etc. ps: ar trebui sa pui cateva poze facute de tine, gunix pentru ca ti-am vazut cateva si mi-au placut. Se vede ca ai ochi Editat Decembrie 22, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Tocmai ce ai spus acu e bine de menționat, să Âştie omul ce poate face cu un aparat ca al tău. ÂŞi la un moment dat ai să îți iei Âşi tu aparatul pe care îl visezi, fiindcă sigur nu e ăsta de îl ai . DeÂşi ochiul omului face minunea, aparatul doar o completează. ...o să pun. Editat Decembrie 22, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Probabil. Insa si am cunoscut si persoane care au DSLRuri scumpe, aparate care pur si simplu sunt super...si totusi pozele sunt la acelasi standard ca ale mele. De ce? pt ca si setarile unui aparat trebuie invatate, experimentate. Eu cand am trecut de la Canonul A470 la acest Olympus am invatat sa folosesc ISO corect, pentru ca primul aparat nu avea aceasta optiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 aaa, păi de moda dslr nici nu mai pomenesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Asta vara cand am facut o plimbare pana la Peles, imi venea sa zbier. Oriunde ma uitam numai aparate de aparate...Nu mai zic de chinezi care aveau niste obiective de iti venea rau...oricum se cunoaste mania lor pentru foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Oriunde ma uitam numai aparate de aparate... Si cate dintre ele erau pe patratelul verde sau in mod "peisaj" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 nush, defapt nu vreau sa ma gandesc Cu toate astea, inainte sa imi cumpar olympus am sperat sa imi aduca fratimiu un dslr din china, insa acolo preturile sunt la fel ca la noi la aparatele dslr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Am un Nikon D80 de vanzare. E al lui var-miu. E ingrijit, are maximum 4000 de cadre trase. Vine cu obiectiv 18-55, card de memorie si geanta. Totul la doar 2300 ron. Valabil 1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Nu mai zic de chinezi care aveau niste obiective de iti venea rau...oricum se cunoaste mania lor pentru foto. Poate aia erau intradevar chinezi,dar mania pt. facut poze e a japonezilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 atunci sorry daca am retinut gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Salutari!Mi-ar place tare mult ca macar catziva dintre voi sa ataseze aici cateva lucrari (personale)care sa poata fi admirate in pace si liniste de catre iubitorii domeniului. M-am gandit sa deskid aceasta discutzie dintr-o nostalgie ce m-a cuprins acu' aprox 10 minute (si vad ca nu ma mai lasa). Voi atasa cateva foto facute (d mine) cu un oarecare timp in urma. E randul vostru! Multumesc! Am vazut cam tarziu topicul, sper ca nu e prea tarziu. Uite aici cateva lucrari, nu este actualizat site-ul, I do the best I can cu jucaria mea, Sony H7 si cu ce imi cade in mana, evident, mai bun. Enjoy: pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Am vazut cam tarziu topicul, sper ca nu e prea tarziu. Uite aici cateva lucrari, nu este actualizat site-ul, I do the best I can cu jucaria mea, Sony H7 si cu ce imi cade in mana, evident, mai bun.Enjoy: pictures Numai cuvinte de lauda! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate