Gixu. Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Bucharest gang...doar o parte,cei mai multi avem radacini moldovenesti (eu,adidas...& lista continua) . La vara poate luam cu asalt karaoku din Piatra...sa facem un concurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 In seara asta am urcat partia de ski la picior si pot sa va spun ca jumatatea superioara este deja pregatita cu zapada proaspata excelenta, iar tunurile sunt pozitionate si pregatite sa finalizeze si sosirea. Am dedus astfel, ca asta e procedura si nu e rea strategia, de sus in jos. daca se tin de treaba in continuare, in weekend scoatem placile la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ...zi, mah!!...ai scos ceva in we?!?!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 Am scos, am bagat, am scos, am bagat si tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 ...scurt....:-/....ai mai devenit!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 cam scazuta activitatea..a inceput sezonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ...la ratze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 hai cu weekendu` ... 27-28 de grade.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Excursie in Ceahlau, 3 - 5 iulie /index.php?...p;#entry1974620 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 tg secuiesc 3-5 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 Stones MC pleaca vineri dupa amiaza, cine poate tine pasul este bine venit pe la ora 16 la motobaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Pasul cu moda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 bai riciule, de unde are asta textele astea?!?!...tot de la antrenamentele cu melandri i se trage?! sa faceti poze, cacanarilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 wa , da ce` dracu esti asa ofticos, wa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 na...!...vezi?!...eu ce ziceam?!?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) ca sa nu mai deschid topic nou, scriu aici: caut camping sau loc de campare in zona cheilor bicaz. conditii: daca e camping sa se poate intra cu mtooare, sa fie loc si pt cort sa fie si casute si preferabil sa se paote face foc de tabara. daca e in natura: sa nu fie aglomerat, sa nu fie masini in zona si cat de cat accesibil...aaaa da, si sa nu fie ursi in zona astept idei, sau pagini web Editat Iulie 14, 2009 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 Daca vrei strict in zona Cheilor, nu cred ca mai sunt casute de inchiriat pe undeva, doar moteluri sau pensiuni. Casute ar fi mai aproape la iesirea din Ghergheni si cred ca ofera si restul conditiilor impuse de tine. Daca e ok pt pensiune, pt grup va lipiti voi undeva mai moca si care sa aiba si un gratar in curte, ca prea multe variante nu sunt, au distrus in zona aia aproape tot ce inseamna turism, abia incep sa-si revina. Bunaglowuri si casute cu toate conditiile, dusuri, gratare etc mai sunt pe malul lacului Bicaz(Izvorul Muntelui apare in harti), cam la 30 de km distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 incearca si la Lacu Rosu. nu am ramas niciodata peste noapte pe acolo, insa tot timpul cand trec vad ceva unitati de cazare pe stanga si pe dreapta http://www.turistinfo.ro/lacu_rosu/cazare-...-lacu_rosu.html http://www.romanianmonasteries.org/ro/bucovina/neamt/bicaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Ne revedem la Rasnov in 4-6 septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 MOTORFEST IASI editia a V-a 11 - 13 septembrie 2009 Tabara CIRIC ------------------------------------ PROGRAM Vineri, 11 septembrie 12:00 – primirea participantilor 17:00 – Nu acum & friends 18:00 – Fara public 19:00 – Petran & friends 20:30 – Fara Zahar 22:30 – Rava Sambata, 12 septembrie 08:00 – trezirea la motoare 10:00 – deplasare parada 1 la Palat 11:00 – demonstratii la Palat acompaniate de fanfara de la Chetris 12:00 – deplasare parada 2 14:00 – 17:00 - concursuri in tabara Ciric 17:00 – Constant Motion 18:00 – Soundcheck & Canaf 19:00 – Skepsys 20:30 – Bucovina 22:30 – Trooper ------------------------------------ Link-uri http://motorfestiasi.blogspot.com /index.php?showtopic=416455 ------------------------------------ pret intrare persoana 20ron ------------------------------------ cazare in locatie 41 casute cu cate 2 locuri 2 casute cu cate 3 locuri 3 casute cu cate 4locuri pret 20ron. pers./zi Va Asteptam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 18-19 septembrie ASCM Soimii Nemteni Tg neamt va asteapta la aniversarea a 3 ani de la infiintarea clubului, Fosole la ceaun ku ciolan afumat si palinaca din partea casei+ intrarea libera si posibilitate de cazare, mai multe detalii /index.php?showtopic=416781 Va asteptam ku bratele/sticlele deschise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leustean cosmin Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 In data de 19-21 August Free Wolf Piatra Neamt are placerea sa va invite la prima editie a intalnirii "haiducesti" ( pe care speram s-o facem permanenta)in sat Razboieni, la Iaz Liciu(35 de km de piatra Neamt spre Hanul Ancutei). Sambata ciorba de peste suportata de organizatori. Cazarea la cortul proprietate personala(adica a fiecaruia).In rest chef si voie buna. Va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edusho10 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) SUCEAVA MOTORFEST 2011 In perioada 1 – 3 Iulie, Clubul Moto North Gang Riders din Suceava organizeaza o mare petrecanie cu statut de intrunire la complexul Arinis din Gura Humorului. Pe langa toate cele ce va asteptati de la o intrunire (muzica, mancare, bautura) avem si alte activitati pentru a va distra: paintball, tir cu arcul, tir cu pusca cu aer comprimat, rafting, calarie, bazin acoperit/descoperit, teleski, tiroliana s.a. Parada de sambata va avea aprox. 80 de km, adica pana in Suceava si inapoi. Poate ca e lunga, dar am chemat la raport peisajul bucovinean si soarele de Iulie. In Suceava ne asteapta cateva frigidere cu chestii la rece si absolut gratuite. Motoarele din parcare vor fi permanent supravegheate, iar camparea va fi in parcul dendrologic. Zona ofera si cazare la hoteluri si pensiuni pentru orice buzunar. Alternativa cazarea la cort Prin parteneriatul cu Best Western Bucovina sunt oferite urmatoarele tarife preferentiale pentru acest eveniment: 125 lei/camera single, fata de tariful de receptie de 246 Lei/noapte 145 lei/camera dubla, fata de tariful de receptie de 345 lei/noapte Mentionam ca tariful include micul dejun si TVA de 9%; la care se adauga taxa locala de 3% perceputa doar pentru prima noapte de cazare. Contact: Best Western Bucovina Piata Republicii Nr. 18, Gura Humorului Telefon: +40 230 207 000 Web: http://www.bestwesternbucovina.ro Am putea prezenta zona Arinis dar mai bine intrati pe Youtube sau Google. J Singura conditie de participare este sa va DISTRATI !!! Viata e scurta si daca n-o putem lungi, atunci sa o facem LATA. Asfalt uscat oriunde v-ati afla! http://www.motorclubsuceava.ro/<BR clear=all> Editat Iunie 17, 2011 de Edusho10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 In data de 19-21 August Free Wolf Piatra Neamt are placerea sa va invite la prima editie a intalnirii "haiducesti" ( pe care speram s-o facem permanenta)in sat Razboieni, la Iaz Liciu(35 de km de piatra Neamt spre Hanul Ancutei). Sambata ciorba de peste suportata de organizatori. Cazarea la cortul proprietate personala(adica a fiecaruia).In rest chef si voie buna. Va asteptam cu drag! UP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pe unde se mai plimba lumea? Vin acasa in August si mi-e dor de-o bere la Gradina de vara si o plimbare cu gasca vesela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate