pantera Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Daca mai este loc m-as alatura si eu grupului care pleaca vineri dupa-amiaza. Merci, V Oricine este binevenit, atat timp cat tine cont de regulile mersului in grup. Te asteptam la 18:30 la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ... Suntem in grup pana acum : Fireblade, Shadow, DR 350, Rf 400, etc , ... Vor mai fi si un VN800 Classic si un GSXR-650... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erzsebet Bathory Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mai suntem si noi cativa din ploiesti..(fiecare pleaca cand il taie capu ) daca e sa ne intalnim pe drum ne alaturam grupului si mergem frumos si cu atentie. ne vedem acolo sau pe drum asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v_xtr Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Voi fi si eu cu CBR 600 FS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Cind s-a lansat modelu' asta? Ca io stiam ca ar putea fi de 600, 750. habar n'am. Io si vitezanele, baba si mitraliera... LE: revin cu corectia (dupa ce l-am intrebat pe proprietar ) : GSXR 600. Happy now? Editat August 1, 2008 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Pana la urma mai vine cineva sambata la 7.00 la Arc, ca m-ati zapacit de tot....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 pai as veni eu.....numai ca eu as vrea sa ma intorc in buc pe seara (asta nu e prblm).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Pana la urma mai vine cineva sambata la 7.00 la Arc, ca m-ati zapacit de tot....? mai venim 2 oldman cu suzuki gs si o honda,dar la ora 08.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 mai venim 2 oldman cu suzuki gs si o honda,dar la ora 08.00 Regrupare la Petrom Valeni de Munte. dati-i bice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Regrupare la Petrom Valeni de Munte. dati-i bice Pai pana la urma tu la ce ora pleci? Mai pleaca cineva cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 ora 7.00. mai vine brembo cu 929 si razvan cu busa. inca un cata cu marauder 800 luam de la snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ora 7.00. mai vine brembo cu 929 si razvan cu busa. inca un cata cu marauder 800 luam de la snagov purfect...un spray de lant aveti? ... ca am ramas fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofitzer Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Pana la urma mai vine cineva sambata la 7.00 la Arc, ca m-ati zapacit de tot....? Sper sa ajung si eu... un XT cu 2 persoane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Nu vreau sa stric topicul sau sa ne imprastiem dar eu cu alte 2 motoare ne intalnim la 8:30 la Arc si plecam spre Brasov. Se pare ca va fi ceva trafic maine dimineata in zona arcului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Ca sa ma iau la intrecere cu Kata, care e suparat ca m-am bagat peste topicul lui , repet : azi la 6:15 Arcul de Triumf! O sa mai luam si ploiesteni pe drum. Editat August 1, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Cei care pleaca sambata dimineata din Bucuresti si o iau pe Cheia (Kata San), va opriti cumva la Petromul de langa Metro la iesirea din Ploiesti spre Brasov pe DN1 ? Daca da, cam la ce ora estimati ca ajungeti acolo, ca s-ar putea sa ma bag si eu in grup eu fac de acasa 40 de min pana acolo, si poate va astept. Daca o sa vin osa fiu cu un Kawa KLE visiniu. Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Pentru simbata dimineata poate faceti un efort si stabiliti o ora comuna ca sa fim mai multi . Eu propun 8 AM la ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Beeeiiii, somnorosilor! Vreti sa alergati ca nebunii pana la Prejmer, sa speriati geriatricii prin catunele patriei? Si mie imi place sportul, dar de cand mi-am lasat vopseaua pe Cheia (nisip) nu prea mai trag tare pe acolo. Daca plecam la 8.00 nu ajungem relaxati la 12.00 la parada, iar eu daca nu ajung la parada, imi distrug moralul am calculat ca o plecare la 7.00 ar asigura un voiaj relaxant pana la destinatie, cu opriri de tigara, etc....amintiti-va ca intre Ploiesti si Cheia se pierde mult timp prin localitati. De abia de la Valeni incolo poti sa-i mai dai gaz cat de cat. Eu raman la ideea mea, am doi-trei baieti mai matinali (de gura mea), iar cei care vor sa plece la 8.00 precis vor trage mai tare si ne vor prinde din urma pe Cheia. Capra + Varza = Love ! Drum bun tuturor, sa ne vedem cu bine la Prejmer...in parada! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebecbr Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 buna, vrem si noi sa mergem, adica eu si prietenul meu cu un marauder 800...dar nu vrem sa rupem soseaua( incepatori) mai e loc de la 7:00?? si stie cineva pe unde putem sta peste noapte si cat poate costa??? P.S. pe cine sunam si noi daca e sa venim.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 copiiiiii merg si eu dar stau prost cu trezirea !!! pt toti lenesii si somnoroshii eu propun pe la ora 9 sa ne vedem la arc,,vin eu cu mine si cu mobra pegaso 650..,,,ma repet,aviz lenesilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofitzer Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Beeeiiii, somnorosilor! Vreti sa alergati ca nebunii pana la Prejmer, sa speriati geriatricii prin catunele patriei? Si mie imi place sportul, dar de cand mi-am lasat vopseaua pe Cheia (nisip) nu prea mai trag tare pe acolo. Daca plecam la 8.00 nu ajungem relaxati la 12.00 la parada, iar eu daca nu ajung la parada, imi distrug moralul am calculat ca o plecare la 7.00 ar asigura un voiaj relaxant pana la destinatie, cu opriri de tigara, etc....amintiti-va ca intre Ploiesti si Cheia se pierde mult timp prin localitati. De abia de la Valeni incolo poti sa-i mai dai gaz cat de cat. Eu raman la ideea mea, am doi-trei baieti mai matinali (de gura mea), iar cei care vor sa plece la 8.00 precis vor trage mai tare si ne vor prinde din urma pe Cheia. Capra + Varza = Love ! Drum bun tuturor, sa ne vedem cu bine la Prejmer...in parada! Bafta! Sincer.. si ora 7 e cam tarziu... Cred ca daca la ora 6 sa se plece (dar sa se plece... nu sa mai asteptam lumea)... tocmai atunci.. o sa avem un drum linistit.. si cu opriri dese... etc Eu o sa plec cat mai de dimineata... o sa trec si pe la arc... si apoi... pe la cheia... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 opsss ..sa inteleg k nu e nimeni deacord cu ora 9 dimineatza?!!! hai maiii..nu ma lasatzi sa vin singur pt care esti deacord poti sa-mi scri pe mess pamul2004@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Sincer.. si ora 7 e cam tarziu...Cred ca daca la ora 6 sa se plece (dar sa se plece... nu sa mai asteptam lumea)... tocmai atunci.. o sa avem un drum linistit.. si cu opriri dese... etc Eu o sa plec cat mai de dimineata... o sa trec si pe la arc... si apoi... pe la cheia... Bafta! ] si eu tot pe la ora 6 as pleca......alti doritori certati cu somnul care vor sa plece pe racoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 si noi, adica eu si cu soran adica suzi savage 650 respectiv honda shadow vt 750 tot la 7 ne-am aranjat sa mergem... asta daca domnii cu sportivele nu au in plan sa goneasca si atunci mai bine plecam pe la 6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Daca dimineata la 7.00-7.30 max mai vad toba de ciopar sau any other motor la Arc, care mere in ritm de croaziera 90-120 ma join si eu cu draga me.vreau sa merg in grup, nu vrac. Editat August 1, 2008 de nou_nascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate