ianachim Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ne stim de ceva vreme mergeam impreuna in multe locuri dar pentru 6 luni va fi doar un biet <conservar> ENISALA l.a rapus ghips pe picior i.a pus si mottorul s.a dus PLESCOI MOTOCICLIST A MAN........... A LEGEND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Adica asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Bre, ce dreacu se intampla?Nu este adevarat.............plescoi cu piciorul in gips......o sa ne fie dor de postarile lui si ale lui poze. Insanatosire grabnica,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Ce dragutz, ca baiat eram odata...mergeam cam incet ce-i drept...vezi, m-am ferit de accidente pe strada si am luat-o la endureala. Pe Africanu' l-am dat unui baiat mai meserias ca mine sa nu stea degeaba ca e pacat. Daca sunteti cuminti va pun poze cu conserva noua...puteam eu sa-l las pe "tataitu" singur in Africa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Haide ti domnilor ca si a rupt doar picioru nu a murit, se intoarce el in forta, speram cat mai curand. Ps Andrei te mai astept am la garaj sa mancam o pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 lasa bre ca o sa fii ca inainte. si mai mult decat atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ce dragutz, ca baiat eram odata...mergeam cam incet ce-i drept...vezi, m-am ferit de accidente pe strada si am luat-o la endureala.Pe Africanu' l-am dat unui baiat mai meserias ca mine sa nu stea degeaba ca e pacat. Daca sunteti cuminti va pun poze cu conserva noua...puteam eu sa-l las pe "tataitu" singur in Africa? Bravo Ti-am zis eu Mae ca nu rateaza Andrei Africa. As fi vrut sa ne vedem si la EMA doi langa o bere si un plescoi ca sa vorbesc in rime. Multa sanatate omule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Insanatosire grabinca! Oricum mai cunosc pe cineva care a avut accident - tot asa abia atingea cu picioarele pe jos.pe varfuri mai exact. Nu inteleg de ce lumea isi ia motor mult prea inalt pentru ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Insanatosire grabinca! Oricum mai cunosc pe cineva care a avut accident - tot asa abia atingea cu picioarele pe jos.pe varfuri mai exact. Nu inteleg de ce lumea isi ia motor mult prea inalt pentru ei. Pai Survolaj tata la endureala nu te bagi daca nu ai motor inalt. Singurul lucru care ar fi putut poate sa il salveze pe Pelscoi erau niste cizme mai tapene, dar la cate kile are africana...Inca o data multa sanatate Andrei si recuperare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 las' ca nu-i sfarsitul lumii. asa mai beau si eu o bere cu plescoiu la pardon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Mey, dar ce nu ziceti voi este ca intre timp poza aia cu ghipsu nu mai e de actualitate! Gata, acum topaie de zor printre noi, e cazul sa schimbam urarea in "recuperare grabnica", ca se pare ca are ceva drumuri de facut in curind! Si apropos de ce zicea Junbo: Andrei, la EMA nu te lasa la o bere cu noi decit daca vii cu motorul? Poate te inscrii ca masina de service si faci rost si de un antrenament pe cinste pentru Africa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 N-as zice nu...lasa ca vin cu japca ce sa ma mai inscriu...hi, hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Sa inteleg ca nu se mai manaca Plescoi la EMA doi? Naspa. Si eu pentru ei mergeam. Recuperare usoara. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ba se vor manca, a ramas traditie. Ce daca nu vin eu plescoii nu pot veni...? Razvan a comandat deja plescoi pentru EMA 2 si 3...asa ca vino! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate