Doctor X Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Ce-i in poza aia? Deci nu știi bancul cu tipografia. E o distilerie de la țară. În poză ai lemne, răboj, cuptor, alambic, găleți cu prune fermentate și cu apă rece și un domn care dă la manivelă, amestecând conținutul cazanului. Echipa completă era de patru oameni, fiecare cu atribuții precise. Editat Decembrie 7, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 Foarte tare faza cu tipografia. Tot cu 6d-ul si cu iarba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Deci nu știi bancul cu tipografia. E o distilerie de la țară. În poză ai lemne, răboj, cuptor, alambic, găleți cu prune fermentate și cu apă rece și un domn care dă la manivelă, amestecând conținutul cazanului. Echipa completă era de patru oameni, fiecare cu atribuții precise. Aaa... pai am si eu alambic la tara dar numai la aia nu m-as fi gindit. Care-i bancul? Editat Decembrie 7, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 (editat) "Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua baciu' Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei. - Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca... - Stai, bacie Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul... - Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inc' un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie." Editat Decembrie 7, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 skvj: pune frate niste poze normale, ai pus 20 de poze cu acelasi caine, nici una nu iese in evidenta cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Nu nu, pozele-s cu iarba, cainele era si el pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 (editat) da-i pace, ca oricum majoritatea fotografiilor de pe acest topic sunt de saloane de fotografie organizate de batranei postdecembristi care se minuneaza de profunzimile de camp ale obiectivelor lor ) Nu nu, pozele-s cu iarba, cainele era si el pe acolo ... Editat Decembrie 9, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 da-i pace, ca oricum majoritatea fotografiilor de pe acest topic sunt de saloane de fotografie organizate de batranei postdecembristi care se minuneaza de profunzimile de camp ale obiectivelor lor ) Tu dai din clanta ,sau pui si tu o poza ceva? Ce te asteptai sa spun pozitiv la 20 de poze repetitive cu un caine in iarba? wtf.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 doar dau din clanta... si-i daca-i plac omului cainii, e o tara libera, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 (editat) doar dau din clanta... si-i daca-i plac omului cainii, e o tara libera, nu? hai sa nu venim cu truisme din astea obosite... topicul asta e despre fotografie si orice om cu macar 2 neuroni se asteapta sa vada un minim de poze decente. snapshoturi ordinare de vacanta sau poze de test nu intereseaza pe nimeni. "Pasionat de foto' presupune ca nu pui chiar cele mai ordinare poze, nu? Editat Decembrie 9, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 "Pasionat de foto' presupune ca nu pui chiar cele mai ordinare poze, nu? O intrebare doar ca sa-mi fac o idee despre ce numesti tu "pasionat de foto": ai vreo specializare artistica (arte plastice, fotografie, cinematografie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 O intrebare doar ca sa-mi fac o idee despre ce numesti tu "pasionat de foto": ai vreo specializare artistica (arte plastice, fotografie, cinematografie)? Nu stiam ca pentru a fi pasionat de foto trebuie sa urmezi saracia aia de facultate de arte, sectia foto-video. Asta ca sa inteleg corelatia dintre faptul ca mai postez aici (si fotografii si comentarii) si faptul ca nu sunt 'acreditat'. Sau ce acreditare este 'buna' / 'acceptata' in viziiunea ta, ca sa stiu daca sunt sau nu conform Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Nu te pun la zid, vreau doar sa subliniez un singur lucru: si tu, si colegul pe care il apostrofai, aveti aceeasi pasiune pentru fotografie. Doar sensibilitati diferite. Nu trebuie sa fii rau doar pentru ca tu nu vezi ceea ce vede el. Ii place omului cainele sau. E o tara libera... Hai ca am trancanit prea mult! Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Nu te pun la zid, vreau doar sa subliniez un singur lucru: si tu, si colegul pe care il apostrofai, aveti aceeasi pasiune pentru fotografie. Doar sensibilitati diferite. Nu trebuie sa fii rau doar pentru ca tu nu vezi ceea ce vede el. Ii place omului cainele sau. E o tara libera... Hai ca am trancanit prea mult! Spor. Mi-am permis sa-l apostrofez pentru ca-l cunosc personal (locuim in acelasi oras) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Mi-am permis sa-l apostrofez pentru ca-l cunosc personal (locuim in acelasi oras) Imi cer scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Imi cer scuze! N-ai de ce. Hai sa mai bagam poze mai bine Desi nu pare, nu e aceeasi pasare in toate pozele ) Editat Decembrie 9, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Bag picioru, iar pune si tu niste poze decente, nu numai cu bufnite )) haha! Glumesc. Apropo, stii bancul cu bufnita? ®azvan Eu si Bogdan03 suntem din aceeasi parohie, nu-i problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 (editat) Aproape de Carașova: Și-o păsărică pentru Bogdan03: Editat Decembrie 10, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Maverick, daca poza e facuta de tine, da-ne mai multe detalii (cu ce e facuta, in ce zona,specia ). Pare ceva pasare din 'tarile calde', Africa LE: domnu' s-a plimbat prin Kruger National Park ), prin 2010,cu un 7D si 70-200 F4L IS... cam veche, nu crezi ? ) sigur ai ceva mai nou si mai bun pt noi.. Editat Decembrie 11, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 faina atmosfera tot cu Fuji X100S ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Cernei-Godeanu, Rodnei, Aninei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 De astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Aia cu calu e misto de wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate