riciu Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 multi km si felicitari tin-tin (am observat cu placere lama). cand incepi sa te dai pe circuit sa bagi poze sa te vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 incerc, barsi...am vb deja cu unu' de pe-aici...a zis ca stie el cum se fac pozele de pe motor din mers intre 80-120km/h...de unu' singur...e meserias... ...te pup...merci pt stickere!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 tare scula ! sa ai parte de ea ! kawa ..ha ? te-au pacalit si pe tine barsi si johns ca e cea mai buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Cine vorbeste, sa inteleg ca te-am pacalit si pe tine? Tin-tin, f tare ce ai facut, ma asteptam la tine in orice caz, dar mi-ai depasit asteptarile. S-O FOLOSESTI SANATOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) merci, johnson...sper sa treci si tu la ce vrei cat mai repede!...te pup! vlad, principalul motiv a fost, intr-adevar, felul in care se dau clasicii (johns si barsi)...pe pista...convinge pe oricine, crede-ma!...i-ai vazut vreodata?!....apoi a venit pretul... ...distractie placuta vara asta!!!...show!... Editat Martie 3, 2009 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Salut , mi se spune Chuppy si pot sa spun ca inca sunt un incepator STau in Bicaz si asta e al 3-lea sezon al meu ca motociclist si cred ca e timpul sa imi bag coditza intre voi Salutare tuturor CBR-istilor si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 asa ai luat-o sau ai personalizat-o tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Salut , mi se spune Chuppy si pot sa spun ca inca sunt un incepator STau in Bicaz si asta e al 3-lea sezon al meu ca motociclist si cred ca e timpul sa imi bag coditza intre voi Salutare tuturor CBR-istilor si nu numai! ceberistii te salutaaaaa!!!!..... asa ai luat-o sau ai personalizat-o tu ? vlad...iti trebe echipament decent acu'...gata cu castroanele...si cu free spirit... sa bagati poze de la prima iesire...sau urmatoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 pfff stiu cristi .... god damn it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 pfff stiu cristi .... god damn it ! pune mai poze cu mobra ta cea noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 asa ai luat-o sau ai personalizat-o tu ? am personalizat-o eu...nu e prea reusita, mi-ar fi trebuit un aerograf sa fie un rezultat mai bun....dar chiar nu am stiut pe cineva sa poata face o amprenta cu aerograful... oricum , e al 2-lea sezon de cand o am , asa ca urmeaza mai multe schimbari...sa speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 lucresi la Biroul de Criminalistica Bicaz? adica CSI:BCZ ? hindafan, am pus la recers zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 pfff stiu cristi .... god damn it ! ...inca ceva...uitasem...scuza-ma...sa ascunzi castroanele....stii ca ti le cere maria imprumut daca afla c-ai luat speed!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 lucresi la Biroul de Criminalistica Bicaz? adica CSI:BCZ ? hindafan, am pus la recers zone heh nu ar fi fost ceva oricum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 cam liniste perioada asta...inca mai pregatiti jucariile pt sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Majoritatea le-au pregatit deja, mai asteptam sa vina uleiul, cateva mici ajustari and ready to race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Majoritatea le-au pregatit deja, mai asteptam sa vina uleiul, cateva mici ajustari and ready to race ... mai asteptam si vremea 'tu-i mama ei PS: John trebuie sa trec si eu cu capra saptamana ce vine pentru niste pregatiri de sezon (schimbat kit lant, dat jos semnale, completat antigel si montat kickstarterul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 in sfarsit imi iau si eu masca de la reparat maine:) johnson stie ce a patit si apropo de semnale , unde gasesc si eu o pereche pt spate, cu leduri? mai de calitate asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 salut sunt dan din piatra neamt, de 1 an locuiesc la bucuresti, am un hornet negru de 600. e bine ca s-a facut un topic si pentru nemteni.. momentan nu am poze, dar cand fac o sa pun am uitat sa pun poze, si cum zilele astea o ard prin piatra here goes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooyama Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Florin Monu, Piatra neamt, numele mare e suficient ca sa nu mai am nevoie de porecle, am calarit Hoinar, batrana doamna Jawa m-a servit mai bine de 10 ani, un GPZ m-a incantat prin manevrabilitate si consum, Iar un Suzuki GSX 1100 F mi-a demonstrat ca trebuie sa-ti iei motor...adaptat la fizic Acum , de cand cu primii "ghiocei" m-am chopperit si eu, calrarind o Honda Magna... Florin Monu, Piatra neamt, numele mare e suficient ca sa nu mai am nevoie de porecle, am calarit Hoinar, batrana doamna Jawa m-a servit mai bine de 10 ani, un GPZ m-a incantat prin manevrabilitate si consum, Iar un Suzuki GSX 1100 F mi-a demonstrat ca trebuie sa-ti iei motor...adaptat la fizicAcum , de cand cu primii "ghiocei" m-am chopperit si eu, calrarind o Honda Magna... Am utiat sa spun....membru fondator Zimbrii si Free Wolf.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Salut Florin ! Ti-am admirat si eu bijuteria ta rosie, Magna in plimbarile care le-am facut cu baietii din FREE WOLF, sa o porti sanatos km cat mai multi si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooyama Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Salut Florin ! Ti-am admirat si eu bijuteria ta rosie, Magna in plimbarile care le-am facut cu baietii din FREE WOLF, sa o porti sanatos km cat mai multi si fara incidente Multumesc mult, si la cat mai multe plimbari impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 salut sunt si yo un pui de motorist de la tg neamt, Dan (mitrut) am si yo o honda ntv si sunt membru fondator SOIMII NEMTENI MC RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerodynamic Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 lucian, 18 ani ,tg neamt. deocamdata sperii babele prin oras si imprejurimi cu un qinqi 125, sper sa ies si eu de acum cu voi, vedem duminica cum sta vremea.. asfalt uscat. a..caut o casca mai buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 da wa sapun si eu poza. nu numa voi. una alaturi de cativa soimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate