fox Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Am nevoie si io de sfaturi......am un VULCAN de 1500 pe care as vrea sa-l modific...el arata asa acum : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 si mi-ar placea sa iasa din el ceva asemanator : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 intrebare:Cine e in stare sa-mi faca un rezervor ??Cum sa modific suspensia spate??Cum sa-i dau inclinatie mai mare la telescop,fara sa modific cadrul ??? Cine cunoaste ateliere/baieti seriosi in domeniul acesta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 ma io din cate stiu sunt kit-uri de custom-izare nush si daca pt japoneze da pt harleyuri exista 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 vorbeÂşte cu Bono din cluj. vezi că e numărul pe aici pe la chopperiÂşti. l-a pus roby odată. iar dacă ai prea mulți bani Âşi vrei să îi bagi în modificare cu accesorii de harley, poți încerca la Daytona Twins în bucureÂşti, la Vova Âşi băieții lui. Scule au, talent au, treaba iese bine, dar costurile sunt pe măsură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Bono-Cluj- site-ul lui Bic din BotoÂşani- a lucrat în atelierele din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 telefoane bono: 0745 879111 0723 884742 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 intrebare:Cine e in stare sa-mi faca un rezervor ??Cum sa modific suspensia spate??Cum sa-i dau inclinatie mai mare la telescop,fara sa modific cadrul ??? Cine cunoaste ateliere/baieti seriosi in domeniul acesta ??? 222232[/snapback] Stiu un baiat prin Branesti care modifica moto ,rezervoare , suspensii tot , dar nu e serios , in sensul ca nu-si respecta termenele , asta una , iar doi , despre cum dai inclinatia mai mare furcii fara sa tai cadru , e simplu , faci alte juguri in care dai gauri inclinate , bineinteles ca se da pe o bormasina speciala care are atashata o masa care la randul ei se poate inclina si are gradatii astfel incat toate gaurile sa aiba aceeaisi inclinatie , exista asha ceva in atelierele de strungarie , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 si vorbesc aici de gaurile un care intra telescoapele nu de cele in care intra axul jugului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 Bono-Cluj- site-ul luiBic din BotoÂşani- a lucrat în atelierele din Germania. 222268[/snapback] nu stiu de ce dar nu-mi deschide site-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 Stiu un baiat prin Branesti care modifica moto ,rezervoare , suspensii tot , dar nu e serios , in sensul ca nu-si respecta termenele , asta una , iar doi , despre cum dai inclinatia mai mare furcii fara sa tai cadru , e simplu , faci alte juguri in care dai gauri inclinate , bineinteles ca se da pe o bormasina speciala care are atashata o masa care la randul ei se poate inclina si are gradatii astfel incat toate gaurile sa aiba aceeaisi inclinatie , exista asha ceva in atelierele de strungarie , 222439[/snapback] mersi dar in nici un caz n-as vrea sa ma apuc de asa ceva cu baieti care nu se tin de cuvint.....ideea e sa cooperez cu baieti care isi respecta termenele,fac lucru de calitate si au preturi pentru buzunarele romanilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 mersi dar in nici un caz n-as vrea sa ma apuc de asa ceva cu baieti care nu se tin de cuvint.....ideea e sa cooperez cu baieti care isi respecta termenele,fac lucru de calitate si au preturi pentru buzunarele romanilor.... 222496[/snapback] De acord cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 nu stiu de ce dar nu-mi deschide site-ul 222492[/snapback] este posibil sa nu-i functzioneze siteul momentan!!! incearca la telefon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 este normal sa nu fuctioneze webul lui bono daca domnu lup alb a pus terminatia .ro asta este siteul http://www.bonochoppers.com salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 este normal sa nu fuctioneze webul lui bono daca domnu lup alb a pus terminatia   .ro asta este siteul http://www.bonochoppers.com  salut 222679[/snapback] lupule, asta-i dezinformare!!!! roby, nici adresa asta nu este functzionala!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Sa luat deja legatura cu omul.....totul este ok. Stiu ca nu functioneaza ,este ceva problema cu serverul.....de aia nu mege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate