Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 asta nu mai e topic de fotografii,a devenit topic de poze....gigel photography..... Nici eu nu sunt de-acord cu faptul ca toti habarnistii care au pus mana pe DSLR, intai au grija sa-si faca logo cu "p**a mea photography" , in loc sa invete ceva util,dar nici comentariile tale nu-mi par prea utile. Mai bine comenteaza ceva la obiect, despre 'poza' postata, decat pe 'langa'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 ce zoom ai folosit la poza cu avionul. Tu ai ramas blocat la ideea de 'zoom' de multe pagini in urma,inainte de a-ti cumpara DSLR ul. E facuta cu un obiectiv cu focala FIXA, un Tair 300mm F4.5, folosit cu adaptor m42-> EOS, pe un Canon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Gusturile nu se discuta, dar te-as intreba ce anume iti place la acea fotografie. Multam anticipat! Tocmai pentru ca nu se discuta, nu-ti voi raspunde la intrebare. Nu e ca si cum daca-ti raspund,asta iti va schimba parerea sau perceptia ta asupra acelei fotografii, iar daca-ti raspund, iarasi,nu te ajuta cu nimic daca stii ce imi place MIE la acea fotografie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Sa revenim la subiectul topicului . . . . si in ton cu vremea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Gigel, negigel photography, in loc sa criticati ca folosesc un logo, mai bine ziceti ce e in neregula cu poza si cum ati fi procedat voi, tinand cont ca folosesc un D3100 cu Pentacon Auto50mm 1.8 cu adaptor m42-nikon fara lentila corectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Tu ai ramas blocat la ideea de 'zoom' de multe pagini in urma,inainte de a-ti cumpara DSLR ul. E facuta cu un obiectiv cu focala FIXA, un Tair 300mm F4.5, folosit cu adaptor m42-> EOS, pe un Canon. Scuze coa.... M-am exprimat gresit. La obiectiv ma gândeam, dar am scris zoom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Gigel, negigel photography, in loc sa criticati ca folosesc un logo, mai bine ziceti ce e in neregula cu poza si cum ati fi procedat voi, tinand cont ca folosesc un D3100 cu Pentacon Auto50mm 1.8 cu adaptor m42-nikon fara lentila corectoare. nu stiu daca te referi la poza aia cu gagica de pe pagina precedenta, dar mie mi-au placut sfarcurile ei. gg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 M-am referit la toate comentariile aduse aiurea in legatura cu logoul meu. Pana acum singurele comentariile ce au avut legatura cu poza au fost ca trebuia sa focalizez pe tzatze si ca are sfarcuri misto. In rest doar vorbe obosite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Pana acum singurele comentariile ce au avut legatura cu poza au fost ca trebuia sa focalizez pe tzatze si ca are sfarcuri misto. In rest doar vorbe obosite.. da, sunt deacord cu asta. si eu am observat, doar ca nu am mai obiectat. in numele colegilor pasionati de futografiat, propun sa mai faci inca o sedinta cu respectiva domnita. eventual ai putea sa pui pagina de facebook a domnisoarei, poate socializam si noi in vederea unor sedinte foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 E facuta cu un obiectiv cu focala FIXA, un Tair 300mm F4.5, folosit cu adaptor m42-> EOS, pe un Canon. oricum puteai sa ramai doar la replica asta de mai sus... cumva e modelul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Vreti sedinte foto cu fosta mea, a? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 poate lumea va vrea mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Ma rezum la atat ) M-am uitat pe google dupa Tair 300mm ... are chiar si un fel de tragaci pe care-l poti monta si il faci sa arata ca o mitrariera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) oricum puteai sa ramai doar la replica asta de mai sus... cumva e modelul asta? ala e obiectivul de zenit snaiper. deci da. e cam greoaie toata trusa. si e zenit, deci nono Editat Iunie 4, 2013 de Old Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 M-am referit la toate comentariile aduse aiurea in legatura cu logoul meu. Pana acum singurele comentariile ce au avut legatura cu poza au fost ca trebuia sa focalizez pe tzatze si ca are sfarcuri misto. In rest doar vorbe obosite.. Daca fostei i-au placut pozele e bine. Parerea noastra conteaza mai putin. De ce le-ai facut alb-negru totusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Daca fostei i-au placut pozele e bine. Parerea noastra conteaza mai putin. De ce le-ai facut alb-negru totusi? Din ce-am observat, se ascund mai bine imperfecţiunile atat al subiectului cat si al calitătii fotografice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Le-am facut color in mare parte, insa a vrut si cateva bw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Din ce-am observat, se ascund mai bine imperfecţiunile atat al subiectului cat si al calitătii fotografice. E si asta un mod de a intelege fotografia alb-negru Drum neasfaltat de campie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 mai bine ziceti ce e in neregula cu poza si cum ati fi procedat voi, tinand cont ca folosesc un D3100 cu Pentacon Auto50mm 1.8 cu adaptor m42-nikon fara lentila corectoare. La portretul cunoscut deja pt sfarcurile sale, lasa de dorit incadrarea si mai ales luftul inexistent din partea superioara. Ori lasi o distanta mai mare subiect-marginea fotografiei, ori tai serios din el. Gen asa Se aplica "regula" si la picioare sau alte parti ale corpului Altfel pare o incadrare accidentala, neatenta. De asemenea cadrul pare o idee dezechilibrat prin pozitionarea subiectului. In rest, dpdv tehnic este ok, bokeh placut, tipa destul de expresiva and stuff. Conversia a/n este de asemenea placuta, eliminarea culorilor simplificand cadrul si orientand atentia mai bune pe subiect (cu referire la Crazy devil mai sus ). In fotografie de multe ori less is more La cadrul cu spatele tipei nu prea am ce comenta. Este destul de ok dpdv tehnic, dar nu-mi transmite nici un feeling, nici un detaliu de studiat etc. Este poate ok pt o prezentare de moda, de coafuri, ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 De la un amator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Gigel, negigel photography, in loc sa criticati ca folosesc un logo, mai bine ziceti ce e in neregula cu poza si cum ati fi procedat voi, tinand cont ca folosesc un D3100 cu Pentacon Auto50mm 1.8 cu adaptor m42-nikon fara lentila corectoare. No offense, da' prostu nu e prost destul pana nu e si fudul. Replica ta suna ceva gen "ba fratilor, deci va rog, putina atentie,yo trag cu un pentacon 50mm 1.8 FARA lentila corectoare! DA? ati inteles? deci YO trag cu un D3100 cu un obiectiv de 100 RON FARA lentila corectoare. Deci va rog, luati aminte si comentati ca atare". Nu ti-ai pus intrebarea ca poate nu prea e nimic de comentat la pozele tale, decat niste sfarcuri si un logo trist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Vreti sedinte foto cu fosta mea, a? ... DSC_0193.jpg Vreau eu o sedinta cu ea. E cu ora, sau cum tarifeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 (editat) Ma rezum la atat ) M-am uitat pe google dupa Tair 300mm ... are chiar si un fel de tragaci pe care-l poti monta si il faci sa arata ca o mitrariera. Am toata trusa asta in casa. Daca e interesat cineva. Foto - Sniper. Vine cu Zenitul pe film + un Helios 44M-6 (58mm f2, m42) @ Crazy-Devil: Lens ul meu e cel din poza asta de mai sus @ Old: trusa aia o fi greoaie daca o cari in geanta aia de piele patrata /dreptunghiulara. insa 300 ul asta atasat la 5D meu, scoate excelent si ma plimb des cu el...(pe jos). Editat Iunie 5, 2013 de andrei_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 La portretul cunoscut deja pt sfarcurile sale, lasa de dorit incadrarea si mai ales luftul inexistent din partea superioara. Ori lasi o distanta mai mare subiect-marginea fotografiei, ori tai serios din el. Gen asa Se aplica "regula" si la picioare sau alte parti ale corpului Altfel pare o incadrare accidentala, neatenta. De asemenea cadrul pare o idee dezechilibrat prin pozitionarea subiectului. In rest, dpdv tehnic este ok, bokeh placut, tipa destul de expresiva and stuff. Conversia a/n este de asemenea placuta, eliminarea culorilor simplificand cadrul si orientand atentia mai bune pe subiect (cu referire la Crazy devil mai sus ). In fotografie de multe ori less is more La cadrul cu spatele tipei nu prea am ce comenta. Este destul de ok dpdv tehnic, dar nu-mi transmite nici un feeling, nici un detaliu de studiat etc. Este poate ok pt o prezentare de moda, de coafuri, ceva de genul asta. Cel mai competent si folositor coment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 No offense, da' prostu nu e prost destul pana nu e si fudul. Replica ta suna ceva gen "ba fratilor, deci va rog, putina atentie,yo trag cu un pentacon 50mm 1.8 FARA lentila corectoare! DA? ati inteles? deci YO trag cu un D3100 cu un obiectiv de 100 RON FARA lentila corectoare. Deci va rog, luati aminte si comentati ca atare". Nu ti-ai pus intrebarea ca poate nu prea e nimic de comentat la pozele tale, decat niste sfarcuri si un logo trist? D3100+50mm+adaptor fara lentila=focalizare la maxim 3 metrii cu un F decent=>nu poti incadra mai mult de atat din subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate