sury Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Super , abia astept sa ne vedem maine la Galerie ! Mai o propunere pt cine-i interesat , tot maine de la ora 17, se joaca ASU Poli - Racovita ( TM - Buzias- Hitias-Racovita ) 43 km dus. Are cineva sa-mi imprumute niste genunchiere ?doar pt deplasarea de maine va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Super , abia astept sa ne vedem maine la Galerie ! Mai o propunere pt cine-i interesat , tot maine de la ora 17, se joaca ASU Poli - Racovita ( TM - Buzias- Hitias-Racovita ) 43 km dus. Are cineva sa-mi imprumute niste genunchiere ?doar pt deplasarea de maine va rog. Merge si fara, ori esti golan si iti iei tot echipamentul ori numa casca si geaca. » Post actualizat in 27 Sep 2014 12:34 Hai ca a fost ok 500km - 400km cat am facut pana la Deta si inapoi, dimineata un frig de iti inghetau o......e .Toata lumea a fost grabita, dar pana la urma vremea s-a schimbat in bine si s-a incalzit, din moment ce am stat la terasa-birt afara.Multi trotinisti pe traseu + un grp care mergea spre Resita.Tot sa mai fie vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Prima mea 100 de km dintr-o bucata. Vreme buna, oameni faini, atmosfera excelenta! Sper sa mai repetam curand ! Multumesc participantilor pt rabdare si incurajari. Cola la Deta are alt gust,recomand ! :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Vreme buna sa fie, ca mai facem! » Post actualizat in 06 Oct 2014 09:26Weekendul asta? Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Salut, vin si eu la o tura daca ne adunam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Pai daca ne adunam noi doi, deja e un start. Mai anunt prin zona sa vad daca mai scoate cineva vehiculul la aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Poti sa ma suni pe Vineri, daca e vreme buna de ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 OK, mate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Pe wknd la Buzias se anunta festivalul Paprikasului ! :-)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Vineri (când am citit pe undeva) am început să salivez... Între timp s-a uscat și am uitat. Să paprikănim ceva! În program am văzut că duminică e concursul de papa, sâmbătă e cu folclor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 festivalul dovlecilor in acest wend la kikinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 :-((( Kikinda fiind in Serbia pt mine personal nu-i o destinatie accesibilia inca ! La Buzias desi concursul o fi duminica ,paprikas ar fi normal sa se faca pe toata perioada festivalului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Ce are la sarbi ? e mai sus putin de Jimbolia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nu am motorul pe numele meu si mi s-a spus de la inmatriculari ca nu pot iesi cu ea din tara! Dar voi da un tel la intermedieri sa ma lamureasca care-i defapt problema si de ce nu pot iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 N-are nimeni treaba sa te verifice, fa o copie la carte si contract si poti merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Cred ca ti-ar fi utila si o procura, in cazul in care te intreaba cineva, inclusiv in tara. E suficienta si una facuta de avocat. La sarbi m-au luat la purecat in vara, cand am venit din concediu, pentru masina care e inmatriculata pe firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Cu masina de firma da, nu este trecut un nume de persoana in talon, eu am iesit cu mai multe masini din tara m-au oprit odata ungurii, eram cu masina lu varutu am avut copiile mentionate mai sus, le-am dat sa se uite, nu s-au prea uitat si am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Lamuresc situatia si in functie de raspuns incerc sa vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Daca esti chel in cap si cu ceva taieturi posibil sa te ia la purecat, se mai uita si dupa fata ta, iar cand am fost mai multi pe motoare nu ne-a oprit nimeni sa ne verifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nu am carte verde , pana nu se inmatriculeaza motorul pe numele meu am doar asigurare in vederea inmatricularii care nu acopera nici o tara straina. Imdeiat ce am inmatriculat capra , asiguratorul elibereaza cartea verde si sunt liber sa bat campii. Desigur asta nu-i un impediment pt cine vrea sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Ok, dacă nu v-au oprit la vamă să vă intrebe de sănătate, inseamnă că putem încerca să mergem. Dacă nu iese...schimbăm macazul și mergem in altă direcție. (Important e ca la final să nu ne mințim iar cu câte j'de mii de km am băgat...stând pe loc.) Editat Octombrie 7, 2014 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Asta e altceva sury, nu poti sa iesi din tara , poti da nu are rost, e riscul prea mare fiind si incepator, gasim o alternativa si pentru tine. Putem merge sambata la Kiki si duminca la Buzias, eu nu gasesc nimic despre programul de la Kiki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Mda asa cum zici , nu asi vrea sa ma complic daca nu e cazul si mai am putina rabdare! Merci mult de consideratie oricum. Se anunta vreme faina si daca ma plimb prin oras sau prin imprejurimi pt mine e excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Ne vedem și stabilim în ce direcție merem. Dacă tot e festival la Buziaș, e imposibil să nu fie sâmbătă ceva de mâncare pe acolo, gulaș și/sau asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Salutare, ce ,unde, cum ,cand ? :-) Se intampla maine ceva? Sper ca nu prea devreme :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate