cristi cbr Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 o super intrunire, super organizare, bravo celor care au avut grija sa iasa pe placul tuturor.....mie unul mi-a placut la nebunie....deocamdata am deschis topicul o sa revin cu cateva poze...care aveti mai multe bagati aici..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Corect! Am sa pun pozele prietenilor care nu au cont pe forum imediat ce le primesc, ca eu n-am avut tehnologie la mine in domeniul multimedia Bravo Bukowina MC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 foarte tare frate................bravo baieti...........o fo' numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 A fost frumos! Chiar daca am ajuns sambata noaptea,m-am simtit bine.Felicitari! Va astept la Bv /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 o parte din noi(tg neamt), motorul care a atras cele mai multe priviri si urechi si cele mai tari flacari( tot tg neamt) . SN850679.AVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 as fi facut mai multe dar intre alergat dintre o parte in alta si oleaca de distractie si pt mine nu am avut cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Ai de capu' meu cati erau fara casca in marsul de la sfarsit... trist, si prost exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 @ekkemu: Chiar NU au fost multi fara casca, se putea mult mai rau. Dar dintotdeauna la orice parada (mai ales la >30 C) se merge fara casca. Ai ocazia sa o faci organizat si de ce nu profiti? Nu se merge tare si e una din putinele ocazii cand ai sansa sa o faci. Nu zic ca e bine, dar asta e! Eu personal merg cu casca pe mana la orice parada. Nu faceti ca mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Pozele de la Tikka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) ekkemu fara suparare dar eu la toate intrunirile la care am fost se mergea fara casca ...mergi la parada incetul si civilizat atent in stanga si in dreapta sa nu acrosezi pe altcineva .Este o parada nu o intrecere in traficul urban Nota 10 la aceasta organizare ....formatiile pe masura ..mancarea buna si...bautura ce sa mai zic multa tareeeeee Maine sper sa recuperez aparatul sa dau vro 2 poze jos Editat August 18, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NUMAVADSOFERII Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ...frumoasa intrunire, felicitari organizatorilor .................bah faina treaba o facut PEPE.....cred ca dupa 20'de beri si ceva medoff as face si eu la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanpaval Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ....si motorul lui Ciprian care a fost vedeta intrunirii. Super reusita a fost intrunirea,organizarea,oamenii si beutura. Numa bine A fost frumos!Chiar daca am ajuns sambata noaptea,m-am simtit bine.Felicitari! Va astept la Bv /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Multumim pentru prezenta tuturor! Editat August 18, 2008 de hagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanpaval Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Fiecare e liber sa se manifeste cum doreste la o astfel de intrunire,iar daca tu ai venit sa dormi linistit de ce nu ti-ai luat cazare la un hotel ca acolo era liniste multa Eu nu imi turez motorul din considerente de uzura,dar nu ma deranjeaza deloc daca cineva o face chiar langa cortul meu..ca oricum sunt prea beat sa aud ceva.Cred ca frustrati si retardati sunt cei deranjati. Sanatate!.......SUPER INTRUNIREA quote name='km453' date='Aug 18 2008, 11:26 AM' post='1404442'] Probabil ca privirile si urechile atrase de motorul ala erau de la bagatori de seama. Frumos motor, dar pot sa-ti spun ca din partea majoritatii motociclistilor prezenti, in momentul in care se tura si pusca motorul, atragea doar injurii si blesteme. Lucru de altfel valabil la toti frustratii, cretinii si retardatii care turau si puscau motoare diverse. Mai nou, din nefericire nu se mai intalneste o intrunire la care sa nu se gasesca si catva cretini care sa-ti stice cheful cu jegurile lor de motoare, care spre stupoarea generala, nu crapa, cu toate rugaciunile in acest sens . In rest, super faina intrunirea, felicitari organizatorilor. Oricand voi fi prezent la intrunirile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) frumoasa intrunirea ..felicitari organizatorilor ..... (off topic: ce mai stiti de baiatul din BT cu VFR ul negru care a cazut in cap) Editat August 18, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanpaval Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Nu stiam de ce a venit la un moment dat ambulanta.....sper ca nu e grav tipul.Sanatate multa frumoasa intrunirea ..felicitari organizatorilor ..... (off topic: ce mai stiti de baiatul din BT cu VFR ul negru care a cazut in cap) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 mam simtit super fain...super intrunire...felicitari organizatorilor...mau disperat aia care au facut probede sunet2ore si au cantat 1 melodie...oameni de calitate...kif bafta multa... voi veni si la anul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu_negru Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Motoru a ajuns acasa. Omul e ok desi am inteles ca are putina amnezie in privinta derularii evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Nu stiam de ce a venit la un moment dat ambulanta.....sper ca nu e grav tipul.Sanatate multa ambulanta venise pentru un cetatean care era tzapan de manga ce era si mai si facea caterinca... a fost chiar foarte ok din punctula sta de vedere: inafara de VFR-istul care s-a dat usor peste cap si inca un proprietar de Kawa verde care s-a varsat fin de pe acostament pe iarba la viteza mica (la intoarcerea de la parada) si care nu era decat un pic julit, nu au fost belele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 mia placut cum au cantat cei din rep moldova si formatia bukovina pacat ca au cantat doar 4 piese....canta super tare...bafta...bravo celor dela bukovina mc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexterroot Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Superba intalnirea! Felicitari baieti! Si tineti-o tot asa! Mai asteptam poze de la cei care au avut camere foto si au fost in stare sa mai faca si ceva cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoo_in Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ....canta super tare... ...da mai coboara si tu de pe fierul ala si fa o pauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitulicea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Felicitari organizatorilor si multe multumiri ca ne-au ajutat cu o platforma sa ducem motocicletele farmate acasa. Mai vrem poze sa vada si cei ce nu au venit ce au pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 super misto intrunirea .....la mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate