yoyo_man Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) Cagiva Supercity 125 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1 sau MZ sm 125 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1 sau un Mz RT 125 ca tot imi place nacked http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1 mentionez ca nu am vazut "live" nici una din ele, am 1.82 si 87kg si nu vrea sa par o minge pe o libelula zburatoare. Astept si alte sugestii... Merci anticipat Editat Iulie 26, 2008 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ia ce iti palce...ca marca as prefera mz-ul si pt ca este un brand si pt ca este in 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 oare care e mai mare, mai masiv un pic? rt sau sm de la Mz. avantajele motorului in 4t care ar fi?ca am inteles ca cel in 2t e mai sprinten? Piese se gasesc pt mz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Motoru in 4t are putere mai mica cuplu mai mare si durata de viata mai lunga, in mod normal sm-ul este mai masiv, am vazut insa si un rt si as spune ca era chiar acceptabil, mult mai frumos decat yamaha ybr (concurentul lui direct). piese, nu cred ca o sa ai nevoie, consumabile gasesti nu-i bai....acuam alegerea e a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) merci de raspuns. incerc sa ma hotarasc intre sm 125 si rt 125 de la MZ insa e greu ca imi plac amandoua. SM-ul de 125 e si el in 4 timpi? am gasit eu pe google reaspunsul. e acelasi motor mai am o intrebare..daca tot am inceput. Sunt ceva conditii de inmatriculare sau pot sa il aduc linistit si nu voi avea probleme la RAR/inamtriculare???? Editat Iulie 26, 2008 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Ai mai putea cauta Derbi Senda SM 125,si daca tot iti plac naked-urile,ai putea da un search si la Hyosung GT 125.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 lasa hyosungul...e ca o vacutza sincer, eu as merge pe mana rt-ului bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Scuze ca sunt offtopic:Nu e cam mult 30.000km pentru un motoras de 125?(am vazut ce a pus el dupa mobile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 MZ sm 125 ii superba adysme in Germania orice 125 ii limitat la fix 100 km\h , si oricum.. nu poti compara strazile lor cu ale noastre km se fac rapid si usor acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 motorul in 4 timpi e mai fiabil se zice...poate n-or conta asa de mult cei 30 000 ci cum a fost intretinuta. Asta e o loterie cand cumperi un SH, si decat sa scrie pe bord 5 000 si sa aiba 50 000 mai bine 30 000 reali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 MZ sm 125 ii superba adysme in Germania orice 125 ii limitat la fix 100 km\h , si oricum.. nu poti compara strazile lor cu ale noastre km se fac rapid si usor acolo cele de 125cc sunt limitate la 80km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 asa e. dar din cate am inteles sunt este posibilitatea delimitarii la 110. Am vazut pe net de vanzare moto la care scria "delimitata la 110 cu posibilitatea relimitarii la 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 cele de 125cc sunt limitate la 80km/h am rs din germania si e limitat la 100 fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 am rs din germania si e limitat la 100 fix poate atat merge:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 indica gresit .. la 80 ii limitat si al meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 m-am hotarat...si a si venit. Mz SM de 125cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 frumos motor ,sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ! curand sper sa intru si eu in posesia unui DT 125 X , ca nu mai e mult pana se termina sezonu'. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Imi face cu ochiul MZ-ul acela, ajunge la 130 km/h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 eu nu l-am delimitat inca. Cei de la Ural care furnizeaza piese mz printre care si CDI-ul delimitat zic ca ar trebui sa prinda intre 110-1130km/h in functie de greutatea bikerului, vant, etc. eu zic totusi ca 110km/h e o cifra realista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ce seamana cu ktm-ul la plastice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 felicitari yoyoman !! m-am urcat pe unu ca al tau - fara sa-l conduc - intr-o seara la arc; era chiar un mecanic de la ural/mz. zicea ca consuma 2,5 /3 la suta si fuge pana la 130 delimitata ( numai sa poti sa te tii pe ea; dupa 120 nu mai e o placere, te bate vantul ca pe vele ). sa-l calaresti sanatos !!...cat ziceai ca ai dat pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate