mihai.grizzly Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 va fi si bere fara alcool , va fi si apa minerala , suc , ma rog , tot ce trebuie pt cei care nu doresc sa consume alcool . desigur , va fi si bere ( de la tuborg , nu de la bergenbier !!!!! ) , un coniac bun .... ps : pt cei care doresc sa se si plimbe , reamintim ca locatia se afla la mica distanta de poiana brasov ( cca 10 km ) , de brasov ( cca 15 km ) dar si de bran-moeciu ( cca 20 km ) ! respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 va fi si bere fara alcool , va fi si apa minerala , suc , ma rog , tot ce trebuie pt cei care nu doresc sa consume alcool . desigur , va fi si bere ( de la tuborg , nu de la bergenbier !!!!! ) , un coniac bun ....ps : pt cei care doresc sa se si plimbe , reamintim ca locatia se afla la mica distanta de poiana brasov ( cca 10 km ) , de brasov ( cca 15 km ) dar si de bran-moeciu ( cca 20 km ) ! respect ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Si, deci , e gratis-gratis, sau trebuie platit campingul? Ma refer la cort. Chiar nicio taxa? Intreb si eu, sa nu ziceti acuma ca pt mine puneti spacial o taxa. Ar fi frumos sa particip impreuna cu pasagera . Speram sa ajungem. Suna tentant de tot locatia si conditiile. Numai bine la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 va fi si bere fara alcool , va fi si apa minerala , suc , ma rog , tot ce trebuie pt cei care nu doresc sa consume alcool . desigur , va fi si bere ( de la tuborg , nu de la bergenbier !!!!! ) , un coniac bun ....ps : pt cei care doresc sa se si plimbe , reamintim ca locatia se afla la mica distanta de poiana brasov ( cca 10 km ) , de brasov ( cca 15 km ) dar si de bran-moeciu ( cca 20 km ) ! respect Serios!?!? ... belea... berea mea preferata... sper sa fie si strong sama fac praf repede! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Si, deci , e gratis-gratis, sau trebuie platit campingul? Ma refer la cort. Chiar nicio taxa? Intreb si eu, sa nu ziceti acuma ca pt mine puneti spacial o taxa. Ar fi frumos sa particip impreuna cu pasagera . Speram sa ajungem. Suna tentant de tot locatia si conditiile. Numai bine la toata lumea campingul si pusu' cortului ,nu costa,pentru voi...in rest.....sa nu va mai auzim ca Brasovenii sunt....ptr. bani Serios!?!? ... belea... berea mea preferata... sper sa fie si strong sama fac praf repede! ) ba Vlade...tu te faci praf si de la berea cu lamaie 2,5 %..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Si, deci , e gratis-gratis, sau trebuie platit campingul? Ma refer la cort. Chiar nicio taxa? Intreb si eu, sa nu ziceti acuma ca pt mine puneti spacial o taxa. Ar fi frumos sa particip impreuna cu pasagera . Speram sa ajungem. Suna tentant de tot locatia si conditiile. Numai bine la toata lumea 1. Daca asa e scris acolo, cum sa fie altfel ? Gratis, dom'le, gratis intrarea si camparea. 2. Daca ai de gand sa faci ghidushii "bolduite" ... mai vedem. Nu cred k vei mai avea timp, doar sa tai din program altele (glumesc, evident) 3. Tr taxa la "mama omida" sa faca vraji si sa scuipe cu patos in san, ca sa fie vreme buna , ca distractia 'om pune-o cu totii la cale 4. Da' mi-ai dat o idee, gratis, gratis, da' la buda te mai duci ? =)) acum sa te tii, iepurash, ca ma privatizez, daca nu se gasesc altii sa ma dea la o parte Editat August 19, 2008 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 1. Daca asa e scris acolo, cum sa fie altfel ? Gratis, dom'le, gratis intrarea si camparea.2. Daca ai de gand sa faci ghidushii "bolduite" ... mai vedem. Nu cred k vei mai avea timp, doar sa tai din program altele (glumesc, evident) 3. Tr taxa la "mama omida" sa faca vraji si sa scuipe cu patos in san, ca sa fie vreme buna , ca distractia 'om pune-o cu totii la cale 4. Da' mi-ai dat o idee, gratis, gratis, da' la buda te mai duci ? =)) acum sa te tii, iepurash, ca ma privatizez, daca nu se gasesc altii sa ma dea la o parte domn doctor....cand ma gandeam sa fac si eu un ban cinstit cu...pishatu' ..te bagi tu si furi afacerea....aaa.....parteneri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ai intarziat Dane,cat te balaceai la mare am zis ca ma voi ocupa personal de lucrurile murdare,daca vrei sa te asociezi poate discutam,mai pe serios va garantez ca o vizita la grupul sanitar nu se va incheia obligatoriu cu "expunerea" meniului din ziua precedenta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ai intarziat Dane,cat te balaceai la mare am zis ca ma voi ocupa personal de lucrurile murdare,daca vrei sa te asociezi poate discutam,mai pe serios va garantez ca o vizita la grupul sanitar nu se va incheia obligatoriu cu "expunerea" meniului din ziua precedenta!! sa facem sa fie bine la toata lumea. grup sanitar " luna - bec " = ... clisma everybody - { asta din experienta multiseculara a neamului nostru de bi-barbati care isi lasa amprentele fecaloide pe pereti sau rateaza gaoaza wc-ului atat cu botu' cat si cu ku_rul } Asadar: vor bea, vor manca, la clisma in sir 'or sta cei cu ku_rul precum sita, cei cu botu' spart cu bata, mokka fi-va deci pishatu', pt cei ce uda bradu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 sa facem sa fie bine la toata lumea.grup sanitar " luna - bec " = ... clisma everybody - { asta din experienta multiseculara a neamului nostru de bi-barbati care isi lasa amprentele fecaloide pe pereti sau rateaza gaoaza wc-ului atat cu botu' cat si cu ku_rul } Asadar: vor bea, vor manca, la clisma in sir 'or sta cei cu ku_rul precum sita, cei cu botu' spart cu bata, mokka fi-va deci pishatu', pt cei ce uda bradu'. de unde-ti cumperi iarba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 de unde-ti cumperi iarba? :makeout: :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 campingul si pusu' cortului ,nu costa,pentru voi...in rest.....sa nu va mai auzim ca Brasovenii sunt....ptr. bani Ok. Am intrebat serios dar si cu oarecare iz de gluma. Pe bune, ma gandeam ca , macar camparea se plateste, deaorece ar fi chirie pe camping sau ceva de genul asta. Sa nu iasa gaura la organizatori. Ma rog, inca nu suntem obisnuiti cu asemenea gratuitati Cat despre partea cu Brasovenii sunt pt bani, stiu ca nu mi se adresa personal , dar departe de mine gandul de a fi o persoana care cauta strambe la conditiile de la intruniri sau de a spune ca X o face pt bani si chestii din astea. Hai noroc si distractie la Rasnov. P.S. Macar la buda o taxa, la parcare la motoare ce naiba, nu ar mai fi Romania fara taxe. Una mica, va rog, altfel o sa am mancarimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ok. Am intrebat serios dar si cu oarecare iz de gluma. Pe bune, ma gandeam ca , macar camparea se plateste, deaorece ar fi chirie pe camping sau ceva de genul asta. Sa nu iasa gaura la organizatori. Ma rog, inca nu suntem obisnuiti cu asemenea gratuitati Cat despre partea cu Brasovenii sunt pt bani, stiu ca nu mi se adresa personal , dar departe de mine gandul de a fi o persoana care cauta strambe la conditiile de la intruniri sau de a spune ca X o face pt bani si chestii din astea. Hai noroc si distractie la Rasnov. P.S. Macar la buda o taxa, la parcare la motoare ce naiba, nu ar mai fi Romania fara taxe. Una mica, va rog, altfel o sa am mancarimi. hey...mancarimi nu o sa ai.....ptr. ca ai spus ca vii cu prietena ,...altfel.....nu garantam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Lucrurile care le platesc participantii sunt: mancarea, bautura, casutele (cei care vor cazare la casute) si cateva jocuri (si acelea ieftin). In rest... vrem ca toata lumea sa se simta bine si sa plece de la prima petrecere organizata de noi, Kronstadt Bikers, cu zambetul pe buze. Cu stima, Cazimir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Scaiuacare, pune berea la rece ca viu si io sa va felicit pt club si tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 haida ca e pusa la rece. Bere fara alcohoale, nu? Ai inca 2 beri de la mine daca te vad pe tiroliana ... Referitor la intrebarile anterioare vis-a-vis de cazare: Intrarea va fi libera, dar va fi conditionata de sosirea cu motocicleta sau permisul de categoria A. Taxa de intrare, de cort, de umbrela, de toaleta, iarba, aer curat, taxa de timbru, taxa de drum si alte taxe si accize cu stelutze de-alea de subsol nu sunt. Cei care vor rezerva casutele vor plati aceasta casuta la pretul afisat deja, care dupa parerea noastra este mai mult decat rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Nu stiu cu tiroliana, dar parca mi'as imbogati colectia de tatuaje, daca se poate. Si, daca cei din club nu se supara, as propune organizarea unui miniturneu de Texas Hold'em, stiu sigur ca sunt doritori...trebe doar 2 mese si sa nu ploua.De jetoane, carti, dealeri si participanti ma ocup eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 say no more . Azi ne orientam, dar iti dai seama ca nu vei ramane cu dorinta neimplinita. La tatuaje....sunt curios ce iti mai desenezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Mi'as mai dori si o Hayabusa, daca organizatorii sunt de treaba si nu ma lasa cu dorinta neimplinita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Mi'as mai dori si o Hayabusa, daca organizatorii sunt de treaba si nu ma lasa cu dorinta neimplinita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Yuhuu!! Rosenau Biker vine si in patru labe, stau destul de aproape cred ca o sa ajung si in doua. da si mie o laba :makeout: sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ba Vlade...tu te faci praf si de la berea cu lamaie 2,5 %..... Te cam oftici si recunoaste ca esti individios ca ma fac praf mai ieftin si mai eficient decat tine ) Pentru ce sa "tii" la bautura cand scopu e clar pt toata lumea: "tzava", P*la" , "ranga", "prastie" ieftin si sigur ) Si, daca cei din club nu se supara, as propune organizarea unui miniturneu de Texas Hold'em, stiu sigur ca sunt doritori...trebe doar 2 mese si sa nu ploua.De jetoane, carti, dealeri si participanti ma ocup eu Pacasacule... eh ce zici?! I'm în! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinezu Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 da si mie o laba :makeout: sa vin si eu Unde dau eu nu mai creste nimic ca sunt "cel mai puternic slab" mai bine dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Si io esti pus pe actiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate