Wan Ted Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Mi-a iesit si mie o panorama circulara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Mi-a iesit si mie o panorama circulara. Interesant rezultatul.. de astea n-am incercat inca Una calda de la MAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Unde-i JAGI sa-i sara in cap lui ala cu R1, cum are tupeul sa umble cu R1 incaltat cu Pilot Road 3 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Unde-i JAGI sa-i sara in cap lui ala cu R1, cum are tupeul sa umble cu R1 incaltat cu Pilot Road 3 )) Niste opinci, ce sa mai... La MAN n-am fost, dar aproape: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 viata la tara. » Post actualizat in 23 Jun 2014 19:44.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 nu ma prea pasioneaza tele.. 35mm e focala perfecta pentru pisici Probabil pentru pisici de casa. Alea de tara mai si vaneaza si-s mai salbatice. Inainte... ... si dupa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 ... si dupa: Good by , Jerry . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 apus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 @Adrian: eu numa alea 17 pete de pe senzor le vad ai stranutat in aparat cand ai schimbat obiectivul? @Doctor X: f tari pozele cu vanatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Este cineva pe aici care detine o drona?Eventual un apropiat voua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Este cineva pe aici care detine o drona?Eventual un apropiat voua? spune, ce te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 @Adrian: eu numa alea 17 pete de pe senzor le vad ai stranutat in aparat cand ai schimbat obiectivul? nu stiu de unde plm au aparut.....ca nu erau asa multe schimb ffff des obiectivele pe body , pe camp, in padure etc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) Poate va place si voua : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2663259/Realm-beautiful-decay-Haunting-photos-abandoned-mansions-shuttered-asylums-deserted-amusement-parks-time-stands-still.html Unele incadrari sunt frumoase, dar parca putin prea heavy cu HDR-ul... zgarie la retina Vreo doua mai vechi...ar trebui sa scot mai des hardughia de la naftalina. @Adrian: se remediaza relativ usor cu un kit de curatare pentru senzor (sau daca ti-e lene, in Photoshop). Editat Iunie 25, 2014 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Stiu, folosesc des spot healing brush, fix pt asta, dar nu stiu cum plm mi-a scapat aia ))Oricum tre sa trimit body ul pt recalibrare ca am probleme cu focusul de cand cu accidentul..(il aveam in spate, in rucsac) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 spune, ce te intereseaza? o filmare pe transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Capitane, frumos peisajul (desi niciodata nu mi-a placut apa cand iese asa... ), dar si lalelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Multamesc Tine de preferinta personala la faza cu apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 @Adrian: eu numa alea 17 pete de pe senzor le vad ai stranutat in aparat cand ai schimbat obiectivul? da ce ochi de robovultur ai tu bre ... ca eu m-am chiorat juma de ora pe 2 monitoare diferite si tot n-am vazut nici o pata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 o filmare pe transfagarasan n-am asa ceva, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 @Doctor X: f tari pozele cu vanatorul Multam! Inca doua de pe drum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Nice Ce tele ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Multam! Un Pentax 55-300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 n-am asa ceva, sorry nu mai ai drona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Drona am, dar n-am filmare sau poze din zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 nu mai ai drona? ce te interseaza de drone, am un amic care poseda asa ceva si pot sa`l mai intreb pe el. PS: a bagat vreo 2500 iepuroi in ea ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate