mangusta Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Salut, Hai ca ma prezint si eu, chiar daca sunt sezonier si cu numere de Bucuresti, dar daca ma vedeti, sa stiti ca-s localnic! Sunt mutat in Bucuresti de ceva ani, dar vara stau ceva timp pe la Piatra. Am ajuns si vara asta cu motoru Asta e bestiuta, huliganu': Yamaha XT 660 X - 2007 (fix inainte de facelift) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pîntea Leonid Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Salut! Ma numesc Leonid, sunt din Targu-Neamt (mai stau si prin Roman) si am o Virago 535. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidnrv Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Va salut din nou! Eu sunt Leonid cel cu Virago....a trebuit sa imi fac cont ca nu mai puteam sa ma conectez cu facebookul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Salut! Il cunoaște cineva pe Neculai Ivanov? Motociclist endurist din Piatra. A vândut o Yamaha wr acum vreun an,eu o cumpăr la rândul meu si trebuie sa dau de el că sa facem actele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Leonid, tu erai cumva astazi prin Davideni? Aveai si pasager, eu eram intr-o curte mare, lucrau oamenii la un garaj, pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambros Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Salut. Sunt Cata din Piatra si detin un V Strom 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sebi Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Salut. Sunt Sebi din Piatra Neamt, 39 ani Am achizitionat in primavara un Suzuki Marauder! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 Activitate puternică pe forum, noi ne păstrăm pentru plimbări (lungi). 🫡 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate